- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
O zaman bir abi yada baba gibi sarıldığı birileri de mi yokailesi yokki hepsi eşim daha çok küçükken bir trafik kazasında ölmüş
Konuştum kızlar ama bin pişman oldum çok düzgün tatlı dille anlatmaya çalıştım derdimi ama bir sürü laf yedim sadece o kadar konuşmada iş bölümü yapalımmı sözüme takıldı nasıl böyle dermişim o zaten yardım ediyormuş ama işi ağırmış benim yorulduğumun 3 katı yoruluyormuş sevdiği büyükleri zaten çalışanla evlenme,kadınlar eski dönemlerdeydi demişler ta en basında haklıymışlar ben ne yapıyormuşum millet hem tarlada çalışıp hem sırtında çocuk bakıyormuş bu sözüm(iş bölümü yapalım) zoruna gitmiş ben böyle konuşunca bende soğuyormuş birgün bana çok kötü patlayacakmış artık o zaman ne olur bilemem diye tehditler ve yakın dostlarımızın eşiyle beni kıyaslıyor hem çalışıp hem çocuklara bakıp hem evi çekip çeviriyormus omunda eşi yardım etmiyormuş beni kimseyle kıyaslama dedim onun kadar olabilsen zaten kıyaslamam demekki bu insanlar kadar olamıyorsun dedi çok kötü oldum bende nankörsün sen dedim kızlar yemin ederim evime gelen bin methle gider masallah ceker arkadaşları keske Zeynep gibi birini bulsam bi dk beklemeden evlenirim çok şanslısın derken ben kocama yaranamıyorum ağlayarak yazdım karışık oldu kusura bakmayın
Var sayılır da onlarada ben pek güvenmiyorum kuzumO zaman bir abi yada baba gibi sarıldığı birileri de mi yok
Ay sonunda çıkartıcam seni işten dedi dün zaten ama bu sabah bilmiyorum belkide hatasını anladı gayet güzeldi iyiydi bana karşı sen şakrak muhabbet etti halbuki dün küs yattı gece hiç sarılmadı bile ama benim içimin kırgınlığı geçmedi henüz bizi ne sanıyorlar ki bir akşam cam gibi kırıp tuzla buz ediyorlar ertesi gün yapıştırıp eskisi gibi olsun istiyorlar ama olmuyor iştecanım benim ya aslında o kadar küçük bir sebep ki. Seni kırdığına değmez. Farkında değil yaptığı hatanın.
Madem öyle ev hanımı ile evlenseymiş. O zamanda para yetmiyor sen evde oturuyorsun diye sızlanırdı.
Yani şunun için söylüyorum, bu akıl bir yerden geldi değil mi ? Çünkü 1 aylık bir değişimden bahsediyoruz . Sorumluları da onlardır gibi geliyor .sen kimsenin etkisi altında kalmaması için ikna et onu .yoksa bir değil 10 tane kocan olur .yanlış düşünceye mahal vermeden onu da açıklayayım. .yani kocan yerine başkaları görüş bildirir uygulatirsa, hayatinizi siz değil onlar yaşar .bir zaman sonra da ilişkinin beli bükülür ve çöker ..Var sayılır da onlarada ben pek güvenmiyorum kuzum
bunu konuştum onunla insanlar sana yapma etme diyorsa emin ol çekememezlikten senin mutluluğunu kıskandıklarından söyler çünkü toplumda eşine saygısı olan ve her anlamda destek olan koca daha fazla takdir görür bunu şakın unutma sana o eski kadınlar öldü çalışanla evlenme diyenlerde b.k yemiş dedim afedersiniz ama çekmedim lafımı oda ben kimsenin sözüne gitmem daha beni tanıyamadım mı asıl seni kim dolduruyor böyle diyo.buarada dün gece küs yattık gece sarılmadı bile ama sabah sanki hatasını anlamış gibi gayet iyi hiçbirşey olmamış gibi sen şakrak muhabbet etti bende konuştum ama yinele kırgınlığım geçmedi dahaYani şunun için söylüyorum, bu akıl bir yerden geldi değil mi ? Çünkü 1 aylık bir değişimden bahsediyoruz . Sorumluları da onlardır gibi geliyor .sen kimsenin etkisi altında kalmaması için ikna et onu .yoksa bir değil 10 tane kocan olur .yanlış düşünceye mahal vermeden onu da açıklayayım. .yani kocan yerine başkaları görüş bildirir uygulatirsa, hayatinizi siz değil onlar yaşar .bir zaman sonra da ilişkinin beli bükülür ve çöker ..
Düzelene kadar asla peşini bırakma bu meselenin. Artarak devam eder çünkü . Bariz üste çıkmaya çalışmış. Akıl vereni eski usul verdiği için kendini belli eder. Çevreni bir yokla .. bir ayda u dönüşü olmaz. Olursa oldurmuşlar demektir . Eşine yardım eden erkeği herkes sindiremez. Boğazlarına takılmis demek ,arabozuculuk yapıyorlarbunu konuştum onunla insanlar sana yapma etme diyorsa emin ol çekememezlikten senin mutluluğunu kıskandıklarından söyler çünkü toplumda eşine saygısı olan ve her anlamda destek olan koca daha fazla takdir görür bunu şakın unutma sana o eski kadınlar öldü çalışanla evlenme diyenlerde b.k yemiş dedim afedersiniz ama çekmedim lafımı oda ben kimsenin sözüne gitmem daha beni tanıyamadım mı asıl seni kim dolduruyor böyle diyo
Konuştum kızlar ama bin pişman oldum çok düzgün tatlı dille anlatmaya çalıştım derdimi ama bir sürü laf yedim sadece o kadar konuşmada iş bölümü yapalımmı sözüme takıldı nasıl böyle dermişim o zaten yardım ediyormuş ama işi ağırmış benim yorulduğumun 3 katı yoruluyormuş sevdiği büyükleri zaten çalışanla evlenme,kadınlar eski dönemlerdeydi demişler ta en basında haklıymışlar ben ne yapıyormuşum millet hem tarlada çalışıp hem sırtında çocuk bakıyormuş bu sözüm(iş bölümü yapalım) zoruna gitmiş ben böyle konuşunca bende soğuyormuş birgün bana çok kötü patlayacakmış artık o zaman ne olur bilemem diye tehditler ve yakın dostlarımızın eşiyle beni kıyaslıyor hem çalışıp hem çocuklara bakıp hem evi çekip çeviriyormus omunda eşi yardım etmiyormuş beni kimseyle kıyaslama dedim onun kadar olabilsen zaten kıyaslamam demekki bu insanlar kadar olamıyorsun dedi çok kötü oldum bende nankörsün sen dedim kızlar yemin ederim evime gelen bin methle gider masallah ceker arkadaşları keske Zeynep gibi birini bulsam bi dk beklemeden evlenirim çok şanslısın derken ben kocama yaranamıyorum ağlayarak yazdım karışık oldu kusura bakmayın
bunu konuştum onunla insanlar sana yapma etme diyorsa emin ol çekememezlikten senin mutluluğunu kıskandıklarından söyler çünkü toplumda eşine saygısı olan ve her anlamda destek olan koca daha fazla takdir görür bunu şakın unutma sana o eski kadınlar öldü çalışanla evlenme diyenlerde b.k yemiş dedim afedersiniz ama çekmedim lafımı oda ben kimsenin sözüne gitmem daha beni tanıyamadım mı asıl seni kim dolduruyor böyle diyo[/QUOTE
dünden beri bunu düşünüyorum İnan'ın ama benimde tanıdığım arkadaşları hep olumlu konuşup beni methederler hatta bir kez yaptığım birşeye kulp taktı ağzından alıp yere çaldılar lafı sadece bi tanesi biz sevgiliyken birbirinizden pek hoşlanmazdık o ara çalışanla evlenme demiş olabilir ama sonra sonra adam beni tanıdıkça çok sevdik birbirimizi şimdiyse sürekli beni över bizimki kendisini büyüten amcası çok sertmiş yengesine hiç taviz vermezmiş kadına mum tuttururmuş o derece yani oda zaten ölmüş bunu o büyüttüğü için rol model onu almış çünkü dünkü konusmadada geçti bu Amcam yapardı yengem insan kadın değilmiydi falan dediDüzelene kadar asla peşini bırakma bu meselenin. Artarak devam eder çünkü . Bariz üste çıkmaya çalışmış. Akıl vereni eski usul verdiği için kendini belli eder. Çevreni bir yokla .. bir ayda u dönüşü olmaz. Olursa oldurmuşlar demektir . Eşine yardım eden erkeği herkes sindiremez. Boğazlarına takılmis demek ,arabozuculuk yapıyorlar
O zaman sebebi bulmuşsun, burdan yürü .. sakinlikle yolundan çevirmeye çalış .kavga dövüş çare olmaz .daha da içinden çıkılmaz hale gelir işler .şuan kendini kabul ettirme ,üste çıkma ,seni bastırma girişimleri, bu psikolojik sebeplerle olmuş (rolmodel amca) . Yine yavaş yavaş eskiye dönüşünü sağlamak için (bir anda böyle olacaksın dersen ters teper) güler yüz ve tatlı dil silahını kullanacaksın . Bu arada yengen amcanı öyle kabul etmiş evlenmiş ama ben seni böyle kabul edip evlenmedigim için devam etmem de göz dağı ver.dünden beri bunu düşünüyorum İnan'ın ama benimde tanıdığım arkadaşları hep olumlu konuşup beni methederler hatta bir kez yaptığım birşeye kulp taktı ağzından alıp yere çaldılar lafı sadece bi tanesi biz sevgiliyken birbirinizden pek hoşlanmazdık o ara çalışanla evlenme demiş olabilir ama sonra sonra adam beni tanıdıkça çok sevdik birbirimizi şimdiyse sürekli beni över bizimki kendisini büyüten amcası çok sertmiş yengesine hiç taviz vermezmiş kadına mum tuttururmuş o derece yani oda zaten ölmüş bunu o büyüttüğü için rol model onu almış çünkü dünkü konusmadada geçti bu Amcam yapardı yengem insan kadın değilmiydi falan dedi
Evet zaten onun dediğini yapıcam hayatım salatayı yaparmısın senin yaptığın daha lezzetli oluyor tabakları getirirmisin vs vs Yumusak diken olarak onu alıstırıcam mıdırdanmalarını duymazdan gelicem umarım yoluna girer herşey buarada çok ilgilendiniz çok tşk ederim hakkınızı helal edin hem siz hem diğer arkadaşlar eğer dün sizler olmasaydınız daha kötü olurdum çok yaşadığım yerde ailem yanımda değil konuşacak kimse yokO zaman sebebi bulmuşsun, burdan yürü .. sakinlikle yolundan çevirmeye çalış .kavga dövüş çare olmaz .daha da içinden çıkılmaz hale gelir işler .şuan kendini kabul ettirme ,üste çıkma ,seni bastırma girişimleri, bu psikolojik sebeplerle olmuş (rolmodel amca) . Yine yavaş yavaş eskiye dönüşünü sağlamak için (bir anda böyle olacaksın dersen ters teper) güler yüz ve tatlı dil silahını kullanacaksın . Bu arada yengen amcanı öyle kabul etmiş evlenmiş ama ben seni böyle kabul edip evlenmedigim için devam etmem de göz dağı ver.
Helal olsun ,ne demek .. bir faydam dokunduysa sevinirim. Mantıklısın aslında ,az sabırla çözersin Bu işi. Yavaş yavaş eski haline döneceğine eminim .esin bir bocalama döneminden geçiyor .çok uzatacagini sanmam .kafasını karistirmislar.insanları takmamayı öğrendiği vakit hepsi geçecek .Evet zaten onun dediğini yapıcam hayatım salatayı yaparmısın senin yaptığın daha lezzetli oluyor tabakları getirirmisin vs vs Yumusak diken olarak onu alıstırıcam mıdırdanmalarını duymazdan gelicem umarım yoluna girer herşey buarada çok ilgilendiniz çok tşk ederim hakkınızı helal edin hem siz hem diğer arkadaşlar eğer dün sizler olmasaydınız daha kötü olurdum çok yaşadığım yerde ailem yanımda değil konuşacak kimse yok
Tmm canım çok sağol buarada seninlede paylaşayım istedim eşim aradı şimdi dün için özür diledi haklıydın sen çok fevri davrandım dedi çok mutlu oldum içim yumuşadı resmenHelal olsun ,ne demek .. bir faydam dokunduysa sevinirim. Mantıklısın aslında ,az sabırla çözersin Bu işi. Yavaş yavaş eski haline döneceğine eminim .esin bir bocalama döneminden geçiyor .çok uzatacagini sanmam .kafasını karistirmislar.insanları takmamayı öğrendiği vakit hepsi geçecek .
Bu arada bdv bunun için var ..derdini anlayacak biri olmadiginda yaz kk ya yüzlerce kadın ,derdini dert edinip çözüm arıyor ,destek oluyor .birkaç gereksiz var onları görmezden gel ..kolayliklar diliyorum .
Aaaa güzel haber ,çok sevindim . Allah muhabbetinizi arttırsın insallah .. dediğim gibi Bu işi sabır çözecek. .belki de morali bozuk ve kötü bir dönemden geçiyor .sen temkinli davranmaya devam et .saldığın an atağa geçecektir. Alışana kadar devamTmm canım çok sağol buarada seninlede paylaşayım istedim eşim aradı şimdi dün için özür diledi haklıydın sen çok fevri davrandım dedi çok mutlu oldum içim yumuşadı resmen
Tamamdır o iş bendeAaaa güzel haber ,çok sevindim . Allah muhabbetinizi arttırsın insallah .. dediğim gibi Bu işi sabır çözecek. .belki de morali bozuk ve kötü bir dönemden geçiyor .sen temkinli davranmaya devam et .saldığın an atağa geçecektir. Alışana kadar devam
yapma canım sonuçta kendine köle almadıMerhaba hatunlar ahhh bu eşler ahhh evlenene kadar herşey süt liman sonra köprüyü geçtik hesabı yapılıyor ben çalışıyorum neredeyse bütün günü ayakta geçiriyorum diyebilirim sadece pazar tatilim var hem beynen hemde bedenen pestilim çıkıyor eve gidince yemek sofra bulaşık ev işi hepsi bende inanın dün akşam koşturmaktan wc ye gitmeyi bile unuttum eşim 1 ay öncesine kadar bana yardım ederdi ama şimdi taşı tas üstüne koymuyor geçen akşam çayı demlermisin ellerim kirli diyorum oda bana Yen'i çaydan demle diyo cayı bitiyor mutfakta bile oturuyor olsak benden ister üstelikte çayı verince elini uzatmaz beyefendi sehbaya bırakacakmışım evet bunlar basit örnekler ama Artık gerçekten yoruluyorum kızlar bende can taşıyorum insanım robot değilim ki akşam inanırmısınız bir diziyi bile izleyemiyorum akşam bacaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım paşam birde horluyor gece uykusu da yalan oldu zaten artık gözlerimin altı çöktü ama millete tabiki ev işlerine yardım ederim o da insan yoruluyor demeyi biliyor ya ben ne yapsam ne etsem ne desemde kocamı 1 ay önceki haline döndürsem bu üzerine çöken rahatlıktan onu nasıl çıkartsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?