ilahiiiii yaaa
bu aksamı degerlendırın barı
Bizimde bigun 14 gunumuz bakalim aksam bizimki hangi havadan calicak ben coxuktan once kacardim kendilerinden yok basim ageiyo yok yorgunum diye ama cocuk kararindansonra okaxar oldu onceden aklin nerdeydi cok fenasin demeye basladi erkekler planli sex den hoslanmiyo buni anadim:)))))
ama amac sirf cocuk yapmak olmasa gerek
yani makine degilsiniz ki
ayrica bu ay olmaz öbür ay olur
ask cocugu olsun
adam kendini kullanilmis gibi hisseder
ne bileyim bana burdan böyle göründü
sizde bu kadar stres yapmayin
siz güzel bir gece gecirirken cocuk olsun
cocuk olsun diye geceyi yasamayin
doğru canım bu ay olmazsa tabiki inşallah zamanı gelince olurda bana dokunan geri çevrilmek hemde sonuçta bi amaç varken zaten normal cinsel hayatını yaşarsın ama çocuk yapmak istiyosan artık kolay değil ki öyle hemen çocuk yapmak konuşulmuş hazırlanılmışken bişey yokmuş gibi davranılması sallanılmamak yani anlatabildimmi :44: bu yüzden kullanılmış gibi hissetmesi saçma bence amaaaaan kısacası beni komplekse soktu alışkın değilim geri çevrilmeye hiçbir konuda
geri cevrilme cok normal
cunku sen istiyorsun ama o istemiyor
o yuzden sirf sen istiyorsun diye oldugundada amaaann keske hic baslamasaydik dedigim cok oldu :)
bosver o yuzden sen cok istedigin zaman baktin onda keyif yok bence hic zorlama
kalitesi düser :)
valla bende cok geri cevrildim ama sonra anladim o istemeyince güzelde olmuyor zaten
iki tarafta ayni olacak gözlert ates gibi :)
baska derdin olmasin sadece bu olsun :)
Neden özellikle terazi burcu merak ettim doğrusu.
Bende terazi burcuyum da, neyimle özenilen biriyim merak ettim dermişim.
Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun, inş. bebeğin kısa zamanda gelir. İkiz gibi büyütürsün.
ben yumurtlama gununu hesaplama araci vardi internetde onunla hesaplayip o gunlere denk getirmistim valla:) hamdolsun verdi rabbim elinizde kesin bilgi olur en azindan deneyin derim:)
geri çevrilmenin hazımsızlığını yaşıyorum
ya be adam sana kaç günden beri demiyo muyum bu günler yumurtlama günüm ,akıntımda var gel değerlendirelim karlı çıkalım ,yedirmiyo muyum cevizli sucukları fındıkları
benim mi üstüne atlamamı bekliyosun anlamıyorum ki
şimdi horul horul uyuyo yorgunmuş ya anlıyorum bende her dakka meraklı değilim ama işin ucunda bi ödül var
iyi güzel gittik yatağımıza başladı bugün böyle oldu şöyle oldu ''ya sabır dedim içimden bekle biraz'' tamam sustu, susuş o susuş böyle mal gibi duruyoruz yatakta
en sonunda dayanamadım pozitif enerji yüklüyosun heralde düşünce gücüyle mi yapçaz biz bu çocuğu ,sonra sırnaşmalar bilmem neler bende heves gitti mi gidiyo kızdım mıda kızıyorum yani sanki içimde tanımlayamadığım bişey beni gazlıyo ,inat ki ne inat domuz inadıdüşüncesiz bencil
kızlar sümüksü akıntıdan sonra süt beyaz akıntı gelmeye başladı çok değil ama hafif hafif ...
yoksa geliyo mu
daha adetime çok var ama biter bitmez başlamıştık çalışmalara erken döllenme olmuş olabilir mi
olabilir tabiiki... eskiden Ovulasyon testlerimi vardi :) nenelerimiz 6-7 cocuk dogurmus. Hemden hamile kalmislar....
Insallah hamilesindir canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?