- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 43
Yok yok. Öyle değil. 7 ayda asla bir naza çekme bilmem ağlama bir şeyler isteme gibi şeyler olmadı. Yapım da yok zaten. BeceremiyorumŞaka yapmış gibi geldi bana. Insallah bu kadar hamilelik vurgusunun ardindan gelen bu "hamileyim her seye aglamaya hakkim var" konularından degildir. Bagirip cagirdi falan mi? Nasil gelişti mesele
Sadece çayda iken eee cookie koca bayram geçti de bir bayramımı kutlamadın dedi ? Bende şaşırdım harbiden mi dedim ? Kendimi sorguladım Aslıında yola çıkmadan da bir küçük kutladım mu ne ? Aklıma gelmiyor o kadar unutkanım yani. Ama elini öpmedim diye mi alındı bilmiyorum. Sonra koltuğa geçti uzandı. Gerisi sessizlik. Bende sinir oluyorum bu duruma.
Kusura bakma unutmuş olabilirim dedim. Gel bayramlaşalım dedim ama pek yüz vermedi. Şimdi de kahve yaptım gönlünü almak için ama geçmiş ya bir kere. Böyle sorun değil diyerek geçiştirmedi. Öylesine içti yani.
Benim de bugün değişik günlerimden biri. İlk kez bu kadar rahatsız hissediyorum kendimi. Akşam akşam o sessizlik huzursuzluk oldu benim için. Bende burada sizinle konuşmak istedim