Bu erkekler dünyaya kadınların huzurunu bozmak için gelmiş olabilir mi ?

Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.

Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazen ☹️ yani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya. 😒
Hep mi alingansiniz bu kadar yoksa hamilelikten mi kaynaklı?

Biraz önceye kadar gayet iyi giden bir akşamdı. Eşim geldi yemeğimizi yedik. Çok güzel sohbet ettik çayımızı içiyorduk. Bana dedi ki eee cookie koskoca bir bayram geçti , bir bayramımızı kutlamadın. Biz bayramda tatile gitmiştik. Eltim kayınbirader ve onların çocukları ile. Ben ve eltim 7 aylık hamileyiz. Yolda afedersiniz istifra ede ede gittik. Bende eltim de. 3.günü geldik ama o günde sabah saat 11 de başladık bayram telaşına akşam saat 10 a kadar misafir ağırlamak ya da bayramlaşmaya gitmeye gittik. İkimizde feci yorgunluk bende unuttum iyi bayramlar demeyi.

Bugün de aşırı rahatsızım gerçekten. Ne var yani unuttuysam. ? Şimdi bunu söyleyip huzur bozmanın ne anlamı var. Yeminle dertsiz başıma dert mi aldım diyorum bazen ☹️ yani için biraz buruk ve canım sıkkın. Yazıp dertleşmek istedim. Malum bizimki yine tıpı oynuyor. Sanki ne yapmışım ya. 😒
bumu mu dert😂ayyy valla çok afedersiniz ama adam sitem etmiş,siz buna bozulduysanız daha burada ne konular açanlar var onlar ne yapsın,huzur bozacak bişey değilki bu,gecmiş bayramın kutlu olsun deyip sakaya vursaydınız sizde,hayat herşeyi heleki böyle eften püften olayları ciddiye almak için çok kısa,gülün geçin,allah huzurunuzu bozmasın🙏

Adam ne demiş ki ?
Gebelikten ötürü alinmissiniz ne var ne demis

Adam ne demiş ki ?
Gebelikten ötürü alinmissiniz ne var ne demis
Bayramımı kutlamadın dedi. Bende özür dilerim o karmaşada unuttum falan dedim. Sonra kutlamak istedim ama oralı olmadı. Sustu tavırlar haptı küstü yani. Bende niyeyse çok alındım.

Sonra kalktım kahve yaptım geçmiş bayramın mübarek olsun dedim bayramlaşalım mi dedim ? Böyle yarım ağız geçti falan dedi. Yani bana ders vermek istiyor bence. Bir sonraki bayram unutmayayım diye.

Surat dökmesine ve susmasına alındım ben. Konuşsa sorun yok. Birde birlikte tatile gitmişiz. Orada büyüklerin yanında kutlasam da ayıp olur der kaş göz yapardı. Durdu durdu bayramdan 2 gün sonra mı geldi aklına. Olay bundan ibaret ☺️

bumu mu dert😂ayyy valla çok afedersiniz ama adam sitem etmiş,siz buna bozulduysanız daha burada ne konular açanlar var onlar ne yapsın,huzur bozacak bişey değilki bu,gecmiş bayramın kutlu olsun deyip sakaya vursaydınız sizde,hayat herşeyi heleki böyle eften püften olayları ciddiye almak için çok kısa,gülün geçin,allah huzurunuzu bozmasın🙏
Gerçekten bende burada okuyunca dert mi şimdi diye dediğim çok konu oldu. Ama dün akşam çok kötüydüm. Birde karşımda cevap veren biri olmayınca doldum. Burada birazlara dağıtmak için konu açtım.

Sağ olsun güzel fikirler veren kadınlar oldu. bende uyguladım ama bizim adam işte oralı olmadı. Sağlık olsun. Amin amin Allah hiç birimizin huzurunu bozmasın inşallah 🤲🏻

o bayramlaşsaymış seninle. kocanın görevi nedir hanımcı olacak.

niye çıkışmadın geri ben de senden bekledim diye.
Aklıma gelmedi ki. Öyle deyince afalladım bir. Yani normal çay içiyorduk keyifli keyifli dizi izliyorduk. Zaten tüm gün gergindim yani rahatsızdım. Öyle deyince suçlu hissettim kendimi galiba.

Bir sonraki bayram için not düştüm. Fazlası ile hesabını soracağım 😊 hem de yüksek miktarda harçlık alacağım. İnat ettim 😅

hormonlardan bence alınganlık bişey olmaz ne dertler var takılmamalısın
Normalde çok takmazdım. Ama dediğiniz gibi sün hormonlar beni yıprattı biraz. İlk kez hamile olduğumu hissettim diyebilirim

Dualarınızı eksik etmeyin benden 🥰😍

Diyorum özür dilerim diye gerçekten aklıma gelmedi. Hatta nasıl telafi edebilirim dedim. Ama cevap yok.

Ayrıca oda bana hayırlı bayramlar demedi. Yani ne bilim tatilin havasına girdik herhalde.
Cidden mi ya, gerçekten kendinizi hatalı görüp telafi etmeye mi çalıştınız yani...

Aklıma gelmedi ki. Öyle deyince afalladım bir. Yani normal çay içiyorduk keyifli keyifli dizi izliyorduk. Zaten tüm gün gergindim yani rahatsızdım. Öyle deyince suçlu hissettim kendimi galiba.

Bir sonraki bayram için not düştüm. Fazlası ile hesabını soracağım 😊 hem de yüksek miktarda harçlık alacağım. İnat ettim 😅
gelecek bayramı bekleyecek kadar aranızdaki samimiyet mi az?

evet erkekler başlı başına huzursuzluk kaynağı ama bu olayda ben eşinizi haklı buldum, ilk önce bayramlaşmanız gereken eşinizdi bence

Cidden mi ya, gerçekten kendinizi hatalı görüp telafi etmeye mi çalıştınız yani...
Yani tatsızlık olsun istemedim açıkçası. Hatalı değilim ama öyle bir dedi ki birden öyle hissettim. Bir de o kadar canım ağrıyordu ki trip atsın istemiyordum hiç. Ama nafile. Huylu huyunu teneşirde terkedermiş.

evet erkekler başlı başına huzursuzluk kaynağı ama bu olayda ben eşinizi haklı buldum, ilk önce bayramlaşmanız gereken eşinizdi bence
Ahahah ayy erkekler başlı başıma huzursuzluktan sonra bana hak vereceksiniz sandım. 🥲 ama olsun. Evet bayramlaşmalıydık ama inanın büyüklerin yanında benden kaçar. Biz büyüklerimizde bayram kahvaltısı yaptık sonra direkt yola çıktık.Tatilin vermiş olduğu heyecan ile kaynadı. Yoksa niye kasıtlı kutlamayayım.

Şöyle bir şey de dedi akşam. Amcalarını ablanı kardeşlerini aradın beni kutlamadın. Hiç kimsenin kutlamadım sadece anne ve babamı aradım. Tatilde gezdim tozdum. Yedi yirmi dört birlikteydik. Zaten bayram namazından sonra herkes herkes ile tokalaştı bayramlarştık. Ama o özel ilgi bekledi galiba.

Eşim şakasına bayramımı mübareklemedin dedi.
"Napim" dedim.

Hamilelik insanı böyle yapıyor demek ki.

Back
X