Bu erkek ne zamanını bekliyor ?

Bende onu düşündüm sürekli vur kaç yapan adamla ömür geçmez ki Ben ailemden uzakta yaşamayı göze alacağım. Deli divane olacak adam değil zaten. Bunu biliyorum. Sadece bir çok arkadaşınin korktugunu söylüyor.

Canım sokağın ortasinda opusun demiyorum herhalde.

Orda sevgililer hiç opusmuyor olamaz. Bir gece eve bırakırken ya da birinin evinde film izlenirken falan bi punduna getirip fırsat yaratabilir..isteyen yapar. Ortam ya da koşul neyse artık, kimsenin görmediği bi an yakalar, dudaklarina yapışır isteyen.

Ben olsam uzaklaşırdim. Cesaretsiz erkek de sevmem. Beni istemediğini düşünürdüm

ben inanmıyorum ki deli divane olacak adam olmasın.
ne çok insan tanıdım ki yapmaz dediğim şeyleri yaptılar . başları önünde gezen insanlar.

bence daha tam oturmamış şeyler var kafasında. açıkca kendisine sorulmuş bakın . bi şeyleri beklediğini söylemiş . utanıyor olsa bunu bile söyleyemez .
bence sizden hoşlanıyor ama tam bi aşk değildir.

şöyle ki gönül eğlendirmek istemiyor anladığım kadarıyla. evlenecekse biri ile birlikteliğe başlamak istiyordur.
evliliği de tam olarak netleştirememiştir sizinle.
net olsa durmazdı
aracı olan ona soru soran arkadaşlarından birine hoşlanıyorum tamam derdi

Cnm sen kosma onun pesinden birak o kossun.. hem gidiyormussun, belki kiymetini gidince anlayacaktir..

dengesiz biri bence.boylelerini beklemek de sacmalık olur. önune bak hıc umursama. boylesı benımde basımda vardı. sonunda tekmeyı koydum. umursamıyorum yazmıyorum. yazarsa 2 kelıme yazıp cıkıyorum. bazen hıc yazmıyorum kuduruyor cok da fifi

Ben çok üzüldüm hala daha üzülüyorum ve kendime kızıyorum. Çok yeni böyle birşey yaşadığım için söylüyorum. Duygularını söyleyemiyor diye birşey yoktur. Ya o böyle bir adam bu seni ilerde uzer. Ya da yeterince istemiyor zaten. Isteyen herşeyi yapar kendinden düşün istediğin birseyde seni ne durdurabilir? Onu gerçekten istiyorsan onu anlamak için ondan uzak duracaksın o zaten gerçekten bir ilişki istiyorsa sana açık ve net açılır olmuyorsa da yolu açık olsun.

Sonu olmaz demi. Bu adam arada atılımlar yapsa da . Daha şimdiden üzülüyorum

evet bu sizin yaşadığınız, çevrenizde var olan, normaliniz olan ilişki çeşidi olabilir. ama ilk öpücüğünü evlendiğinde alan bay-bayanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz. öpüşmenin ilk ve tek şart gibi sunulması rahatsız etti beni. empatiden uzak, biçimlendirici, kendi doğrusunu kabullendirici bir tavır gördüm. yanlış anladıysam da kusura bakmayın.

Cnm sen kosma onun pesinden birak o kossun.. hem gidiyormussun, belki kiymetini gidince anlayacaktir..
Dün akşam mesajlatik. Gayet güzel yazıyorDu. Agzim on kariş oldu. Bir an da ben daraldım dışarı çıkacagim ev çok sıktı dedi.Ben çok daraldım dedi. Bugün yüzüne bakmadım. Odaya giRio çıktı ben pas vermeyince. Sonra tüm gün başı önündeydi. Her şey saniyede gelişti . Niye böyle bu erkekler

Bu aralar bir sıkkın gördüm seni paylaşmak ister misin, akşam bir şeyler yapalım mı? deseniz.

Ben sizi yanlış hatırlıyor olabilirim ama pek kimsenin olmadığı bir yerde yaşayıp hayatınızda biri olmamasından çok muzdarip olduğunuzu anlatıyordunuz sanki konularınızda. Yani şu anda bir fırsat var elinizde, ondan bir davet gelmiş sizden de bir adım neden gitmesin? Çünkü elinizden geleni yapmazsanız pişman olacaksınız bence. Tabi gidin adama ısrar edin demiyorum.

bencede dengesiz. ya belki oylesine flort ediyo sende beklentiler icine giriyosun olamaz mi?

Ben
Ben daraldım lafını benle konuşmaktan sıkıldım olarak algıladım .çok mu üstüne gittim diye.Bugün de selamlasmadik .Konuşmadık bile. Gözümüzün içine bakardık her gün .

bencede dengesiz. ya belki oylesine flort ediyo sende beklentiler icine giriyosun olamaz mi?
O zaman o bakışımi flörtümü de hak etmiyor .Etrafı ici geçmiş kızlarla dolu hem.ruhsuz hem onla konumusmazlar .Onu adam yerine koymazdi.AMan onunla sohbet edilir mi diye. Ben onu o kadar sevdim.Gözünün içine baktım. Saatlerce muhabbet ettim. Ki hayat dolu bakımlı hoş bir kızım. Mevzuyu bilen arkadaşlar onun eline çok güzel bir fırsat gecti keşke değerlendirse becerse dedi. Tam bir şeyler yapmışken yapmak üzereyken eline yüzüne bulaştırdı. Adını koyamadı .Sonunu getiremedi. Tam sohbetin en güzel yerinde ben daraldım ev çok sıcak dışarı çıkacağım dedi.Benim heyecanımı her şeyimi bitirDi.

Hangi ev kimin evi sadece ikiniz mi vardiniz?

Flortlesiyomus gibi ama degil uf hic bana gore degil.

Hangi ev kimin evi sadece ikiniz mi vardiniz?

Flortlesiyomus gibi ama degil uf hic bana gore degil.
Yok kendi evi ya ben kendi evim o KenDi evi mesajlaşıyorduk sadece .Ben sıkıldığını düşündüm alındım kendime .içim. soğudu.gururum incildi .ben mi abartıyorum .

Yok kendi evi ya ben kendi evim o KenDi evi mesajlaşıyorduk sadece .Ben sıkıldığını düşündüm alındım kendime .içim. soğudu.gururum incildi .ben mi abartıyorum .

Evet :)
Bende basbasayken dedi sandim.
Sende ciksaydin bulussaydiniz?
Acikcasi ben ugrasamam boyle yeni gelin modundaki adamla . Cekin bundan sonra krndinizi bakismayin meraba meraba bitti .
Aciliyosa acilsin acilmiyosada kendi bilir

Daraldim dedikten sonra bi daha mesaj atmadi mi

Evet :)
Bende basbasayken dedi sandim.
Sende ciksaydin bulussaydiniz?
Acikcasi ben ugrasamam boyle yeni gelin modundaki adamla . Cekin bundan sonra krndinizi bakismayin meraba meraba bitti .
Aciliyosa acilsin acilmiyosada kendi bilir
Öyle tabi bacim. çok sıkıldım asıl bana daral geldi . Ileri de is ciddiye binse de gel gitleri cok olur. Ben oturur aglarim .iş isyen gecmis olur bir de. Halbuki ne kadar heyrcanli ne kadar mutluydum. Kendinin de hosuna gidiyordu.Onu da goremeyecek.Haritanın ortasındayım ama millet batıya ister ben yer değiştirmek için doğuya gidesim. Var .

Tayin islerinden anlamam kendi ailenin oldugu yere isteyemiyo musun?
Simdi yalnizliktan bosluktanda sariyo olabilirsin buadama . Bana hic saglikli bi iliski gibi gelmedi .
Gerci ortada iliski namina biseyde yok kac kovala hepsi bu.
Canim sen kac yasindasin ? 30lara geldim artikartik evleniyim kafasinda degilsin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…