Bu erkekler neden bu kadar anlayışsız acaba bizmi çok şey bekliyoruz

sanki ekmeği götür ne biliyim çayı getir desen yapmayacakmıyım ama bu iş bölümü yapalım sözünü senden beklemezdim diyor ben kötü birşey söylemedim ki

Gece yataga gecince yanastigi zaman istemeyin kolumu kaldiracak halim yok diyin yorgunluktan mideme yumrular oturuyor diyin bide ustune kusun.
Aksam yemek hazirlarken frikik verin ama aksama umdugunu bulamasin.kirilma noktasi vardir elbet.
Bir gun utu yapmadı diye ertesi gun dekolte dekolte gezdim aksam beynim patliyor diye uyudum tobe simdi her seyi yapar dusakabini ciflemeden cikma dustan dedim garibim yazik ya cifliyor.

B

en aslında ona iyi bir ders vermek istiyorum kırıldığımı ve beni kaybedeceğini anlasın istiyorum
Öyle bir şey yapabilmek için blöfünü görme ihtimalini göze alman lazım ama. Bu yüzden boşanır mısın?
Ben olsam baştan evlenmezdim böyle biriyle açıkçası ama sen anlamamışsın da.
Kendisi de böyle değil aslında çocuk gibi dolduruşa gelmiş. Belki o yüzden sert kayaya çarptığını anlarsa geri adım da atabilir.

Canım hiç üzme kendini,paşanın işine gelmiyor da ondan bu kadar yaygara koparıyor.

Rahatının bozulacağını anladı.Hem hizmet,bakım ev işi devam etsin hem de çalışan eşinin maaşı eve girsin hem de rahatı bozulmasın istiyor.Var mı öyle üç kuruşa beş köfte peki?Sen de pasif direnişe geç,ütüleri sadece giyeceğiniz Zaman gerektiği kadar yap,15 günde bir temizliğe birini al,akşamları yemek yapacağım diye uğraşma kahvaltılık pratik bir şeyler hazırla veya dışarıdan söyle.Zaten temizlikçi,dışarıdan yemek masrafını görünce işine gelmez muhtemelen bozuk çalmaya başlar.Yok öyle kadın hem dışarıda hem evde kölelik yapsın!

Yok eskiden kadınlar hem tarlada çalışıyormuş da sırtına çocuğu bağlıyormuş bilmem ne!Eskinin erkekleri de kadına ev dışında hiçbir sorumluluk yüklemiyordu ama!Ne uyanık oldu zamane erkekleri böyle ya!

Oda afedersiniz ama haftada 1 e düştü zaten

Yani evi terketmek, boşanmakla tehdit etmek gibi şeyler yapma ama onun dolduruşa geldiğini bildiğini bunun da seni çok kırdığını belli et bence. Çocuğun da lafını bile ettirme. Tek başıma büyütemem de. Henüz evliliğimiz oturmadı emin değilim ben de. Daha çok erken o çocuk istiyorum demez yakın zamanda ama yeni evlisiniz mutlaka birileri çocuk çocuk deyip duruyordur çevrenizde o zaman da diyebilirsin bunu. Ama gerçi insanların içinde tartışma olur o zaman da.

Sen diyo kahvaltılık koydun lafmı ettim bişey yap dedin yapmadım mı diyo yani çok daha fazla şey söyledim ama adam nasıl iş bölümü yapalım dersine takıldı işi bıraktıracakmış bana madem yoruluyormuşum

o çok istiyor çocuğu söylerde devamlı konusmuycam bir süre ayrı odalarda otururum diyorum işe yararmı acaba

Oda afedersiniz ama haftada 1 e düştü zaten
O zaman tam aksini yap : )her gece istekli ol karsisinda hep cilveli ve tahrik edici ol aksamlari.
Istekli ol ıstediğini soyle.sonra da 1 hafta gecince hadi gel surayi burayi halledelimde geceye enerjim kalsin sevgilim de.
Ters psikoloji.
Belli ki doldurusa gelmis ben erkegim hohoo yapiyor.klasik her erkek bir donem bu modele bürünür. Unutma 1 yerde onun bu halini kiracaksin.hic canini sıkma

çok zoruma gitti çok kırıldım bu düpedüz nankörlük ne hakkı var beni böyle ağlatmaya ne eksiğim var benim o bahsettiği kadınlardan konuşmam bir süre aynı odada bile oturmam anlasın eşekliğini

o çok istiyor çocuğu söylerde devamlı konusmuycam bir süre ayrı odalarda otururum diyorum işe yararmı acaba
Belki yarayabilir. İnan şimdi sana tavsiye verdik geri tepti ya bir şey demeye korkuyorum
O çocuk derse mutlaka söyle ama bunları. Çocuk olduğunda da bir büyüğün kalkıp sana baba dediğin bez değiştirmez, banyoya yardım etmez, mama vermez, uyutmaz derse ne yapacağım ben, tek başıma büyütemem kusura bakma mükemmel değilim senin gibi de.

Dizlik bi durum değilki benim şanssızlığım tsk ederim destek oluyorsunuz inanın konuşup dertlesebileceğim kimse yok iyiki sizler varsınız

Napıyım peki oda alır eline tlf oturur tv karşısında
Bence sen de tv karşısına geç ve kendine kadar yeyip içemeye devam et hizmet yapma ki bu konuda ısrarcı olduğunu anlasın
tabi kendine kahve koyacakken o da isterse koy da, "bana kahve yap" derse "kalk kendin yap ben istemiyorum" diyebilirsin mesela

: )
Baska oda da oturma.sonra 1 alisirsa o duzene yine sen uzulursun.
Dedigimi deneyebilirsin.
Tuvalate gitmeye usenen adamlar var simdi ellerinde tozbezi geziyorlar.
Sen 1 hafta falan hic acma bu konuyu biraz istekli sevecen askla davran.sonrada mini mini hayatimli canimli yardim talep et.zamanla rutine oturur alışır ins.

Kendiside söyledi zaten kendine yemek al kendi bulaşığını yıka kendi çamaşırını yıka diye

Dizlik bi durum değilki benim şanssızlığım tsk ederim destek oluyorsunuz inanın konuşup dertlesebileceğim kimse yok iyiki sizler varsınız
Benim eşim de bir ara bizim evimiz diğer insanların evlerine benzemiyor diyordu. Ben yerleştirmeyi beceremiyormuşum ve evli insanların evine değil de bekar insanların evine benziyormuş. Ben de yaa evet öyle gerçekten deyip geçiyordum. Napayım hiç dekorasyon gözüm yok onunla mı uğraşıcam. O yerleştirsin çok istiyorsa. Annesininki gibi olmuyor çayım diye tutturmuştu bir ara. Çay yapmıyorum evde. Ayda bir hatta iki ayda bir anca. Ama işte ben benikinin vereceği tepkiye göre sana diyemem, benimki çok da önemsemiyor. Seninki öyle maço erkek havalarında o yüzden ters tepiyor.

Doğru söylüyorsun bu seferde o huyu bıraktırmaya uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…