bu erkekler neden bukadar ÖKÜÜÜÜÜZZ !!

aslanla terazi iyi anlaşır bence, ben de teraziyim, terazi erkekleri de iyi olyo jest küpü olyolar eğer ki erkek olursa tabi bebişi. ama artık geçti zaten bu ay.
erkeklerde seanırım şu var. terazilar hariç:) yani biz ısrralı davrandıkça inat gibi bişeye bürünüyolar. sebepsiz gereksz. sıkma canını hayrlı zmanda olur inş. o an beklenti içinde olduunu bildkçe erkekte kaçış olyo . o kablosozlar kaçanı kovalamayı seviyor. sen ne kadar bebk için desen bile o kovalam ve yakalama büyüsü psikolojisinden çıkamıyolar.zoru seviyolr ne acayipler!!!!!!!!

erkekler öküz demeyin öküz hadım edilmiş boğadır, yani ona dogal olarak KISIRSIN sen diyorsunuz. Erkekler neden BOĞA diyin bari

neyse bu işin espri tarafıydı , azıcıkda genel kültür, erkekler farklı düşünürler ve şunu unutmayın erkek bebegi kucagına alana dek
bir boğadır, baba degildir, o karşısındaki tüm inekleri dölleme dusuncesi olan bir boğadır, ne zaman istedigi bebek eline alır işde
o zaman tamamen olmasada kısmen baba olur. Baba olamayan erkek ise, o zaten hicbir zaman baba olmak istemiyordur ve buyuk
olasılık hamilelik surecinde surekli aldırma fikrinde olur. Burada ise babalıgın ne oldugunu sallamayan cunku bilmeyen klasik bir turk
erkegi (cocugu henuz olmamış). Hic kızma ona, sonucta vucudunu tanıyan sensin ve yumurtlama gunune yaklaşan gunlerde bunu
ona diyeceksin yorulma diye, yok işi yorucu bir işse fiziksel anlamda o zaman bilemiyorum yani izin alabiliyorsa 2 gun felan alsın
evde besiye cek, nadasa bırak.

ay alemsiin:))) güldürdün beni ya:)))))))
biyerde okumuştum erkekler çocuk yapmaya yakın ilşikiye girmeyi pek istemezlermiş çünkü erkek birşey için değil istediği için ilşkiye girme taraftarı olan bir varlıkmış:) herhangi birşey beklediğin için ve çocuğun sorumluluk yükü duygusyla önemsemez umursamaz tavırlar takınırmışlar:) seninkide şuan o moda girmiş gibi

işde aynen durum bu, erkek kaza yapmakdan ve kaza süsünden hoşlanır. Planlı ve programlı hersey onu bitirir, yani yol boyunca cinsellik konusun, eve girdiginizde
tık olmaz, ama hic konu yokken kapıdan girer girmez ustune atla mesela bak işler nasıl değişir. Erkek hazırlıksız ve plansız sexi cok sever.

hahaha,, ayy canım ya güldürdün beni sen sabah sabah Bizim tam tersi be canım,, bizde de eşim deli gibi çocuk istiyor, ben istemiyorum :) İnsan karısının adet takvimini inceleyip yumurtalama zartzurt dönemlerini hesaplar mı yaa Tatlı tatlı dil ikna etmeye çalışıyor ama ben ıh-ıh diyorum başka bişey demiyorum.. Adam en sonunda delirdi geçen diyo ki : "Valla tepem atıcak bigün,,, sokak kedisi gibi bi köşede çöpün dibinde sıkıştırıp tecavüz edicem sana o olucak!!" dedi Gülmekten yarıldım ama inceden inceden düşünüyor gibi :)

bizimkide mart kedisi gibi 15 gündür.biraz tripliyim kendisine.adam kudurmuş boğa gibi evin içinde kaçıcak delik arıyorum,regl olduğumu zaman da ona ne kadar çabuk geçiyor ise günler artık ,topu topu 3 gün sürer, sende her hafta ringa :))) oluyosun diyor :))))

Son düzenleme:

cidden cok komik se erkek milletii benimki balik hafizalidir herseyi unutur..AMA adetimin kacinci günü kac gün kaldi bitmesine asla unutmaz unutturmaz

şekerim aynı dert bende de vardı..aynen yumurtlama günü şu bu diyordum yok inadına uyuyo yada uyumuyo film seyredicem diyo. En son söyledi ben böyle mecburi istemiyorum dedi ki çocuğu benden çok o istiyor. İçimden gelmiyo böyle düşününce , olunca dedi. Hatta yumurtlama günü bile mantıksız geliyordu adama eskiler onu mu takip ediyolar diyip duruyodu ne zmanki dr.ye gitti onun ağzından duydu inandı. Hatta hamile kaldım ona bile inanmadı düşük yaptım o zman hee dedi yeni anladım..Aylarca yumrtlama haftasını es geçtik hep bişey çıkardı çünkü:) ya küstü yattı , ya film seyretti , ya biyere gittik.. Şimdi ne yapıyorum yumurtlama günümü takip ediyorum ama ona çaktırmıyorum herşey spontene oluyomuş gibi oluyor. Tavsiye ederim sende öyle yap sen bil o günlerini ama kocana söyleme. Birazda yanaş bişeycik olmaz gerisini kendisi getirir zaten. Alışcak sabret 1ay daha çok erken..

Yumurtlama gunu, cocuk zamanı falan diyip de kocaları yönlendirmeye kalktığımızda onlara ters tepiyor . Biz de cocuk düşünüyorduk ve ben bir kac kez de düşük yapmıştım.

Esime yumurtlama zamanlarında , hadi yumurtlama zamanı birlikte olalım. Yumurtlama donemi dışında rahat birakirdim.

Bu galde 4-5 ay olmadı. Ama baktım bizim iliskimiz bozulmaya basladi istekli değiliz.

Bir gun yine bak su tarihler arasinda birlikte olmalıyız dedim. Kızdı ban:) beni dedi, sadece bu is icin kullanıyorsun gibi hissediyorum beni de kendini de ahat bırak. Cocuk düşüncesiyle yaklaşma bana dedi. Askıda haklıydı da.

O gunden itibaren bir daha tek kelime etmedim. Ne zaman istiyorsak olayı akısına bıraktık. Aynı ay icinde de hamile kaldım.

Bence onlar da en az bizim kadar istiyorlar cocugu ama bişeyinde davranılması ters tepiyor

irkek = damızlık boğa olarak görülmek istemiyorlar, onlar sadece tüm sürüye yanaşabilen boğa olmak istiyor o kadar :)))

Biz kadınlar bu konularda eşlerimizde ince düşünsün istiyoruz ama nerdeeeee:44:Benim eşim ne reglimi takip eder ne zaman başladı ne zaman bitti, nede evde peşimde koşar.Tabi biz kadınlar arzulanmak istiyoruz, istenildiğimizi hissetmek istiyoruz.Yoksa mevzu başlayınca zaten bir şekilde sonuca bağlanıyor.Dün gece bebeişi uyutunca eşime sırnaştım biraz ama bizimkisi başladı haftaiçi çok yoruluyormuş vs. tamam haklı bende çok yoruluyorum ama yıllardır haftasonu yaptık yaptık yapamadık kaldı bir dahaki haftaya.Bende dedim geçen haftasonu regldim eeee şimdi ben 2 hafta beklemiş oluyorum.Ayrıca normali haftada 4 kez biz 2 kez yapsakta olur diye pazarlığa başladım.O da diyorki kim yapıyormuş haftada 4 kez emekliler mi, işsizler mi?Bu iş temposunda çalışan yapamaz diyor.Bende yapan vardır diyemiyorum nerden biliyorsun der valla.Çıkamadım işin içinden ama haftasonu veya tatillerde dinlenmiş olduğu dönemlerde gerçekten çok istekli ama hayat şartları bizi fena etkiliyor.Benimde hençliğim böyle beklemekle geçiyor

VALLA ben senın yerınde olsam umursamazdım bu durumu canım..baktım kı o olsun dıe bır caba harcamıyor ben mı gerılcem banane kı...

uyudum uyandım sakinleştim günaydın herkese kızlar ,geç yatınca kalkamadım
yok be canım çaba harcamıyo değil zaten adetim 14 üydü 17 sinde bitti bida hep çalışma oldu ama bu günlerde biraz özen istedim ,keşke umursamasam ben takıntılı bi insanım kendimi doldurup doldurup oturuyorum

sağol canım ,ikinci çocuktan kaçtığını düşünmüyorum çünkü konuşuyoruz bunları ,istemediği bişeyide çok rahat istemiyorum diyebilen bi insan kendileri
ama canım hesaplıyorum ben otomatik hesaplayıcılarda terazi diyo ,bide erkek olup akrep olursa

Bebek için çalıştığımız, ovülasyon testi yaptığım zamanlarda eşim sen çalış derdi, seninki de o hesap olmuş

Bebek isteyen taraf biz olunca, çalışacak tarafta biz oluyoruz

düz mantıklar işte ,sırnaştıkları zamanda sen halldersin aşkım çalış diyceksin böylelerine :)

ahahahah çok şirinsiniz :) güldürdünüz beni sabah sabah :)

Gitmeyin adamın üstüne, belki henüz hazır değildir bebek fikrine

yok be canım hazır ,,konuşuyoruz hep hayaller kuruyoruz gitmiyorum zaten gitsem olurdu ,kırıldımmı kızdımmı çekerim ben kendimi hemen sonra nekadar pişman olursa olsun ı'ı

ah canım benim hepimizin derdii ayrı ayrı
benimki Allahtan okadar kıt değil sabah oturma odasında film seyrederken uyuya kalmışım (bilerek isteyerek ) bana kahvaltı yazırlayıp sehpaya bıraktı ,öptü,üstümü örttü gitti .tabi ben uyuyo numarası yapıyorum çaktırmadan göz ucuyla bakıyorum

kocasıyla kavga etmiş ve hala şissetini alamamış bir bayan olrak deliricem...

hayırdır canım seninki kaç kusurlu hareketi yaptı

aman ne jest küpü ne jest küpü nasıl kaçanı seviyo anlamıyorum ben dürtmesem ışık yanmıyo adamda yada yaklaşımından hoşlanmıyorum ,
kız kaçmammı bende ne numaralar var mesela kaçıyorum bikaç gün haliyle ikimizde özlüyoruz birbirimizi gece oluyo yanaşıyo tamam pilan işliyo tıkır tıkır ,git mit bende bi havalr ....istemiyomusun tamam aşkım hazır hissettiğinde yaparız ...gelde delirme bi bilse içimde ne fırtınalar kopuyo geri dönülmez ,biraz sırnaşsa atlıycam o derece ,,bence aslanlarda jestten çok gereksiz bi anlayış mevcut çıkarkende neden biz seninle kavga etmiyoruz diye çemkirirdim çocuğa

kız ne diyon sen zerriiiin diyesim var sana kim bütün inekleri döllücek süt çıkartırım ondan valla bendeki o cinsten değil canım yanlış anladın sen
ayrıca babalığı tatmış bir kişi kendisi okumamışsın galiba canım mesajımı

evet aynen o modda ,, bizde (kadınlar olarak ) meaklı değiliz heralde yok hesap yap yok onu ye ,yedir ,bizde istediğimiz zaman olsun isteriz aman onların egoları zedelenmesin hep onlar nezaman isterse ozaman olsun

görcek o bundan sonra plansız sexi ,çok hayin pilanlarım var onunla ilgili

hahahahahaha kolla canım sen kendini ,adamın piskolojisini az çok anlayabiliyorum yapabilir yani

nazarr boncuğu takıyorum hemen koştur canım sende koşuyoken koştur bi oturan boğa halini alırsa kaldıramazsın bida ona göre

tıpatıp aynılarını benimkide dedi hatta geçen biraz erken halvet oldu yastık koydum altıma yatıyorum kalk hadi film izleyelim diye tutturdu yaaaa dedim kalkamam yarım saat yatmam lazım dalga geçiyo benimde eskiler yastıkmı koyuyomuş hesap mı yapıyomuş ,yok mantıkları almıyo

esin belki cocuga hazir olmadigi icin geri ceviriyordur...

benim esim beni her zaman geri ceviriyor :2:

yok canım hazır hatta fazlasıyla hazır hazırolda o beni bekliyo

seni cok iyi anliyorum canim.. bizde ayda bir kere yapariz.
normali haftada 2-3 kez demistim bi kere, inanmadi dediki onu yapanlarin herhalde baska isi gücü yoktur..
sonra benim nerden bildigimi sordu bende internetten okudugumu söylemistim

doğru söylüyosun aslında ama bilince günlerine takılıyosun orda işte
benimkide geçen akşam ' sana cevizli sucuk getireyim mi dedim ,, bu dünya menfaat dünyası olmuş su getir desem üşenirsin dedi bana ''

irkek = damızlık boğa olarak görülmek istemiyorlar, onlar sadece tüm sürüye yanaşabilen boğa olmak istiyor o kadar :)))

yok kııız benimki istemez tüm sürü müm sürü hele bi istesin sucuk yaptırırım valla ondan beni istesin sadece o zaten öküz diyorum kimi zaman sinirleniyorum ,,efendim sarı kız diyo bana

dimi canım asıl mesele başlayana kadar ,, Allahtan biz şukadar gün bukadar gün hesaplamalarına girmiyoruz ......

ayda bir kezmi bali haftada 1 kez desim bu erkeklerin neden bi ortası yok Allahııım !!

ilahiiiii yaaa

bu aksamı degerlendırın barı

Bizimde bigun 14 gunumuz bakalim aksam bizimki hangi havadan calicak ben coxuktan once kacardim kendilerinden yok basim ageiyo yok yorgunum diye ama cocuk kararindansonra okaxar oldu onceden aklin nerdeydi cok fenasin demeye basladi erkekler planli sex den hoslanmiyo buni anadim:)))))

sizinkide pek ilginçmiş sadece h.sonuna odaklanmanız. değişik herkesi hayatı valla..ama yani baznde spontene olur ay dur h.sonu geldi yapmalıyız görev gibi ne kötü(benim fikrim kızmayın lütfen)

ama amac sirf cocuk yapmak olmasa gerek
yani makine degilsiniz ki
ayrica bu ay olmaz öbür ay olur
ask cocugu olsun
adam kendini kullanilmis gibi hisseder
ne bileyim bana burdan böyle göründü
sizde bu kadar stres yapmayin
siz güzel bir gece gecirirken cocuk olsun
cocuk olsun diye geceyi yasamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…