Bu erkek ne zamanını bekliyor ?

Kendi hayatına bak sen bellilerle plan yapma. Acele etsin oda.
Az önce mesajlaştik gayet iyidi samimiydi .kendi bana yürüdü .bende samimi konuştum. bir anda ben daraldım dedi dışarı çıkıp hava alacagum yazdı niye böyle yazdi ki. Kasıldi mi ?

Sizi etkilemek istemem ama ben olsam sogurdum ne oyle geri adim atinca gelmeler adini koymamalar yok zamani varmis yok cok utangacmis bi de koca adam bence tayininiz isteyin Allahtan da hayirlisini
Az önce mesajlastik gayet samimiydi. Kendi yürüdü ben de pas attım yani rahatlasın diye .kendi muhabetin önünü açtı .bir anda ben daraldım hava alacağım ev bastı dedi çıktı gitti iyi akşamlar diyip .ya bu adam niye böyle yapıyor .

Ciddi misin ya niye daralmis pasam ben olsam asil ben daraldim yazip uzun sure cevap vermezdim bebce boyle yaz hoslaniyorsa ugrascaktir adamin burcu ne acaba merak ettim terazi felan mi

Ciddi misin ya niye daralmis pasam ben olsam asil ben daraldim yazip uzun sure cevap vermezdim bebce boyle yaz hoslaniyorsa ugrascaktir adamin burcu ne acaba merak ettim terazi felan mi
İkizler ...havasını alacağım yarın onun .ev de kömür sobası yakıyor yürürken iyi tabi .Benim ağzımı on kariş yapıyor sohbeti ile sonra şok yaptı. Öküz doğru kelime kullan ya . Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ama fena ödeyecek.

Sohbetin en güzel yerinde benim ağzımı da on karış hale getirmişKen mesajlaşırken bir anda evde daraldım dışarı çıkacağım dedi ya

Bekledigi bir sey olabilir acele ise seytan karisir.
Zaten sizde ilgiliyseniz beklersiniz bence uygun zamani.

Bilmiyorum da bana daral geldi ben senin yerinde olsam tayinini ister guzel bi aska yelken acardim ikizler burcu bi oyle bi boyle olur pek guvenme bence kendini baglama sakin bu adama

Bi dengesizlik var.bırak ilgilenme bi halt olmaz bundan.olacaksada o koşsun senin peşinden .sen kovalayan isteyen olma.azcık ağır ol kendi kıymetini bil .

Eğer açılmadıysa hala bir sebebi vardır duygularından emin değildir bence acele etmeyin benimde böyle bir durumum vardı birlikte sinema yemek hatta günübirlik geziye bile gitmiştik artık herkes soruyordu bir gelişme yok mu diye sonra bir plan yaptık sanki biri benden hoşlanıyormuş gibi mesajlar aramalar falan hatta güya ben onunla görüşmeye falan gidecektim o kıskançlıkla benden hoşlandığını hatta evlenmeyi istediğini bile söyledi ama duygularjndan bazen emin olamadığını sevgili oldjk ama iki yada üç hafta sonra eski sevgilisini unutamadığını ve kendini kötü hissettiğini söyledi neyse ki dürüstmüş :) yani uzun oldu ama akışına bırakın bir arkadaşın yaZdığı gibi kıskandırma olaylarına girmeyin derim nacizane

Sohbetin en güzel yerinde benim ağzımı da ön karış hale getirmişKen bir anda evde daraldım
Zaten akışına birakmistim rutine bindim.Bir sebep oldu işle ilgili mesaj attım sonra güzel keyifli muhabet döndü bir anda soğuttu beni.Yok ben elimden geleni yaptım. Fırsat verdim. Kiminde çok iyi degerlendirdi. Kiminde eline yüzüne bulaştırDi. O bakışlarım olmayacak ceza ona kendi halimde takilacagim .Anlasın biraz. Yok kıskandırmam hepten kaçar bulunduğum ilçe ve çevre itibari bu durum kaldıramaz. Çok teşekkür ederim.

Yok'ta hemen oyle insanlar bir iki ayda birbirine asik olamazki.. sevgi emek ister, kendimden ornek verecek olursam zor severim ben, eger bir gunde asik oldum desem kendimi kandirmis olurum, sevgilime karsi olan duygularimin oturmasi icin bir alti ay gecmistir benim ornegimde.. karsinizdaki insanda zaman istiyor belliki.. kafasindaki bazi seyleri netlestirmek istiyor..

Siz herseye rağmen sanki arkadasca onu seviyomus gibi durun. Yani onunla sırf arkadaş gibi konuşun gülün eglenin. Başka gözle baktiginizi hissettirmeyin çünkü adamda tutarsızlık var biraz.
Sanki birseyler var kafasına ve kalbinden geçeni yapmasına engel oluyor. Seven insan birseyi beklemez.
Çok beklentiye girme canım akışına bırak.
Çok ilgilenme bazen geç cvp ver ne bileyim sanki ondan başka da erkek arkdslrn varmış gibi .
Seven elinde sonunda bunu söylüyor dolaylı yada doğrudan benimde başıma geldi çünkü

3 yıldır aynı yerde çalışıyoruz.İlk sene kimse ile konuşmaz odaya bile gelmezdi.Geçen sene biraz biraz.Bu sene yakınlaşınca etkikenmeye başladık. Tama kıvama geldim.Yani şurada 3 ay kaldı ya gideceğim kalacağım. Tamam ben beklerim de aradaki dengesizliklerı de beni sogutuyor. Kaç kovala nereye kadar.30 31 yaşlarındayiz.Ben daha kararlayim. Tamam oldu dedim eminim.Güzel gidiyor. Adam naza çekiyor .

inan aynen böyle birine aylarimi harcadım.kaprisli adam ne istediğini bilmiyor. Hiç ilgilenme. Bazen cevap bile verme.

Az önce mesajlaştik gayet iyidi samimiydi .kendi bana yürüdü .bende samimi konuştum. bir anda ben daraldım dedi dışarı çıkıp hava alacagum yazdı niye böyle yazdi ki. Kasıldi mi ?

Hiç opustunuz mu?
El ele tutuştunuz mu?
3 yıldır tanışıp da adım atmayan adam utangaç falan değildir. Bana çok da istemiyor gibi geldi.

Erkek milleti istediğinde kırk takla atar. Olmayani oldurur.

neyin zamanı varmış ki.
acaba kendine güveni mi yok.
bu kadar çekingen biri ile hayatınızı birleştirince ne zorluklar yaşayacağınızı tahmin ediyorsunuzdur.
ilerisi daha zor bu insanlarla

hee bi de şu aklıma geldi. gerçekten etkilense deli divane olur . açılır .ummadık taş baş yarar . demek ki oturmayan taşlar var . her şey tam değil demek ki.

Bir sürece soktu kendi .Beni kıvama getirdi. Ben açmaya çalışırken tam olmal üzereyken sohbetin en güzel yerinde kendi de gUzel gidiyordu bir anda daraldım evden çıkacağım hava alacağım dedi . Yani anlamadim

Hiç opustunuz mu?
El ele tutuştunuz mu?
3 yıldır tanışıp da adım atmayan adam utangaç falan değildir. Bana çok da istemiyor gibi geldi.

Erkek milleti istediğinde kırk takla atar. Olmayani oldurur.
Canım burası el ele tutuşak ya da öpüşecek ortama ya da kultüre sahip değil. Sokak da yan yana yürüsen elli laf çıkar. Kı o karakter de modda değil. Bu yıl sohbetimiz oldu zaten. Kime desem o adam açılmaz diyor . Benim cevapsız sorum öyle ya da böyle tatlı tatlı gidiyordu saniye de daraldım oldu . Şimdi ben selam bile vermedim. Bundan sonra da yapmak isterse yapar birşeyler .Ben ona her türlü yardımcı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…