bu erkekler kadınlardan ne isterrrrr?

elidada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
703
2
96
Diğer
ewt onlar bizi anlamadıklarını biz onları anlamadığımızı söyleyip duruyoruz. acaba onlar adınlardan ne istiyor? fisfisfis
Mükemmel bir vücut mu, Akılları bir kadın mı, Annelerine benzeyen kadınları mı tercih ediyorlar yoksa onun tam zıddı bir kişilik mi ilgilerini daha çok çekiyor? Uzun boylu mu, kısa mı? Sarışın mı, esmer mi?CADIARZU
bunu nasıl anlayabileceğiz şöyle yapsak dürüst bi şekilde birlikte olduğumuz kişinin bizim neyimizi daha çok sevdiğini yazsak ortaya bişeyler çıkabilir mi?

benim özelliğim saflık derecesinde iyi niyetli olmam sanırım:1no2:

canım bnim sevgilim herşeye olumlu baktığımı çok sever.tabi bu erkeğine göre değişio erkekler kendilerinden akıllı bayanları sewmezler bu hiç hoşlarına gitmez.

benimkii fiziki olarak, gıdığımı çok seviyoo ( Bunu garip karşılıyorum) :1rolleyes:
ınsan bakımından çok iyi niyetli olduğumu söler herzamn aklinialirimsmile ona öle geliyoo :)))

benimkii fiziki olarak, gıdığımı çok seviyoo ( Bunu garip karşılıyorum) :1rolleyes:
İnsan bakımından çok iyi niyetli olduğumu söler herzamn aklinialirimsmile ona öle geliyoo :)))

burdan anladığıma göre çk ii niyetli deilsin anlaşılan büşümsırnaşık şey

gözlerime bayılır :) şöle açıp büyük büyük baktım mı dayanamaz hiç :)
bi de saçlarıma hayrandır, ellerimi de çok sever uzakken bakarım diye fotosunu çekmişti ellerimin :)
kişilik olarak da deli dolu, şen şakrak hayat doluyumdur (genelde :D)
o halimi çok sever böyle bişi anlatıyım oturur beni izler :)
bi de ufak tefek kıskançlıklarımı çok seviyor biliyorum buna eminim hatta :)

gözlerime bayılır :) şöle açıp büyük büyük baktım mı dayanamaz hiç :)
bi de saçlarıma hayrandır, ellerimi de çok sever uzakken bakarım diye fotosunu çekmişti ellerimin :)
kişilik olarak da deli dolu, şen şakrak hayat doluyumdur (genelde :D)
o halimi çok sever böyle bişi anlatıyım oturur beni izler :)
bi de ufak tefek kıskançlıklarımı çok seviyor biliyorum buna eminim hatta :)

sevmediği tarafın yok sanırımhihoyyyt

Benim aşkım beni kendinden kat kat üstün ve akıllı görüyor. Zeki olmam beğenisini kazanıyor ama bazen bana yetişmek için çok çabaladığını görüyorum :olmaz: Ne yetişmesinden bahsediyor ki allah aşkına? On kere söyledim sen benim dengimsin neden bana böyle davranıyosun diye, bir ayrıcalığı varda ondan diyor. Benim aşkım benden en çok sakin olmamı bekliyor. Anlayışlı ve olumlu olmamıda. Bide saç yapısı olarak sürekli kahkül bekliyor kaydirigubbakcemile3 Kahkülleride ilk kestirdiğimde güzeldi ya. Şimdi kötü oldu. Sıkıldım hem.

valla onların ne istedikleri belli değil ....
tabi bu konularda görecelik devreye girer
ama genelde erkekler uyanık ve zeki kızları pek sevmezler derler ..
güzellik mutlaka olucak bence çünkü bu erkekler için önemli bence

hem ilgileneceksin bebekler gibi el üstünde tutacaksın..
hem özgür bırakacaksın sıkmayacaksın..
dır dır etmeyecek anlayışlı olacak kadın ister dengesizler :dilcikar:

hem ilgileneceksin bebekler gibi el üstünde tutacaksın..
hem özgür bırakacaksın sıkmayacaksın..
dır dır etmeyecek anlayışlı olacak kadın ister dengesizler :dilcikar:

tipik erkek model d mi canım..
aynen katılıyorum..
bu erkekler ne istediklerini bilmiyor bencealsanaalsanasmile

evet ilgilenilmek çok hoşuna gidiyor. Sürekli aklım onda olsun istiyor. Ama kendisinden de biraz ilgi bekleyince kıyamet kopuyo nedense:olmaz:

evet ilgilenilmek çok hoşuna gidiyor. Sürekli aklım onda olsun istiyor. Ama kendisinden de biraz ilgi bekleyince kıyamet kopuyo nedense:olmaz:

demek ki biçok erkek aynı.onlar için ilgide neymiş düşünüyorlarmış ya yeter biz müneccimiz zaten onların düşündüğünü nerden anlayacaksakalsanaalsanasmile

biz yeni çıkmaya başladık. konu çok ilgimi çekti hemen sormayı düşünüyorum benim en çok hangi özelliğimi beğeniyorsun hangisinden hoşlanmıyorsun diye =)

akıllı ve aklını kullanan

neyi ne zaman yapacağını/söyleyeceğini bilen

ne zaman susması gerektiğini bilen

sabırlı

sadık

sevecen

Son düzenleme:
benimkiyle çok zıt karakterliyiz öyle aşık oldu bana sanırım.

bir de beni ona aşık eden özelliğim ona karışmam kıskanmam -ki zamanında özgürlüğüne müthiş düşkün bir insandı.şimdi kıskanmadığımda komplekslere giriyor sen beni sevmiyormusun diyekaydirigubbakcemile3

fiziksel olarakta esmer minyon kızlardan hoşlanır,uzun saçlı kızlar sever,

geçen gün kendi annesi saçlarımı erkek gibi kestirmemi önerdi diye cıngar çıkardıkaydirigubbakcemile3
:kedi:

benimkide hep diomuş..inş eşim sarışın yeşil gözlü olur die...oldu. hep onu söler durur kaydirigubbakcemile3

Back
X