- 8 Mart 2018
- 365
- 109
- 103
- 31
- Konu Sahibi Yalinveyalniz
-
Evet çok tutucu değil. Bu arada şöyle bir ayrıntı da var. Kendisini beğenmediginden bahsetmişti. Nette fotosu yok, kendimi beğenmiyorum demişti. Foto çekinmeyi sevmiyormuş. Ben gördüm güzel biri bence. Alanı yok bir de. Yoğun çalışıyor pek fırsatı yok gibi geldi bana. Gerçi geçenlerde iş yerinde memleketlisi kadın biri olduğunu ve onunla arkadaş olabileceğini demişti. Orada genel itibariyle erkek arkadaşı da yok.Temiz aile çocuğuyum demeye getirmiş. Çok tutucu biri değil, karşısında ki kadını nasıl manipüle edeceğini iyi biliyor. Bu tarz erkekler beni rahatsız ediyor. Çünkü dürüst gelmiyor bana siz yinede dikkatli olun derim. Fizik iyi, meslek iyi, neden çevresinden biri ile görüşmek yerine sosyal medyayı tercih ediyor?
Bir paylaşım yapmıştı onu beğendim ve öylece başladı. Aslında birden oldu yoksa öyle muhabbet ilerler amacında olmadım. Sonrasında arkadaş olduk. Yani kendi kendine ilerledi diyebilirim. Hatta böyle çok tanıdık biri gibi geldi bir süre sonra . Görünce de hoş biri gibi geldi biraz daha zaman geçince de hoşlanmaya başladım sanki. Yaşlarımız 25- 28. Benden hızlandığını demedi. Sadece bir keresinde sohbetten zevk alıyorum demişti. Ha bir de bana çok takılıyor. Sohbetini bastan beridir beni gıcık etmeye çalışarak ilerletiyorNasıl, nereden ve ne amaçla tanıştınız ki? Yaşlar kaç?
3 aydır sizden ya da sohbetinizden hoşlandığını dile hiç getirmedi mi?
Peki hiç yüz yüze görüşme talebi oldu mu? En azından şu vakit müsait olunca şahsen de tanışsak falan diyor mu?Bir paylaşım yapmıştı onu beğendim ve öylece başladı. Aslında birden oldu yoksa öyle muhabbet ilerler amacında olmadım. Sonrasında arkadaş olduk. Yani kendi kendine ilerledi diyebilirim. Hatta böyle çok tanıdık biri gibi geldi bir süre sonra . Görünce de hoş biri gibi geldi biraz daha zaman geçince de hoşlanmaya başladım sanki. Yaşlarımız 25- 28. Benden hızlandığını demedi. Sadece bir keresinde sohbetten zevk alıyorum demişti. Ha bir de bana çok takılıyor. Sohbetini bastan beridir beni gıcık etmeye çalışarak ilerletiyor
Yok ben sormadım tabiki ama konu açıldı kısaca o zaman dedi ve ben şaşırdım tabi sonea yemin edebilirim dedi. Ama bu konuda yalan söyler mi bilemiyorum. Çünkü kadınların toplumsal yargılanma korkusu olabilir de erkekler bu konuda daha özgür gerek görmez diye düşünüyorumAdam bal gibi çapkın
Diline pelesenk olmuş elime kadın eli değmedi cümlesi.
Biri size sormadığınız halde bir konuda açıklama yapıyorsa o konuda kesin bir açığı vardır.
Konu sahibi sormuşmuydun bu çapkına eline kadın eli değdi mi diye? Sanmam
Yeme bunları yemeee
Yok öyle bir sey olmadi da ben orada çalışsam görürdün gününü gibi saka yollu birkaç sey demişti. Ama net görüşmek isterim demedi. Bende öyle bir muhabbet etmedim bende bir sey demedim açıkçası.Peki hiç yüz yüze görüşme talebi oldu mu? En azından şu vakit müsait olunca şahsen de tanışsak falan diyor mu?
Ben arkadaşlık kavramına inanıyorum da bu kadar sık muhabbet olunca ister istemez bi acaba diye aklıma düşmeye başladı. Başka neden ne olabilir?Değmemiş olabilir bu yüzden sanalda 3,5 ay biriyle konuşup ne buluşacak kadar ilerlemiş ne başka bir yere varmış. Ama bu kendi tercihinden mi yoksa başka bir şeyden mi onu bilemeyiz
Ama arkadaşlık üzerinden ilerledi. Yani bakınca net anladığım hoşlanma bir şeyler isteme konusunda fikrim yok. Ondan öylesine gibi geldi banae tamam adam fragmanı göstermiş. illa açık açık ilişki yaşarsak bana nasıl davranırsın diye konuşulmaz ki.. böyle konuşmalarla anlar insan karşındakini.
Kaç km var ki aranızda?Yok öyle bir sey olmadi da ben orada çalışsam görürdün gününü gibi saka yollu birkaç sey demişti. Ama net görüşmek isterim demedi. Bende öyle bir muhabbet etmedim bende bir sey demedim açıkçası.
Bunları söylediği tek kız sen değilsindir gibime geliyor.
Ama arkadaşlık üzerinden ilerledi. Yani bakınca net anladığım hoşlanma bir şeyler isteme konusunda fikrim yok. Ondan öylesine gibi geldi bana
Belli bir yaşta, işi gücü olan adam neden hiç flört dahi etmemiş sevgilisi olmamış? Evlenmeden olmaz diyorsa çevresinde hiç mi kadın yok sanal alemde arıyor?Ben arkadaşlık kavramına inanıyorum da bu kadar sık muhabbet olunca ister istemez bi acaba diye aklıma düşmeye başladı. Başka neden ne olabilir?
Yok olmadı da hep yakındığı şey işlerin çok yoğun olması kendisine bile vakit ayıramıyor olması. Takip ediyorum da sahiden haftada 55 saat falan çalışıyor. Ailesinin yanına da aylardır gitmemiş.Benim dikkatimi çeken nokta 3 ay az bir zaman değil. Bu zaman diliminde yüzyüze görüşmek için herhangi bir talebi ya da şu zaman müsait ve boş oluyorum vs gibi bir yol yapması oldu mu ? Çünkü eğer hiç bunlar konuşulmuyorsa gayet zaman geçiriyor.
5 saat mesafe var aramızda. Öyle yaptım aradı açmadım ya da geç açtım falan. Geç açtığımda bir keresinde de çabuk aç telefonu diye şaka yaptı ilk an. Ya da telefonu açmadım o gün, birkaç gün sonra döndüm. Açtı normal konuştu ama laf arasında buna dikkat ettiğini falan dedi. Aklına takılmış yani.Kaç km var ki aranızda?
Bana kalırsa muhabbeti azalt derim. 5 arıyorsa 1 ine dön. Sorarsa da "ya açıkçası bu muhabbet nereye gidiyor anlamıyorum. Telefon arkadaşlığı yapacak bir yaşta değilim." dersin. Atıyorum kpss vs gibi bişeyin varsa, onun üzerine düşmem lazım de.
Sana gerçekten değer veriyorsa niyetini belli etmesi lazım böyle bir durumda. Yok sadece boş vakit dolduruyor, gönül eğlendiriyorsa, ne kadar çabuk kurtulursan kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?