• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekler mi gerizekalı yoksa biz kadınlar mı fazla takıntılıyız ??

ben arkadaşımızın ne demek istediğini çok iyi anladım. ama bazıları malesef anlamamis. çok yazık. terbiye abidesi misiniz siz?
arkadaşım bu konuda sonuna kadar haklısın. ama erkeklerin çoğu böyle. yapacak bişey yok. bakmayan mi var. yoksa kendini kandıran mi yok? örneğin de çok güzeldi bence. her ikisi de esdeger. ama hanımefendilik var bizde. bize yakışmaz. sevgilerle.

Bir kere konunun muhatabi senmisin.. bana bu sekilde cevap yazamaz, beni asagilayamazsin.. haddini bil..terbiyeli olmak ve sizin gibi bel alti imalari anlamamak bir kusursa ne ala ben aynen oyleyim terbiye abidesiyim.. yalniz yazik bana degil , sana yazik

Bu ne demek ya.. sallama onlari, takilsinlar bilmem ne... ben niye boyle yazdiniz dedimmi size.. benim argom yeterli gelmedi size, ne yazik

ohoo işimiz var artık ... arkadaşım sen neye alındın üstüne de tribal enfeksiyon kaptın ?? Ha ama ilk konu açıldığında ben de yorum yaptım diyorsan ozaman üzerine alınıp giyinip kuşanabilirsin de hatta

benim kayınvalidenin erkek versiyonu.belden aşağı karşılaştırma yapar ama şaka değil ciddi anlamda.bence siz kızı neden süzüyorsun diye kızacağını anladığı için kendini kurtarmak için şaka yalanını ortaya attı.şaka dahi olsa çok iğrenç başka şaka anlayışı yokmuymuşta kalça karşılaştırması şakası gelmiş aklına.

Bir kere konunun muhatabi senmisin.. bana bu sekilde cevap yazamaz, beni asagilayamazsin.. haddini bil..terbiyeli olmak ve sizin gibi bel alti imalari anlamamak bir kusursa ne ala ben aynen oyleyim terbiye abidesiyim.. yalniz yazik bana degil , sana yazik
güzel arkadaşım ben sana bişey demedim ki.. neden sen kendin üstüne alındın bu olayı. eğer sana yönelik demiş olsaydım yazini alıntı yapardım. ben kimseyi aşağılamam. benim yorumum yukaridakilereydi. senin anlamadığın şeyi eleştirmedim. benim yorumumun seninle uzaktan yakından alakası yok. arkadaşımızı anlamayanlari eleştirdim. yani yorumun sana yönelik değildi.
istersen yazdıklarımı bir kez daha oku ne demek istediğimi anlayacaksın. haddimi bilirim merak etme.

Son düzenleme:
eyvallah Evridiki saolasın :42:
şunu farkettim ayrıca sende farketmemi sağladın : atıyorum 50 kişi konuya katıldıysa bunun 15 kişisi ''aa ne ayıp erkek söylese bile kadının ne haddine erkek yan gözle baksa ve hatta aldatsa bile eksik eteğin ne haddine'' bilinçaltıyla cevap vermiş. Yadırgamıyorum bende dahil bu zihniyetle büyütüldük. Kadınlar her dönemde avrupa ülkeleri hariç her gelişmeyen ve gelişmeye çalışan ülkelerdeki gibi 2.sınıf görülecektir. Atalarından gelen baskıyı içine sindirdiği sürece bu böyle olacaktır kanımca

Bu yorumları yapanlardan biri olarak diyorum ki size.
Size sevgiliniz haklı denmiyor.
O terbiyesizlik etmiş belli.
Çirkin. Çor çirkin.
De...
Siz neden o terbiyesizlik etti diye terbiyesizlik ediyorsunuz..
Onu eleştirdiğiniz davranışı neden örneğinizde bu kadar çirkin bir şekilde örneklendirmeyi yakıştırdığınza göre anlamayacaksınız tabi bizim dediğimizi.
Kadın 2. sınıf falan değil.
Sizin gibi yapınca mı atalardan gelen baskıyı içimize sindirmemiş oluyoruz.
İnsan nezaketini korur.
Her durumda.

Herkes normalde sakindir naziktir.
Önemli olan öfkeliyken de nezaketi koruyabilmekte. Çirkinleşmemekte..

Son düzenleme:
al birini vur ötekini
30 lu yaslarda oldugunuza emin misiniz ?
eger öyleyse ergenlik döneminizi merak ettim

30 lu yaslarda oldugunuz varsayalim
erkek arkadasinizin size saygisi yok sizin ona

Niye bukadar üstüne gitmişsiniz anlamadım böyle birşey söylediğini söylemiyor ki sadece böyle bir hakkım doğuyor ozman diyor birebir yüzüne karşı aynı şeyi söylemediğini düşünüyorum konu sahibi arkadaşım yanılıyorsam beni düzelt ama ben böyle anladım

Hepimiz sinirlenince gözümüz görmez ağzımızdan çıkanı kulağımızın duymadığı anlar vardır. Sanki hepimiz sütten çıkma akkaşıkmıyız hiç yanlış yapmıyormuyuz bilerek yada bilmeyerek elimizde olmayarak ?
Hiçbirimiz peygamber değiliz. Ben senin tarafındayım arkadaşım az bile yapmışsın ben olsam suratına yapıştırırdım bitane

erkek yapınca muziplik espiri,kadın bırakın espiriye karşılık vermeyi acaba böyle mi deseydim ben de çok sinirlendim diye aklından geçirince dahi bayana yakışmayan davranış oluyor öyle mi?

kadına ne yakışmazsa erkeğe de o yakışmaz bence.

erkek yapınca muziplik espiri,kadın bırakın espiriye karşılık vermeyi acaba böyle mi deseydim ben de çok sinirlendim diye aklından geçirince dahi bayana yakışmayan davranış oluyor öyle mi?

kadına ne yakışmazsa erkeğe de o yakışmaz bence.

Aynen katılıyorum,kadın dememiş ki aklından geçirmiş.bu bdv de yakında hiç konu açılmaz artık.

Sanırım ikisi de .
Erkek arkadaşınızın yaptığı saçmalık, sizin o örneklemenizde bi garip yahu .
Onunki büyük ne :1:

Size katılıyorum, hıc bır sekılde onun sevıyesı ıle cevap vermek ıyı degıldır bence. Doğru olan davranısı dogru oldugu için yapmalıyız. o yaptı bu dedı dıye degıl. Buna zaten ahlak dıyoruz.

Konuyu okuyan 10 kişiden 9u yanlış anlamış .
Ne muhalefetsiniz yahu.
Kızcağız onunki büyük dememiş öyle desem nasıl hisseder demeye getirmiş.
Öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum.
Algılamanıza hayran kaldım.
Bende bütün erkeklerin içinde bir tutam sapıklık olduğuna inananlardanım :50::50:

Konu sahibi örnek vermiş.Yani hepimiz veririz bu tip örnek.O böyle dedi ben de ona aynısıyla karşılık versem gibi.Erkek arkadaşına dememiş.Erkek arkadaşına dese verilen tepkilere ben de katılırdım.Sadece düşüncesini yazmış.

Ama erkek arkadaşın biraz kıvırmış.Kaş yapayım derken göz çıkarmış.30 lu yaşlarda bir erkeğin tavırlarından ziyade 20 li yaşlarda toy bir erkeğin tavırlarına benziyor yaptığı.Kadın olsun erkek olsun,dışarıda birilerine bakmayı,süzmeyi yanımızda birisi olsun veya olmasın hoş bulmuyorum.Göz aşinalığıdır bir an biriyle gözgöze gelir bakışını çevirir geçersin.Ya da dikkat çeken ilginç tipler olur gerçekten.Giyimi tavırları abes olan tipler.Ama gözünü dikerek bakmanın anlamı yok.

Bir de kız arkadaşı veya erkek arkadaşı birine bakıyor mu veya biri ona bakıyor mu diye hafiyelik yapan tipler var ki onları hiç anlamam.Sokağa çıkartma o zaman derim.

canım sende onun seviyesine inip neden erkekleri birbiriyle kıyasladın..belli olan şu ki sevgiliniz kızların cinselliklerini vurgulayan uzuvlarına çok takmış..ama sen sen ol..bu konu hakkında kıyaslamalara girme..tabi rahatsızlığını belli edeceksin..anlamıyorsa yol verirsin..

Bu ne demek ya.. sallama onlari, takilsinlar bilmem ne... ben niye boyle yazdiniz dedimmi size.. benim argom yeterli gelmedi size, ne yazik

ecrinnur arkadaşım ben senin yazdıklarını şimdi tekrar okudum benim sallama onları takılsınlar diye tabir ettiğim insanlar bana şahsıma hakaret etmeyi alay etmeyi kendilerinde hak bulan ve üstüne üstlük bunu sadece iki satır yazıyla yapmaya karar veren (ki biçok arkadaşın da doğru anladığı gibi eyleme dökmediğim sadece fikirlerimi söylediğim bir cümleydi o )
boş insanlara idi.

Kalbini kırmışım belli ki özür dilerim bukadar sert çıkıştığım için sana
ben de böyle biriyim işte ağzım bozuk kalbim temiz

Erkekleri böyle poh pohlamaya devam ederseniz, çok ağlarsınız kıyıda köşede..

Arkadaşım, verdiğin örnek çok yerinde; yaptığı şeyin ağırlığını çok iyi anlatmış..
Söylesem ne olur demişsin; söylememişsin.. Bu çok çok çok daha hafifletiyor durumu. Hoş; söylesen de haklısın..
Ahlak dersi vermişler sana, ben sana hak veriyorum..
Eski, erkek arkadaşınıza laf etmeden direk size laf söyleyenler olmuş..
Kadının kadına ettiğini kimse etmez derler ya aynen o hesap. :)

güzel arkadaşım ben sana bişey demedim ki.. neden sen kendin üstüne alındın bu olayı. eğer sana yönelik demiş olsaydım yazini alıntı yapardım. ben kimseyi aşağılamam. benim yorumum yukaridakilereydi. senin anlamadığın şeyi eleştirmedim. benim yorumumun seninle uzaktan yakından alakası yok. arkadaşımızı anlamayanlari eleştirdim. yani yorumun sana yönelik değildi.
istersen yazdıklarımı bir kez daha oku ne demek istediğimi anlayacaksın. haddimi bilirim merak etme.

güldeniz kusura bakma, şu yukardaki açıklamanı yapana kadar ben ceza almıştım bile :1: benim mesajımdan hemen sonra sen bunu yazınca dolayısıyla üstüme alındım, hak etmediğin şeyler yazdım, tekrar özür dilerim....

ecrinnur arkadaşım ben senin yazdıklarını şimdi tekrar okudum benim sallama onları takılsınlar diye tabir ettiğim insanlar bana şahsıma hakaret etmeyi alay etmeyi kendilerinde hak bulan ve üstüne üstlük bunu sadece iki satır yazıyla yapmaya karar veren (ki biçok arkadaşın da doğru anladığı gibi eyleme dökmediğim sadece fikirlerimi söylediğim bir cümleydi o )
boş insanlara idi.

Kalbini kırmışım belli ki özür dilerim bukadar sert çıkıştığım için sana
ben de böyle biriyim işte ağzım bozuk kalbim temiz

blacksoul, sende kusura bakma, karşılıklı yanlış anlamalar oldu, ceza aldığım içinde ancak şimdi durumu düzeltmek için yazabildim.. yok kalbim kırılmadıda bu kadar sert bir cevaba çok şaşırmıştım, neyse artık durum anlaşıldı ...

Bundan sonra biyerlerinize mukayet olun bayanlar,heran başka bir bayanla kıyaslama yapılabilirsiniz
klasik yakalanan erkeğin vereceği cevaptır bu

Back
X