çok şükür iyi... anlayışlıdırda evet
ama canım bence bak anlayış çift taraflı,
sen ona anlayış göstermez alttan almazssan hiç, onun sana hiç tahammülü olmaz...
yani karşılıklı bu tarz şeyler bence.. benim nacizane tavsiyem eşini şımart...
sevdiği bir kek vardır mesela akşama süpriz olarak ondan yap... her türlü olumsuzluğa rağmen bak samimi olarak diyorum benim için geçerli durum hep gülümse, erkekler somurtan ve şikayet eden kadınları pek sevmiyolar benim bildiğim sen tatlı dilini güler yüzünü eşinden sakınma numaradan da olda mutluymuş gibi yap canını sıkan bir durumda bile...
valla diycen şimdi çelik gibi bir sinir lazım onada diye ama inan öğreniyo insan canım...
sinirde kalmıyo, öfkede... bağışıklık kazanıyosun bi bakıma...
bide en önemlisi eşini ne kadar sevdiğin.. ne kadar seversen o kadar çok tahammül edebiliyosun karşındakine bence...
dua kısmına gelince
canım valla bildiğim öyle özel bi dua falan yok... hani pek inanmamda şunun için şu dua şeylerinede...
ama felak ve nas surelerini, gitmeden onlara cevşen okumanı tavsiye edebilirim ben kaynanmlara giderken artık o derce korkuyodum ki kesin gene bişey olcak dönüştede eşimle kavga etcez diye.. arabada kat-ynanamlara gidene kadar cevşen okuyodum.. eşim gülüyodu hatta bana

Umarım seninde ne sıkıntın varsa geçer canım yüreğini ferah tut sen... eşini seviyorsan ortada aşk varsa hallolmayacak sorun kalmaz hiçbirşey kimse dayanamaz... sabret canım gün doğmadan neler doğar derler ya...
eşinin, yuvanın kıymetini bil, koru...
tabi aldatma,dayak vb. gibi bi sıkıntı olmadığı müdedtçe..
sende sevgiyle kal....

:13: