Bu erkekler dünyaya kadınların huzurunu bozmak için gelmiş olabilir mi ?

Oluyor ya hamilelikte bu tür delirmeler alınmayın 😏 Düşünün ben de gecenin bir yarısı uyanıp eşimi de uyandırıp ablanlar beni neden aramıyorlar beni sevmiyorlar mı deyip hüngür hüngür ağlamıştım 🙄
İnanırım artık her şeye inanırım 😂 baya güldüm ya ☺️☺️ Allah da sizi güldürsün

Bende güldüm. Hatta kutlayayım dedim kabul etmedi. Sonra da yüz döktü. Küstü yani.

Bende zaten gelmişlerdi sabahtan beri kendime dert edindim. Sohbet etmek için de buraya yazmak istedim. Ben hiç takılmadım çünkü oda benimkini kutlamadı. Zaten neyi kutlasın yani ? Birlikte bayram tatiline gitmişiz yani.

Ayy eşiniz hep mi boyle bilmiyorum da devamli boyle seylerden huzursuzluk yapanla ben ömür geciremezdim. Bu ladar sacma sapan seylere takilip küsen erkekler de bana denk gelmedi dogrusu.

Ayy eşiniz hep mi boyle bilmiyorum da devamli boyle seylerden huzursuzluk yapanla ben ömür geciremezdim. Bu ladar sacma sapan seylere takilip küsen erkekler de bana denk gelmedi dogrusu.
Hep değil de arada böyle ya. Bazen hangimiz neyiz bilmiyorum 🤷‍♀️ amannn inşallah düzelir

Neden bu kadar büyüttünüz ki? Sitem etmiş sadece. Alın gönlünü. Bir iki kocacım diyin geçer gider.

En sevmediğim şey ben kırılınca surat yapılması. Benimki de yapıyor. Çok itici. Nolucak nazını cekiverin azıcık

Aaaa farkında değilim diyip geçin.Neden huzurunuz kaçtı ki?
Dedim demez miyim ? Ben takılmadım o takıldı. Tavır yaptı. Şimdi kahve yaptım. Kusura bakma yoğunluktan es geçmişim gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Daha ne yapayım.

Niye huzurum kaçtı bende bilmiyorum ki 🤷‍♀️. Takılma geç demi ? Yok bugün o gün değil. Bugün bende takıldım. Sanki ne var takılacak ☹️

Neden bu kadar büyüttünüz ki? Sitem etmiş sadece. Alın gönlünü. Bir iki kocacım diyin geçer gider.

En sevmediğim şey ben kırılınca surat yapılması. Benimki de yapıyor. Çok itici. Nolucak nazını cekiverin azıcık
Çekmez miyim ? Çekiyorum da. Gönlünü fr almaya çalışıyorum ama yok. Hiç yüz vermiyor.

Şimdi kahve yaptım tekrardan kusura bakma gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Yani bende ne yapayım daha. Yüz dökünce erkekler bana itici geliyor galiba.

Çekmez miyim ? Çekiyorum da. Gönlünü fr almaya çalışıyorum ama yok. Hiç yüz vermiyor.

Şimdi kahve yaptım tekrardan kusura bakma gel bayramlaşalım dedim. Öyle yarım ağız şey yaptı. Yani bende ne yapayım daha. Yüz dökünce erkekler bana itici geliyor galiba.
Öyle çok ciddiye almayın da sırnaşın, şirinlik falan yapın. Yoksa çekilmez yani size de hak veririm.

Bayram biteli iki gün oldu yeni mi gelmiş aklına deli mi ne 😂

Deliye her gün bayram deyip yapıştıracaktın cevabı. Açıklama falan yapma.Konuşmak için konuşmuş. Bu kadar ciddiye almayın şu oğlan çocuklarını 😂
Vallahi çok haklısınız. Normalde bende sizler gibi düşünürüm ama bugün niye böyle oldu anlamadım harbiden oğlan çocuğu yani 😂 neyse yapacak birşey yok.

Gıcık. Erkekler bazen çok gıcık valla

Öyle çok ciddiye almayın da sırnaşın, şirinlik falan yapın. Yoksa çekilmez yani size de hak veririm.
Hayır en sevdiği çikolatadan yanına bıraktım bir de. Keşke koymasaydım 🥲 ben ona küsünce hemen bir çiçeğe tav oluyorum ya. De ki az naza çek kendini demi. Yok yok bende öyle şeyler yok.

Ama öğrenmeye engel değil. Buradan çok şey öğrendim naza çekmeyi de elbet öğrenirim 😞

o niye kutlamamış
dertlik bi şey yok ayrıca
hamileliğin son ayları insan her şeyi abartıyor. sıkmayın canınızı az kalmış

Ben pek huzur bozulacak bir durum göremedim sanki. Hamilesiniz ya, bence o yüzden ekstradan hassas oluyor olabilirsiniz. Bizde bayram üzeri gezideydik, sabahı gittim eşimin elini öptüm şakasına güldük eğlendik falan. Boşverin, bozmayin ağzınızın tadini.

Back
X