bu erkek sevse böyle yaparmıydı

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
merhaba kızlar moralim çok bozuk 20 gün sonra 1 senemizi kutluycakken sevgilimle ayrıldık. benim ilk iliişkim ona çok inanmıştım gerçekten evlenicemizi düşünmüştüm deliler gibi seviyordum. ama son 1 aydır beni mafetti 2 kere ayrılıp barışmıştık ama bu sefer ki çok başka gectiğimiz hafta kavga ettik konuşmak istemediğini tek benle değil herkesle konuşmak istemediğini söyledi. 1 haftadır konuşmuyorduk dün dayanamayıp aradım neden aramıyorsun uzatmadın mı beni sevmiyorsun heralde artık dedim daha başka hiç birşey demeden ben ayrılmak istiyorum dedi bende bu sefer ki kesin olsun sakın bir daha karşıma çıkma ben çok yoruldum umarım herkes layığını yaşar dedim oda okulu dondurduğunu karşıma çıkmayacağını söyledi ki ben bunu yeni öğrendim neyse kapadık teli annesiyle konuştum çok üzüld beni gerçekten gelini gibi gören bir kadındı üzülme değmez bende anlamıyorum bu aralar çok değişti dedi sabaha karşı çok kötü oldum aradım herşeyin üstesinde beraber gelelim beni yarı yolda bırakma dedim kabuletmedi ben senden vazgeçtim sende vazgeç dedi çok zoruma gidiyor nolduda böyle olduk çok değil 2 ay önce nişan yapmaktan bahsediyorduk sebebini sordum benim çok konuşmam onu konuşmayı sevmemesi kapatalım demesine rağmen benim teli kapatmamam olduğunu döyledi iyide biz hep böyleydik ben değişmedim o değişti napıcam ben atamıyorum aklımdan... bana sen 1 ay 2 ay sonra unutcan ama ben seni unutmuycam kalbime gömcem dedi

bi telefonda çok konnuşma yüzünden insan ilişkisini bitirir mi ya ??? Başka nedenler var.. Okulu da dondurmuş üstelik. Galiba bi kafa karışıklığı var..

bi telefonda çok konnuşma yüzünden insan ilişkisini bitirir mi ya ??? Başka nedenler var.. Okulu da dondurmuş üstelik. Galiba bi kafa karışıklığı var..

var eminim zaten en son kavgamızda sorunlarım var dedi anlat dedim anlatsam kaldıramazsın dedi ne alaka filan dedimdi konuşalım dedim tükürdüğümü yaladım geri döndüm bitti kızım anla filan dedi ya şok oldum ben seni gerçekten sevmiştim dedim bende seni gerçekten sevdim dedi hayatına başkası girerse onada bunları yapma dedim olmuycak merak etme dedii çok kötüyüm

burda saçmalamış. biz ayrılırken de ben aynı şeyleri duydum. kendimi sana unutturmucam dedi. nasıl ağladı. 1 hafta hiç konuşmadık. ben aramak istedim. barışalım istedim. hayır dedi. tercih yaparken beni neden aramadın dedim. aklıma bile gelmedin dedi. bi kız mı var ondan mı böyle yapıosun dedim yeminler etti yok diye ama bulucam dedi. buldu da 2 ay sonra. evlendiler. yani öyle ölüyorum bitiyorum ben dediklerine bakma. peşlerinde fazla dolanmayalım diye yapıolar. yeni birilerini buluolar hiiiiiiiiiiiiiiç merak etme. sen yat kalk kendine üzül. onlar mutlu oluolar. ben özür dilerken babası hastaneye gidiyodu belki de ölecek beni neler bekliyo askere gitmedim daha hiçbir şeyim olmadı hayatım berbat intihar edicem dedi:)))) ben daha fenayım şu an. o kadar mutlu ki... kendilerini acındırıolar. ama çıkmak istediğinde herşeyi iyiydi. hayat doluydu noldu da boyle oldun gerizekalı dimi. o yüzden canım boşver. dönmez de bekleme. 2 sene bekledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…