• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu erkekler evlendikten sonra niye değisir???

O zaman sevgili arkadaşım şunu kabulleniyorum ki bizim adamlar ne yazıkki ailelerine karşı pasifler :14:
Gelecekte bende muhtemelen snn anlattıgın türden seyleri sıkça yaşicam- hatta büyük olasılıkla bzmde düğünümüzde onun ailesi saçma salak seylere trip yapıp burnumuzdan getiricek çoğu şeyi. Ama nolursa olsun ben de elmden geldiğince değişsin diye çabalicam nişanlımı yoksa elini bi kez olsun taşın altına koymayan ailesi mutsuzluğumuzun tek sebebi olucak :18:

tabiiki izn vermemelisin.o düğünün prensesi sensin...
sen nasıl istersen öyle sekilllenmeli bitakım seyler.
ama tabiki maddi imkanlar cervesinde.demem o ki;birilerinin saçma sapan kaprisleri yüzünden en güzel günlerinin zehredilmesine izin vermemelisin.nişanlın böylesinin daha doğru olucaanı söylese bile.şimdi benimki kafasını duvarlara vuruyo ama nafile...o ailesini dinlediği için benden daha fazla pişman.
o günler cok geride kaldı artık neyapsak geri getiremeyız.biliyomusun benim eşimin ailesi okadar ilgisiz ve sahipsiz bıraktı ki esimi esim kosturmadan bi kuaföre bile gidemedi.salona girmeden önce gelin damat odasıındakı lavaboda saçını düzeltti öyle girdik salona...
ama cok güzel unutuluyo..tekrardan düğün yapamıyacağımıza göre.geride sadece ahlayıp vahlamalar kalıyo.ve bu işin sadece düğün kısmı,sonrasında hamileliğininde ,doğum heyecanı yasadiğin o ilk günlerinde içine etmeyı basarıyolar.
neden?? alışıyolar çünkü en bastan biz alıstırıyoruz cünkü.
bence sen nişanlını isteklerin konusunda tatlı tatlı ikna etmeye bak...ama bak burası cok önemli 'tatlı tatlı'....:38:

ayıy mayıydı kocamıdı ya dermişim:DDD:52::52:
böyle bi fıkra varya......
bilmiyosanız anlatabilirim kızlar????

.......:16::16::16::16:

Valla fıkrayı merak ettim ben :D Zaten bu erkeklerden yeterince içimiz daralmışken iyi de gider sanki...

şu sözü ben yeni öğrendim.....
bekarlara da söylüyorum hep.....

"kocayı pekmezmi sandın, seni hiç üzmezmi sandın???"

ben pekmez sanmıştım gerçekten bekarken....
ama öyle değilmiş.

Kocayı pekmez mi sandın, yüreği yakmaz mı sandın...

:)

Bu lafı yaşı büyük teyzelerden çok duydum :1:

Valla fıkrayı merak ettim ben :D Zaten bu erkeklerden yeterince içimiz daralmışken iyi de gider sanki...

bir ayı, kadını dağa kaldırmış, yıllarca tutsak etmiş bu kadını. doğada, dağlarda yaşamışlar. sonra bir gün ayı ölmüş, kadın da köyüne geri dönmüş. komşular gelmişler yanına, bakmışlar kadın üzgün,

"oh kurtuldun işte, ne güzel insanların içine döndün demişler" kadına.

kadın da şu güzel cevabı vermiş.

ayıydı mayıydı erimdi.
dereydi tepeydi evimdi.
gıllıydı mıllıydı sarirdi.
çer idi, çöp idi serirdi.

he he!! Güzelmiş!! Teşekkür ediyorum fıkra için! Yeterki erkeğim başımda olsun anlayışını güzel özetlemiş valla :D

bir ayı, kadını dağa kaldırmış, yıllarca tutsak etmiş bu kadını. doğada, dağlarda yaşamışlar. sonra bir gün ayı ölmüş, kadın da köyüne geri dönmüş. komşular gelmişler yanına, bakmışlar kadın üzgün,

"oh kurtuldun işte, ne güzel insanların içine döndün demişler" kadına.

kadın da şu güzel cevabı vermiş.

ayıydı mayıydı erimdi.
dereydi tepeydi evimdi.
gıllıydı mıllıydı sarirdi.
çer idi, çöp idi serirdi.

süpersin ya yıkıldım gülmekten...:60::60:

Evli olmadıgım için kesin birşey söyleyemem degişiyorlarmı degişiyormuyuz ya da tanıyamıyormuyuz ondanmı kaynaklanıyor bilemem ama gözlemledigim az çok fikir edindigim kadarıyla vardıgım sonuç ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk :ssz:büyük hayaller ya da gözümüzde yükseltmeden beklentilerimizi ne kadar aşagıda tutarsak o kadar mutlu olacagımızı daha fazlası oldugunda dahada mutlu olacagımızı düşünüyorum :51:

acaba onlarda bizim için evlenince bu kadınlar neden değişiyo diyolarmıdır belki bizde değişiyoruzdur :52:

kızlar ünlü bir pdr uzuzmanın görüsünü paylasmak istiyorum sizinle....
Yuvayı dişi kuş yapar sözü sizce ne kadar doğrudur?
Bu sorunlu bir algıdır. İlişkilerimizdeki hastalıklarımızın önemli noktalarından biridir. Kadını ilişkide edilgen yapan, erkeği bencilleştiren, erkek hegemonyasını sürdüren bir ilişki biçimidir. ‘Yuvayı dişi kuş yapar’ sözü, kadına, ‘sesini çıkarma, verilenle yetin ve erkeğin iktidarını kabul et, evliliğini sürdür’ demektir. Evlilikle ilgili tüm sorumluluğu kadının üstüne yükler bu atasözü. Bu erkek egemen bir düşüncedir. Erkek, iktidarını gerçekleştirdiği böyle bir ilişkide de mutlu olmaz, içindeki arayış bitmez. Onun farkına varmadan aradığı şey; aslında gerisinden gelen değil; yanında yürüyen, yetişkin bir kadındır.

...:46::46::46::46:

onlar hep aynida biz gormek istedigimiz gibi goruyoruz evlenmeden once evlendikten sonra gercegi fark ediyoruz sadece
ben suan cok rahatim ne kavga var ne bisey bir ay sonra kvde gelicek Hemde ben gidip alicam suan trde yine basliycak sorunlar diye korkuyorum bizimkide soz konusu annesi olunca hakli haksiz hic bakmaz o buyuk ve yasli idare et diyor ne derse he de sonra bildigini yap diyor ama yap meselesi he diyemiyorum hakliysam susamiyorum susmayi ogrenmeliyim huzurum icin suan cok huzurluyuz cunku allaha sukur

onlar hep aynida biz gormek istedigimiz gibi goruyoruz evlenmeden once evlendikten sonra gercegi fark ediyoruz sadece
ben suan cok rahatim ne kavga var ne bisey bir ay sonra kvde gelicek Hemde ben gidip alicam suan trde yine basliycak sorunlar diye korkuyorum bizimkide soz konusu annesi olunca hakli haksiz hic bakmaz o buyuk ve yasli idare et diyor ne derse he de sonra bildigini yap diyor ama yap meselesi he diyemiyorum hakliysam susamiyorum susmayi ogrenmeliyim huzurum icin suan cok huzurluyuz cunku allaha sukur

tamam ailesinin eksiğini görmesi güzel bişeyde,dediğin gibi hep bizden beklenilmesi can sıkıcı.eslerimzin hatrı için katlanmalıyız.öyle olunca bir sekilde faydasını görüyoruz bu durumun.ama işin içine yüzüme karsı söylenen kırıcı sözler girerse kimse kusura bakmasın yanı.önce katlnıyodum sabrediyodum ama artık yokkkkk:20::20::20:

Back
X