Bu erkekler dünyaya kadınların huzurunu bozmak için gelmiş olabilir mi ?

Hemen bayram mübarek olsun kocacıııımmm ver elini öpeyim de bayram harçlığını alayım der cebindeki son kuruşa kadar alır dediğine diyeceğine pişman ederdim 😅
Aaa bayram geçmiş vermez ki daha 😅 ama bir sonra ki bayram 2 ay sonra. Bakın nasıl pişman edeceğim onu ben 😊fena doldum yani

Seninde hormonlar tavan heralde kocacım de😅😅 takılcak bsey yok ama skmayın canınızı bosuna.. kötü bseyde dememiş adam

Bir erkek neden trip atar ayriyeten hamile esine neden triplenir. Ay ben burdan sinirlendim, boşverin gitmeyi üstüne, kahvenizi cikolatanizi kendi kendinizle huzur içinde tadın.
Bende öyle yapacağım şimdi. Yeter elimden geleni yaptım. Bu saatten sonra o benim nazımı çeksin. Yok cidden yok. Bugün kaldıracak güçte değilim.

Şimdi filmimi açıp izleyeceğim 🙂 yorum yapan herkese çok teşekkür ederim 🌹

Ben bayram günü küstüm kocama hiç kutlamadım da bayramını hele bir gönül koysun kavgayı tekrar başlatırım😂

Ben bayram günü küstüm kocama hiç kutlamadım da bayramını hele bir gönül koysun kavgayı tekrar başlatırım😂
Ayy Allah kolaylık versin 😂 biz rüya gibi bir tatil yapmışız adam bayram bitmiş benden bayram kutlaması bekliyor.

Ama yalnız bizimki değilmiş. Varmış böyle erkekler. Bunu öğrenmiş olduk. Bakalım daha neler göreceğiz 😂

Koca gömmede üstüne tanımam chemist0 chemist0 . Koş besbekar aşkom
Asdff😂😂 ben diceğimi dedim. Cookie hamile eş kişisi kötü bsey dememiş.. beraber hamilelik yasıyolar idare etcek😂 muhtemelen adam ihmal edildiğini düşünüyor hatta kara kara cocuk dogarsa nce olcak halim diye de efkarlanıyodur.. cookie bebişe cok mu odaklısın? Bütün heyecanların paylasmlaeın eşinle bu yönde mi

Belki de abartmış olabilirim. Ama onun da benim çabalarıma rağmen uzatması ? Ve ağırdan alması.

Bilemiyorum belki de o haklıdır 🤷‍♀️
Hayır o haksız. Tamam siz de haklı olmayabilirsiniz ama hamilelik diye bir şey var.
Pes etmeyin

Ne demek bebişim, takma sen. En güzel dönemindesin, bi zahmet biraz anlayış göstersin o da.
Ayy inşallah. Şu an en çok o anlayışa ihtiyacım var ya. Çok sağ olun. Gerçekten böyle konuşmak çok çok rahatlattı beni. Beni anlayanlar olmuştur eminim

Asdff😂😂 ben diceğimi dedim. Cookie hamile eş kişisi kötü bsey dememiş.. beraber hamilelik yasıyolar idare etcek😂 muhtemelen adam ihmal edildiğini düşünüyor hatta kara kara cocuk dogarsa nce olcak halim diye de efkarlanıyodur.. cookie bebişe cok mu odaklısın? Bütün heyecanların paylasmlaeın eşinle bu yönde mi
Aslında benimle konuşsa yani neden olduğunu dese gerçekten anlaşacağız ama o içten içe dert edinip iş işten geçtikten sonra diyor.

Çocuk daha olmadı ki :KK70:ona odaklanayım. Şimdiye kadar hiç bir şey değişmedi bizim için. Çok yoğun bir programım bile vardı ama onu hiç aksatmadım. Yemek olsun temizlik olsun. Ailelerimiz olsun. İnanın 7 aydır ilk kez rahatsızım diyorum. Çok güzel ve rahat bir hamilelik geçirdim. Yani hamd olsun.

Belki de sizin dediğiniz gibidir. İçten içe acaba öyle mi düşünüyor ? Buna dikkat ederim. Fikir içim teşekkür ederim :KK52:

Back
X