• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler mi gerizekalı yoksa biz kadınlar mı fazla takıntılıyız ??

Yaptığı düpedüz saygısızlık.
Süründür. :88:

erkek arkadaşım da öyle bakar kızlara felan
birgün kafede otururken karşı masadaki adama şöyle bi gözüm kaydı
bağıra çağıra kafedençıkardı beni
bir daha da oraya gitmedik
kendileri yapar bize yasak

ki göz kayması adı üstünde ikinci veya üçüncü defa bakma kategorisi de değilmiş
benzer bir olayı hatırlattın bana ama bizde yine roller herzamankindendi
yok arkadaş ben kendime nefsime hakim oluyorsam karşımdakinden de aynı şeyi beklerim
fikrimden geri adım atmayı düşünmüyorum Allah yolunu bahtını açık etsin tek düşüncem sınavım şuan

eğitiminizi yazmamışsınız ama okumuş da olsa eşşeklik baki kalıyor bazılarında. hatta okumuşlukla da aslında çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum. bu tamamen "görgü"ile alakalı bişey. bi de yaşı 30larda ... hiçi bi erkek bu yaşa kadar bi bayanla nasıl konuşulacağını öğrenmez mi yahu

eminim özür dileyecektir ama barışmayın çünkü devamı gelecektir yine.

Son düzenleme:
benimde sole soleme hakkim var demis ,solememis ki? hem bence sinirle bole bir ornek vermesi komigime bile gitti cunku kizkiza konusuyoruz sonucta.tabiki gidipte solencek bisey degil ama bende mi bi gariplik var yoksa kizanlar pembe tuvalet mi yapiyo?

Valla millet karşılaştırmaya tepki göstermiş ama,
bence süper. :ssz: :1:

Erkek karşılaştırınca normal de kadın yapınca mı anormal?

Böyle söze verilecek en güzel tepki :ssz:

Kendini belli etmiş işte.
Ayrıldıgın için de tebrik ederim :)

Son düzenleme:
Söylememişki kızın üzerine çok gitmişsiniz kızlar arasında olduğu için öyle bir benzetme yaptığını düşünüyorum neyse efenim konumuza dönelim..:) çok haklısın canım o nasıl bir laf ya şakasımı olurmu öyle şeyin düpedüz baktım hemde kalcasına baktım der gibide (zaten durum öylede) insanla dalga geçer gibi olmuş cevabı çok yüz verme sen buna ben olsam ayrılırdım çoktaan...

Tamam kızgınsın anladık, erkek arkadaşın da büyük ayıp etmiş. Kabul, ben olsam ben de kızardım.
Ama senin de ondan aşağı kalır yanın yok :31:
Örneklemeler, misillemeler vs. ben çok çirkin buldum.
Tüm erkeklere de gerizekalı deme hakkına sahip değilsiniz.:ssz:

Söylememişki kızın üzerine çok gitmişsiniz kızlar arasında olduğu için öyle bir benzetme yaptığını düşünüyorum neyse efenim konumuza dönelim..:) çok haklısın canım o nasıl bir laf ya şakasımı olurmu öyle şeyin düpedüz baktım hemde kalcasına baktım der gibide (zaten durum öylede) insanla dalga geçer gibi olmuş cevabı çok yüz verme sen buna ben olsam ayrılırdım çoktaan...

neyse efenim konumuza dönelim:))

çok tatlısın:)))

Baksak ne olur ayrıca sorun o da değil aslında ama ben bu kadar hassas ve ince düşünürken şu karşılaştığım durumu hazmedemiyorum

Baksak dert bakmasak dert,insanoğlu nerede ne yapacağı ne diyeceği belli olmaz ki.Ama bu durumla karşılaşmanı hoş karşıladım mı..Hayır.Keşke yaşamasaydın böyle bir durumu ama.Sevgilim dediğin kişiyi en iyi sen tanırsın,daha öncede böyle şakaları varmıydı,dışarı çıktığınızda hep sağ sol ile mi ilgiliydi,aldatılma hisine hiç kapıldın mı,kadın ve kızılarla çok içli dışlımıydı,birlikteliğiniz boyunca ilk kez mi böyle birşey ile karşılaşıyorsun.Bunları bilsek az çok daha olumlu yorumlar yapabilirdik belki.Ama tüm erkekleri sevgilim dediğin kişi ile aynı kategoriye koymak biraz bencilce olmuş.Şurada yorum yapan bir çok kadın ve kız için bende dahil diğer yarılarımızı senin gerizekalı dediğin sıfata asla yakıştırmayız.
Kadın ve erkeğin doğasında hep evli bekar veya sevgilisi olsun bir ilgi alaka söz konusudur.Ama bunun dozu vardır.Sıradan bir şaka yapılır ayarlanır ve orda kalır.

Forumda bende dahil bir çok kadının hayalinde bir ünlü vardır,bazen üff ne yakışıklı,kaslara bak beeeh,allahım bu adama bayılıyorum gibi sözleri hep sarfetmişzdir ve edeceğizdirde.
Aynı durum kocalar içinde geçerlidir.Onlarda belki eşlerinin yanında belki bir erkek ortamında,of anam yavruya bak,bacaklara bak sütun sütun,altındaki motorun olayım(genelde motora binmiş resim veya film sahnelerindeki tüm bayanlar bu sözlere maruz kalırlar.Kimi kıskançlık yapar kimi normal der geçer.Nedeni onlar ünlü ve ulaşılamayacaklardır ondan.Ama aynı sözler yan komşunun eşi kocası için sarfedilse belkide ayrılık yada cinayet sebebidir bellimi olur.

Kadın erkek olarak sokağa çıktığımızda illaki bakarız sağa sola,yeri gelir yorumda yaparız.

*Çok yakışıklıdır Allah sahibine bağışlasın deriz
*Çekicidir,temiz yüzlüdür oğlumda sevdiğimde ona benzesin isteriz.
*Arkadan bakarsın kadın gibidir,önünü döner sakallı bıyıklı daracık pantolon içinde kırıtarak yürür düşman başına deriz
*Parfümü bizi mest eder fellik fellik aynı kokuyu ararız.

Yani biz bu yorumları yaparken erkekte normal olarak yorum yapar,yada seslice düşünür.

*Saç rengi çok yakışmış.
*Bebek yüzlü kıza bak.
*Gözleri bir içim su.
*Allah bee one öyle heryeri taşmış sağından solundan.
*Bu vücuda o kıyafget yakış mı şimdi.
*Iyyk ne çirkin gece görsem korkarım.
*Benim hatuna bin basar.

Gibi gibi gibi uzaaar gider.
Şimdi sen sevgilim dediğin admaı ne kadar zamandır tanıyor ve birliktesin,şimdiye kadar hiç böyle şeylere maruz kaldın mı,yada ilk kez mi oluyor,ona göre düşünüp karar verebilirsin.
Bu ilktir hoş olmasada alırsın karşına bak bu konuşma ve düşünceler bana göre değil,ilk ve son olsun der kaldığın yerden devam edersin,yada ilk değildi sonda olmayacak der haydi Eyvallah der hiç moralini bozmazsın.
Sende bir örnek vermişsin bir hanıma yakışır mı değil,ama bariz sinir katsayın yükselmiş o yüzden yazdıklarını aaaaa,cık cık cık sendse aynısın,tencere kapak misalisin deyip aynı kefeye koyamam.
Son sözüm takma fazla ,yaratılış desem değil,kişilik ve yetiştiriliş meselesi ,eh birazda bozulan toplum vesselam.Sevgiler.

][/B]]Off şu öndeki adama bak amma büyük ...sı var ama seninki daha güzel!!! - Aa nevarki şaka yaptım amacım kızdırmaktı seni??? ''

Herkes anlamis bu noktali yeri, bi ben anlamadim.. cok safim ben yaa.. saka degil vallahi anlamadim

ben arkadaşımızın ne demek istediğini çok iyi anladım. ama bazıları malesef anlamamis. çok yazık. terbiye abidesi misiniz siz?
arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın. ama erkeklerin çoğu böyle. yapacak bişey yok. bakmayan mi var. yoksa kendini kandıran mi yok? örneğin de çok güzeldi bence. her ikisi de esdeger. ama hanımefendilik var bizde. bize yakışmaz. sevgilerle.

Valla millet karşılaştırmaya tepki göstermiş ama,
bence süper. :ssz: :1:

Erkek karşılaştırınca normal de kadın yapınca mı anormal?

Böyle söze verilecek en güzel tepki :ssz:

Kendini belli etmiş işte.
Ayrıldıgın için de tebrik ederim :)

eyvallah Evridiki saolasın :42:
şunu farkettim ayrıca sende farketmemi sağladın : atıyorum 50 kişi konuya katıldıysa bunun 15 kişisi ''aa ne ayıp erkek söylese bile kadının ne haddine erkek yan gözle baksa ve hatta aldatsa bile eksik eteğin ne haddine'' bilinçaltıyla cevap vermiş. Yadırgamıyorum bende dahil bu zihniyetle büyütüldük. Kadınlar her dönemde avrupa ülkeleri hariç her gelişmeyen ve gelişmeye çalışan ülkelerdeki gibi 2.sınıf görülecektir. Atalarından gelen baskıyı içine sindirdiği sürece bu böyle olacaktır kanımca

:4:
eyvallah Evridiki saolasın :42:
şunu farkettim ayrıca sende farketmemi sağladın : atıyorum 50 kişi konuya katıldıysa bunun 15 kişisi ''aa ne ayıp erkek söylese bile kadının ne haddine erkek yan gözle baksa ve hatta aldatsa bile eksik eteğin ne haddine'' bilinçaltıyla cevap vermiş. Yadırgamıyorum bende dahil bu zihniyetle büyütüldük. Kadınlar her dönemde avrupa ülkeleri hariç her gelişmeyen ve gelişmeye çalışan ülkelerdeki gibi 2.sınıf görülecektir. Atalarından gelen baskıyı içine sindirdiği sürece bu böyle olacaktır kanımca

Aynen öyle arkadaşım :)

Hatta bununla ilgili bir atasözü de var ama yazmayayım :1:

Valla normalde ben hiç argo konuşmam,
ama bana eşim şu an böyle bir şey dese emin ol bin beterini söylerdim :ssz:

Şahsiyetsiz erkek her yerde kendini belli ediyor işte.
Evde , yolda , sokakta, her yerde var bunlardan.
Eeee kadınlarımız da alışmış kiminin kocası, kiminin sevgilisi, kiminin nişanlısı.
Normal geliyor :1:

ben arkadaşımızın ne demek istediğini çok iyi anladım. ama bazıları malesef anlamamis. çok yazık. terbiye abidesi misiniz siz?
arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın. ama erkeklerin çoğu böyle. yapacak bişey yok. bakmayan mi var. yoksa kendini kandıran mi yok? örneğin de çok güzeldi bence. her ikisi de esdeger. ama hanımefendilik var bizde. bize yakışmaz. sevgilerle.

guldenizcim takılsınlar kafalarına göre sallama onları 3.sayfadaki cevabım yeter de artar onlara hatta fazla bile yazmışım parmaklarıma yazık
aslında derin bir yara bu : bakmayan mı var dediğin doğru
ama bu çok acı hemde fazlasıyla acı bana göre demek ki dünya denen bu yerde sadakat denen kelime kuyruklu yalan

'' neyse efenim konumuza dönelim..:) '' ohh be sonunda kendim gibi makara yapmayı bilen hatunlarla da karşılaştım sitede
pampişim tuttum seni :)

guldenizcim takılsınlar kafalarına göre sallama onları 3.sayfadaki cevabım yeter de artar onlara hatta fazla bile yazmışım parmaklarıma yazık
aslında derin bir yara bu : bakmayan mı var dediğin doğru
ama bu çok acı hemde fazlasıyla acı bana göre demek ki dünya denen bu yerde sadakat denen kelime kuyruklu yalan

Bu ne demek ya.. sallama onlari, takilsinlar bilmem ne... ben niye boyle yazdiniz dedimmi size.. benim argom yeterli gelmedi size, ne yazik

][/B]]Off şu öndeki adama bak amma büyük ...sı var ama seninki daha güzel!!! - Aa nevarki şaka yaptım amacım kızdırmaktı seni??? ''

Herkes anlamis bu noktali yeri, bi ben anlamadim.. cok safim ben yaa.. saka degil vallahi anlamadim

saf olmak herkesin harcı değil ne mutlu sana bence

Back
X