Bu erkek ne zamanını bekliyor ?

Siz onu bir yerlere davet ettiniz mi hiç? Belki sizden de bir adım bekliyordur.
Her fırsatta gözlerinin için 3bakiyurum o da bakıyor .bir arkadaş yakaladı . Hani hep ima da bulunuyorum ama o da yapsın bir şeyler başlattı ufak ufak ama ne zaman geri çeksem atak yapıyor .Her fırsatta da konuşuyor .

Tiyatroya gittik sonra o yemeğe goturdu güzel bir yere.Geçen akşam canlı müzik kalabalık grup olarak gittik ama.hep birbirmize baktık .şimdi arkadaşla da konuştuk korkuyor diyor.

Korkuyor nedir yahu koskoca adama yakışmıyor 18lik genç kız gibi. Ben olsam soğurdum, güçlü karakteri olmayan erkekle yapamazdım

Hayır yani daha ne kadar bu adamın keyfini bekliceksin
İnsanın içi kıyılır bekle bekle
Flört çok uzadığında suyu çıkıyor

Son düzenleme:

Ondan vazgeçin, umursamayın, gelirse gelsin gelmezse gelmesin modlarında olun.
Bilerek böyle davranıyor sizi iyice heveslendirecek ben istersem olur havalarına girecek sonra ipler hep onun elinde olacak vs vs.
Kaçan kovalanır kuralını işletin. Soğuk davranmaya başlayın.

Atağına karşılık vermeyin uzun bir süre

Evet öyle biriymiş başlattı beni ısıttı her fırsatta ima ediyor .Bende yürüdüm yardımcı oldum ama başlık atılmıyor .Yapaçağı zaman gayet yapıyor .ben tam vazgeçiyorum atak yapıyor .Ama artık çok yoruldum .içim kıyıldı .yapmam gereken bir şey var mı ki . Benden mi çekiniyor .ben de yanardaglar patliyor.Kelebekler uçuşuyor. Kendi bu kıvama getirdi. bende acemiyim .o da 31 yaşında yarım yamalak biriyle çıkmış yaş küçükmüş kızın ama illahlah etmiş .

Kendi de hevesli aşk şarkıları göndermeler yapıyor .Bir kankasi var daha önce samimi değildik.Kankasi benle muhabet kurmaya çalışıyor. İkimiz de 30 yalsarindayuz niye bunu yapıyor .tam sıcakKen soğutacak .

Heveslidir tabii peşinizde o dolanmaya başlamış ama işte kaçan kovalanır düşüncesiyle sizi kendine bağlamaya çalışıyor sanırım. Bence de anlamsız böyle bişeye hiç gerek yok zaten siz de hoşlandığınızı belli etmişken...

Tam olarak anlayamadım ama merak ediyorsanız siz sorun alacağınız cevaba göre vaziyet alırsınız..

Kesinlikle tayin durumunu bekliyor,duygularından da tam olarak emin değil bence.Yoksa şimdiye kadar çoktan adım atmıştı bu kadar yeşil ışık yakmanıza.Biraz plancı hesapçı biri her şeyi planlayıp ona göre yolunu çizecek.Ancak anlattıklarınıza bakarak aşık olduğunu düşünmüyorum size.

Körkütük aşık olacak biri değil zaten
O yaş geçtik zaten. Sevgi saygı olsun .Hesapci olabilir .Ama.hoşlanti var.Çevresi ve erkekler hep aynı mantıkta .

Aman öyle erkeklerden hayır gelmiyor. Sen kendini çok gazlama yinede. Benimde öyle bir durumum oldu o düşünüp karar verene kadar ben sıkıldım
Öyle oluyor o sıcaklığı veriyor. O moda devam.ediyor .Kıvranıyor ama başlık atamıyor .Bende zorlayacak bir değilim her şey çabuk illerlesin diye.bakalım zamanı gelince imis o zaman ne zaman . 3 ay sonra neresi olursa tayin basıp giderim bir şey yapmazsa

Kendi hayatına bak sen bellilerle plan yapma. Acele etsin oda.

Sizi etkilemek istemem ama ben olsam sogurdum ne oyle geri adim atinca gelmeler adini koymamalar yok zamani varmis yok cok utangacmis bi de koca adam bence tayininiz isteyin Allahtan da hayirlisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…