• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler mi gerizekalı yoksa biz kadınlar mı fazla takıntılıyız ??

blacksoul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
115
1
26
İstanbul
Çok sinirliyim Çok kızgınım ağzımdan alevler püskürecek nerdeyse:47::47::47:

Buluştuğumuzda yoldan geçen kıza uzun uzun baktı ve ardından burnundan getirdim ne hakla ya ne hakla:47::47::47:

Sebebi ise daha vahim bir cümle: ''Sana şaka yapacaktım sadece senin kalçaların onun kalçalarından daha güzel deyip kızdıracaktım'' Bu cümlenin affedilecek bir tarafı varmı siz söyleyin şaka bile yapacak olsan sokakta gördüğün kızlarla beni neden karşılaştırıyorsun????? Madem o halde bende şöyle deme hakkına sahibim: ''Off şu öndeki adama bak amma büyük ...sı var ama seninki daha güzel!!! - Aa nevarki şaka yaptım amacım kızdırmaktı seni??? ''

hiçbir kadının sevgisini haketmiyosunuz hiçbiriniz ey erkekler bizim fedakarlığımıza sadakatimize tırnağınızın ucu layık değil hepinizden nefret ediyorum

Sanırım ikisi de .
Erkek arkadaşınızın yaptığı saçmalık, sizin o örneklemenizde bi garip yahu .
Onunki büyük ne :1:

senin erkek arkadaşın baktı diye niden tüp erkekleri gerizekalı yaptın yauu. bide kullandığınız tabirler örneklemeler falan ııyyyy

Buluştuğumuzda yoldan geçen kıza uzun uzun baktı ve ardından burnundan getirdim ne hakla ya ne hakla:47::47::47:

Sebebi ise daha vahim bir cümle: ''Sana şaka yapacaktım sadece senin kalçaların onun kalçalarından daha güzel deyip kızdıracaktım'' Bu cümlenin affedilecek bir tarafı varmı siz söyleyin şaka bile yapacak olsan sokakta gördüğün kızlarla beni neden karşılaştırıyorsun????? Madem o halde bende şöyle deme hakkına sahibim: ''Off şu öndeki adama bak amma büyük ...sı var ama seninki daha güzel!!! - Aa nevarki şaka yaptım amacım kızdırmaktı seni??? ''

hiçbir kadının sevgisini haketmiyosunuz hiçbiriniz ey erkekler bizim fedakarlığımıza sadakatimize tırnağınızın ucu layık değil hepinizden nefret ediyorum

birbirinizi bulmuşsunuz nedir şikayetin ? :51:

hadi onun terbiyesizliğini anladık, sen nasıl hüküm veriyorsun adamların şeyiyle ilgili dışarıdan?

iğrenç bir konuşma ve düşünce :19:

Tövbe yarabbim tövbe,bu nasıl bir benzetme böyle insan biraz utanır bunu yazarken!
Yaşça çok küçük olan üyelerde var burada,onlarda okuyor olabilir.biraz daha dikkatli olunması lazım.

Kızmakta çok ama çok haklısınız ben de sinirden deliye dönerdim herhalde.Çok saçma,terbiyesizce olmaması gereken bir konuşma bence.Tüm erkekler diye genellemekte yanlış olur sanırım onu da demeden geçmek istemedim

Sende oda hatalı..
Yok yere saçmalamışsınız ikinizde..
Yahu yapmayın ya..
Zor bulunuyor artık gerçek sevenler..
Belki de lafı çevirmek için şaka yapıp kızdıracaktım dedi..
Ama bir erkek buna bile cüret edememeli..
Nasıl cesaret edebildi hayret..
Gerçek seven bunu söylemeye bile cüret edemezdi..

birbirinizi bulmuşsunuz nedir şikayetin ? :51:

hadi onun terbiyesizliğini anladık, sen nasıl hüküm veriyorsun adamların şeyiyle ilgili dışarıdan?

iğrenç bir konuşma ve düşünce :19:
süpermen güçleri var. x ışınlarıyla içeriyi görebiliyor sanırsam..:9::9:

Konu sahibine neden yüklenilmiş anlamadım.
Adam başka kadının kalçasıyla kıyaslamış kimse laf etmemiş ama kadın başka erkeğin organıyla kıyaslayınca kıyamet kopmuş :53:
Arkadaşım bana göre yazımın da hata yok evet kadınların daha naif daha kibar olması bekleniyor olmalı da ama ben derdini anladım.
Sen öyle deseydin terbiyesiz kadın olurdun ama erkek diyince hiçbirşey yok.
Bi de utanmadan baktığını da kabullenmiş yani. :19:

Son düzenleme:
Davul bile dengi dengine demiş atalarımız,sizinde erkek arkadaşınızdan bir farkınız yok

süpermen güçleri var. x ışınlarıyla içeriyi görebiliyor sanırsam..:9::9:

ay çok yaşa okypete nasıl güldüm. şöyle lazer gibi tarıyor gözleriyle senin dediğin gibi sonra konu sahibi dönüp sevgilisine benzetme yapıyor :27:

bunlar ne yiyip ne içiyor ya bizede lazım kafa hep güzel hep güzel bunların,dertsiz tasasız ohhh :52:

Erkeklerde ayrımcılık var o yapsa erkek sonucta ne olucak goze batmaz kimse bişe diyemez ama kız yapsa kötü gözle bakılır adı çıkar. erkeklerin düşüncesi bu bence

Back
X