- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Anlamadım ne mesaj tekrarıMesaj tekrarı
Anlamadım ne mesaj tekrarı
Sadece tiyatro günü mü başbaşa bir şey yaptınız yani? Daha çok yeni o zaman. Siz de onu bir tiyatroya davet edin. Bak şöyle güzel bir oyun varmış gidelim mi diyin misal.
Her fırsatta gözlerinin için 3bakiyurum o da bakıyor .bir arkadaş yakaladı . Hani hep ima da bulunuyorum ama o da yapsın bir şeyler başlattı ufak ufak ama ne zaman geri çeksem atak yapıyor .Her fırsatta da konuşuyor .Siz onu bir yerlere davet ettiniz mi hiç? Belki sizden de bir adım bekliyordur.
Tiyatroya gittik sonra o yemeğe goturdu güzel bir yere.Geçen akşam canlı müzik kalabalık grup olarak gittik ama.hep birbirmize baktık .şimdi arkadaşla da konuştuk korkuyor diyor.
Epey zamandır yakinalaşığım birı var isyerinden. Sürekli bakışmalar laf atmalar vs. Birlikte tiyatro gittik başbak yemek yedik ki.Başbasa kalmak için bir suru plan yapmış .Konuştuğumuz konular tamamen evlenilecek duruma yönelik sorular yani . Arkadaslarimla la parçaları birlestirdigimizde yani her şey yazılmış bir başlık kalmış diyorlar.Adı konmamis.Şimdi küçük ilçe de sürekli ayni ortamdayiz.Az önce akşam okulca toplandık .Müzikli eglence vardı. Hep kaçamak bakışlar .Erkekler ona hadi yok mu birı dediğin her şeyin bir zamani var diyor .Yani artık her şey olmuş .Duygusal olarak hazırız .Niye kivrandiriyor.3 ay sonra tayin zamanımız. Hani kafasında bir soru işareti olsa o kadar sağlam yürümezdi.Ki hepsine karşılık verdim Daha neyi bekliyor ?Ben mi sabırsızım.
Her fırsatta gözlerinin için 3bakiyurum o da bakıyor .bir arkadaş yakaladı . Hani hep ima da bulunuyorum ama o da yapsın bir şeyler başlattı ufak ufak ama ne zaman geri çeksem atak yapıyor .Her fırsatta da konuşuyor .
Evet öyle biriymiş başlattı beni ısıttı her fırsatta ima ediyor .Bende yürüdüm yardımcı oldum ama başlık atılmıyor .Yapaçağı zaman gayet yapıyor .ben tam vazgeçiyorum atak yapıyor .Ama artık çok yoruldum .içim kıyıldı .yapmam gereken bir şey var mı ki . Benden mi çekiniyor .ben de yanardaglar patliyor.Kelebekler uçuşuyor. Kendi bu kıvama getirdi. bende acemiyim .o da 31 yaşında yarım yamalak biriyle çıkmış yaş küçükmüş kızın ama illahlah etmiş .Korkuyor nedir yahu koskoca adama yakışmıyor 18lik genç kız gibi. Ben olsam soğurdum, güçlü karakteri olmayan erkekle yapamazdım
Hayır yani daha ne kadar bu adamın keyfini bekliceksin
İnsanın içi kıyılır bekle bekle
Flört çok uzadığında suyu çıkıyor
Atağına karşılık vermeyin uzun bir süre
Kendi de hevesli aşk şarkıları göndermeler yapıyor .Bir kankasi var daha önce samimi değildik.Kankasi benle muhabet kurmaya çalışıyor. İkimiz de 30 yalsarindayuz niye bunu yapıyor .tam sıcakKen soğutacak .Ondan vazgeçin, umursamayın, gelirse gelsin gelmezse gelmesin modlarında olun.
Bilerek böyle davranıyor sizi iyice heveslendirecek ben istersem olur havalarına girecek sonra ipler hep onun elinde olacak vs vs.
Kaçan kovalanır kuralını işletin. Soğuk davranmaya başlayın.
Kendi de hevesli aşk şarkıları göndermeler yapıyor .Bir kankasi var daha önce samimi değildik.Kankasi benle muhabet kurmaya çalışıyor. İkimiz de 30 yalsarindayuz niye bunu yapıyor .tam sıcakKen soğutacak .
Körkütük aşık olacak biri değil zatenKesinlikle tayin durumunu bekliyor,duygularından da tam olarak emin değil bence.Yoksa şimdiye kadar çoktan adım atmıştı bu kadar yeşil ışık yakmanıza.Biraz plancı hesapçı biri her şeyi planlayıp ona göre yolunu çizecek.Ancak anlattıklarınıza bakarak aşık olduğunu düşünmüyorum size.
Öyle oluyor o sıcaklığı veriyor. O moda devam.ediyor .Kıvranıyor ama başlık atamıyor .Bende zorlayacak bir değilim her şey çabuk illerlesin diye.bakalım zamanı gelince imis o zaman ne zaman . 3 ay sonra neresi olursa tayin basıp giderim bir şey yapmazsaAman öyle erkeklerden hayır gelmiyor. Sen kendini çok gazlama yinede. Benimde öyle bir durumum oldu o düşünüp karar verene kadar ben sıkıldım
Öyle oluyor o sıcaklığı veriyor. O moda devam.ediyor .Kıvranıyor ama başlık atamıyor .Bende zorlayacak bir değilim her şey çabuk illerlesin diye.bakalım zamanı gelince imis o zaman ne zaman . 3 ay sonra neresi olursa tayin basıp giderim bir şey yapmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?