O zaman sevgili arkadaşım şunu kabulleniyorum ki bizim adamlar ne yazıkki ailelerine karşı pasifler
Gelecekte bende muhtemelen snn anlattıgın türden seyleri sıkça yaşicam- hatta büyük olasılıkla bzmde düğünümüzde onun ailesi saçma salak seylere trip yapıp burnumuzdan getiricek çoğu şeyi. Ama nolursa olsun ben de elmden geldiğince değişsin diye çabalicam nişanlımı yoksa elini bi kez olsun taşın altına koymayan ailesi mutsuzluğumuzun tek sebebi olucak :18:
tabiiki izn vermemelisin.o düğünün prensesi sensin...
sen nasıl istersen öyle sekilllenmeli bitakım seyler.
ama tabiki maddi imkanlar cervesinde.demem o ki;birilerinin saçma sapan kaprisleri yüzünden en güzel günlerinin zehredilmesine izin vermemelisin.nişanlın böylesinin daha doğru olucaanı söylese bile.şimdi benimki kafasını duvarlara vuruyo ama nafile...o ailesini dinlediği için benden daha fazla pişman.
o günler cok geride kaldı artık neyapsak geri getiremeyız.biliyomusun benim eşimin ailesi okadar ilgisiz ve sahipsiz bıraktı ki esimi esim kosturmadan bi kuaföre bile gidemedi.salona girmeden önce gelin damat odasıındakı lavaboda saçını düzeltti öyle girdik salona...
ama cok güzel unutuluyo..tekrardan düğün yapamıyacağımıza göre.geride sadece ahlayıp vahlamalar kalıyo.ve bu işin sadece düğün kısmı,sonrasında hamileliğininde ,doğum heyecanı yasadiğin o ilk günlerinde içine etmeyı basarıyolar.
neden?? alışıyolar çünkü en bastan biz alıstırıyoruz cünkü.
bence sen nişanlını isteklerin konusunda tatlı tatlı ikna etmeye bak...ama bak burası cok önemli 'tatlı tatlı'....