merhaba kızlar moralim çok bozuk 20 gün sonra 1 senemizi kutluycakken sevgilimle ayrıldık. Benim ilk iliişkim ona çok inanmıştım gerçekten evlenicemizi düşünmüştüm deliler gibi seviyordum. Ama son 1 aydır beni mafetti 2 kere ayrılıp barışmıştık ama bu sefer ki çok başka gectiğimiz hafta kavga ettik konuşmak istemediğini tek benle değil herkesle konuşmak istemediğini söyledi. 1 haftadır konuşmuyorduk dün dayanamayıp aradım neden aramıyorsun uzatmadın mı beni sevmiyorsun heralde artık dedim daha başka hiç birşey demeden ben ayrılmak istiyorum dedi bende bu sefer ki kesin olsun sakın bir daha karşıma çıkma ben çok yoruldum umarım herkes layığını yaşar dedim oda okulu dondurduğunu karşıma çıkmayacağını söyledi ki ben bunu yeni öğrendim neyse kapadık teli annesiyle konuştum çok üzüld beni gerçekten gelini gibi gören bir kadındı üzülme değmez bende anlamıyorum bu aralar çok değişti dedi sabaha karşı çok kötü oldum aradım herşeyin üstesinde beraber gelelim beni yarı yolda bırakma dedim kabuletmedi ben senden vazgeçtim sende vazgeç dedi çok zoruma gidiyor nolduda böyle olduk çok değil 2 ay önce nişan yapmaktan bahsediyorduk sebebini sordum benim çok konuşmam onu konuşmayı sevmemesi kapatalım demesine rağmen benim teli kapatmamam olduğunu döyledi iyide biz hep böyleydik ben değişmedim o değişti napıcam ben atamıyorum aklımdan... Bana sen 1 ay 2 ay sonra unutcan ama ben seni unutmuycam kalbime gömcem dedi