Bende onu düşündüm sürekli vur kaç yapan adamla ömür geçmez ki Ben ailemden uzakta yaşamayı göze alacağım. Deli divane olacak adam değil zaten. Bunu biliyorum. Sadece bir çok arkadaşınin korktugunu söylüyor.neyin zamanı varmış ki.
acaba kendine güveni mi yok.
bu kadar çekingen biri ile hayatınızı birleştirince ne zorluklar yaşayacağınızı tahmin ediyorsunuzdur.
ilerisi daha zor bu insanlarla
hee bi de şu aklıma geldi. gerçekten etkilense deli divane olur . açılır .ummadık taş baş yarar . demek ki oturmayan taşlar var . her şey tam değil demek ki.
Sonu olmaz demi. Bu adam arada atılımlar yapsa da . Daha şimdiden üzülüyoruminan aynen böyle birine aylarimi harcadım.kaprisli adam ne istediğini bilmiyor. Hiç ilgilenme. Bazen cevap bile verme.
Canım sokağın ortasinda opusun demiyorum herhalde.Canım burası el ele tutuşak ya da öpüşecek ortama ya da kultüre sahip değil. Sokak da yan yana yürüsen elli laf çıkar. Kı o karakter de modda değil. Bu yıl sohbetimiz oldu zaten. Kime desem o adam açılmaz diyor . Benim cevapsız sorum öyle ya da böyle tatlı tatlı gidiyordu saniye de daraldım oldu . Şimdi ben selam bile vermedim. Bundan sonra da yapmak isterse yapar birşeyler .Ben ona her türlü yardımcı oldum.
ben inanmıyorum ki deli divane olacak adam olmasın.Bende onu düşündüm sürekli vur kaç yapan adamla ömür geçmez ki Ben ailemden uzakta yaşamayı göze alacağım. Deli divane olacak adam değil zaten. Bunu biliyorum. Sadece bir çok arkadaşınin korktugunu söylüyor.
Cnm sen kosma onun pesinden birak o kossun.. hem gidiyormussun, belki kiymetini gidince anlayacaktir..3 yıldır aynı yerde çalışıyoruz.İlk sene kimse ile konuşmaz odaya bile gelmezdi.Geçen sene biraz biraz.Bu sene yakınlaşınca etkikenmeye başladık. Tama kıvama geldim.Yani şurada 3 ay kaldı ya gideceğim kalacağım. Tamam ben beklerim de aradaki dengesizliklerı de beni sogutuyor. Kaç kovala nereye kadar.30 31 yaşlarındayiz.Ben daha kararlayim. Tamam oldu dedim eminim.Güzel gidiyor. Adam naza çekiyor .
Sonu olmaz demi. Bu adam arada atılımlar yapsa da . Daha şimdiden üzülüyorum
evet bu sizin yaşadığınız, çevrenizde var olan, normaliniz olan ilişki çeşidi olabilir. ama ilk öpücüğünü evlendiğinde alan bay-bayanların olduğu bir dünyada yaşıyoruz. öpüşmenin ilk ve tek şart gibi sunulması rahatsız etti beni. empatiden uzak, biçimlendirici, kendi doğrusunu kabullendirici bir tavır gördüm. yanlış anladıysam da kusura bakmayın.Canım sokağın ortasinda opusun demiyorum herhalde.
Orda sevgililer hiç opusmuyor olamaz. Bir gece eve bırakırken ya da birinin evinde film izlenirken falan bi punduna getirip fırsat yaratabilir..isteyen yapar. Ortam ya da koşul neyse artık, kimsenin görmediği bi an yakalar, dudaklarina yapışır isteyen.
Ben olsam uzaklaşırdim. Cesaretsiz erkek de sevmem. Beni istemediğini düşünürdüm
Dün akşam mesajlatik. Gayet güzel yazıyorDu. Agzim on kariş oldu. Bir an da ben daraldım dışarı çıkacagim ev çok sıktı dedi.Ben çok daraldım dedi. Bugün yüzüne bakmadım. Odaya giRio çıktı ben pas vermeyince. Sonra tüm gün başı önündeydi. Her şey saniyede gelişti . Niye böyle bu erkeklerCnm sen kosma onun pesinden birak o kossun.. hem gidiyormussun, belki kiymetini gidince anlayacaktir..
Dün akşam mesajlatik. Gayet güzel yazıyorDu. Agzim on kariş oldu. Bir an da ben daraldım dışarı çıkacagim ev çok sıktı dedi.Ben çok daraldım dedi. Bugün yüzüne bakmadım. Odaya giRio çıktı ben pas vermeyince. Sonra tüm gün başı önündeydi. Her şey saniyede gelişti . Niye böyle bu erkekler
BenBu aralar bir sıkkın gördüm seni paylaşmak ister misin, akşam bir şeyler yapalım mı? deseniz.
Ben sizi yanlış hatırlıyor olabilirim ama pek kimsenin olmadığı bir yerde yaşayıp hayatınızda biri olmamasından çok muzdarip olduğunuzu anlatıyordunuz sanki konularınızda. Yani şu anda bir fırsat var elinizde, ondan bir davet gelmiş sizden de bir adım neden gitmesin? Çünkü elinizden geleni yapmazsanız pişman olacaksınız bence. Tabi gidin adama ısrar edin demiyorum.
Ben daraldım lafını benle konuşmaktan sıkıldım olarak algıladım .çok mu üstüne gittim diye.Bugün de selamlasmadik .Konuşmadık bile. Gözümüzün içine bakardık her gün .Bu aralar bir sıkkın gördüm seni paylaşmak ister misin, akşam bir şeyler yapalım mı? deseniz.
Ben sizi yanlış hatırlıyor olabilirim ama pek kimsenin olmadığı bir yerde yaşayıp hayatınızda biri olmamasından çok muzdarip olduğunuzu anlatıyordunuz sanki konularınızda. Yani şu anda bir fırsat var elinizde, ondan bir davet gelmiş sizden de bir adım neden gitmesin? Çünkü elinizden geleni yapmazsanız pişman olacaksınız bence. Tabi gidin adama ısrar edin demiyorum.
O zaman o bakışımi flörtümü de hak etmiyor .Etrafı ici geçmiş kızlarla dolu hem.ruhsuz hem onla konumusmazlar .Onu adam yerine koymazdi.AMan onunla sohbet edilir mi diye. Ben onu o kadar sevdim.Gözünün içine baktım. Saatlerce muhabbet ettim. Ki hayat dolu bakımlı hoş bir kızım. Mevzuyu bilen arkadaşlar onun eline çok güzel bir fırsat gecti keşke değerlendirse becerse dedi. Tam bir şeyler yapmışken yapmak üzereyken eline yüzüne bulaştırdı. Adını koyamadı .Sonunu getiremedi. Tam sohbetin en güzel yerinde ben daraldım ev çok sıcak dışarı çıkacağım dedi.Benim heyecanımı her şeyimi bitirDi.bencede dengesiz. ya belki oylesine flort ediyo sende beklentiler icine giriyosun olamaz mi?
O zaman o bakışımi flörtümü de hak etmiyor .Etrafı ici geçmiş kızlarla dolu hem.ruhsuz hem onla konumusmazlar .Onu adam yerine koymazdi.AMan onunla sohbet edilir mi diye. Ben onu o kadar sevdim.Gözünün içine baktım. Saatlerce muhabbet ettim. Ki hayat dolu bakımlı hoş bir kızım. Mevzuyu bilen arkadaşlar onun eline çok güzel bir fırsat gecti keşke değerlendirse becerse dedi. Tam bir şeyler yapmışken yapmak üzereyken eline yüzüne bulaştırdı. Adını koyamadı .Sonunu getiremedi. Tam sohbetin en güzel yerinde ben daraldım ev çok sıcak dışarı çıkacağım dedi.Benim heyecanımı her şeyimi bitirDi.
Yok kendi evi ya ben kendi evim o KenDi evi mesajlaşıyorduk sadece .Ben sıkıldığını düşündüm alındım kendime .içim. soğudu.gururum incildi .ben mi abartıyorum .Hangi ev kimin evi sadece ikiniz mi vardiniz?
Flortlesiyomus gibi ama degil uf hic bana gore degil.
Yok kendi evi ya ben kendi evim o KenDi evi mesajlaşıyorduk sadece .Ben sıkıldığını düşündüm alındım kendime .içim. soğudu.gururum incildi .ben mi abartıyorum .
Daraldim dedikten sonra bi daha mesaj atmadi miYok kendi evi ya ben kendi evim o KenDi evi mesajlaşıyorduk sadece .Ben sıkıldığını düşündüm alındım kendime .içim. soğudu.gururum incildi .ben mi abartıyorum .
Sonra görüşürüz yine iyi akşamlar dedi bugün de işte öyle ben soğuk yaptım .Daraldim dedikten sonra bi daha mesaj atmadi mi
Öyle tabi bacim. çok sıkıldım asıl bana daral geldi . Ileri de is ciddiye binse de gel gitleri cok olur. Ben oturur aglarim .iş isyen gecmis olur bir de. Halbuki ne kadar heyrcanli ne kadar mutluydum. Kendinin de hosuna gidiyordu.Onu da goremeyecek.Haritanın ortasındayım ama millet batıya ister ben yer değiştirmek için doğuya gidesim. Var .Evet :)
Bende basbasayken dedi sandim.
Sende ciksaydin bulussaydiniz?
Acikcasi ben ugrasamam boyle yeni gelin modundaki adamla . Cekin bundan sonra krndinizi bakismayin meraba meraba bitti .
Aciliyosa acilsin acilmiyosada kendi bilir
Öyle tabi bacim. çok sıkıldım asıl bana daral geldi . Ileri de is ciddiye binse de gel gitleri cok olur. Ben oturur aglarim .iş isyen gecmis olur bir de. Halbuki ne kadar heyrcanli ne kadar mutluydum. Kendinin de hosuna gidiyordu.Onu da goremeyecek.Haritanın ortasındayım ama millet batıya ister ben yer değiştirmek için doğuya gidesim. Var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?