bu erkekler neden bukadar ÖKÜÜÜÜÜZZ !!

ilahiiiii yaaa

bu aksamı degerlendırın barı

küsüm konuşmuyorum tamam artık şimdiye kadar olmuşsa olmuşdur (inşallah Güzel Allahım )
ben ona yapıcamı biliyorum onu everestin tepesinde yalnız bırakıp aşşa atmazsam

herkes aynı şeyi söylüyo demekki plan yapsanda gizliyceksin ,,hep numara hep numara sonra bu kadınlar az değil oluyo neden acaba

Son düzenleme:

doğru canım bu ay olmazsa tabiki inşallah zamanı gelince olurda bana dokunan geri çevrilmek hemde sonuçta bi amaç varken zaten normal cinsel hayatını yaşarsın ama çocuk yapmak istiyosan artık kolay değil ki öyle hemen çocuk yapmak konuşulmuş hazırlanılmışken bişey yokmuş gibi davranılması sallanılmamak yani anlatabildimmi :44: bu yüzden kullanılmış gibi hissetmesi saçma bence amaaaaan kısacası beni komplekse soktu alışkın değilim geri çevrilmeye hiçbir konuda

Son düzenleme:

geri cevrilme cok normal
cunku sen istiyorsun ama o istemiyor
o yuzden sirf sen istiyorsun diye oldugundada amaaann keske hic baslamasaydik dedigim cok oldu :)
bosver o yuzden sen cok istedigin zaman baktin onda keyif yok bence hic zorlama
kalitesi düser :)
valla bende cok geri cevrildim ama sonra anladim o istemeyince güzelde olmuyor zaten
iki tarafta ayni olacak gözlert ates gibi :)
baska derdin olmasin sadece bu olsun :)

Neden özellikle terazi burcu merak ettim doğrusu.

Bende terazi burcuyum da, neyimle özenilen biriyim merak ettim dermişim.

Bu arada hakkınızda hayırlısı olsun, inş. bebeğin kısa zamanda gelir. İkiz gibi büyütürsün.

bilmemmi canım o duyguyu kapana sıkışmış fare gibi
sağol canım Allah kinseye altından kalkamıyca dert vermesin

nebileyim baktım araştırdım kendi burcumdan daha iyi bi burç bulamadım bende kendi burcumdan yapayım çocuklarımı dedim
inşallah canım sağol bende birlikte büyüsünler istiyorum aralarında fazla yaş farkı olmasın istiyorum

ben yumurtlama gununu hesaplama araci vardi internetde onunla hesaplayip o gunlere denk getirmistim valla:) hamdolsun verdi rabbim elinizde kesin bilgi olur en azindan deneyin derim:)

ben yumurtlama gununu hesaplama araci vardi internetde onunla hesaplayip o gunlere denk getirmistim valla:) hamdolsun verdi rabbim elinizde kesin bilgi olur en azindan deneyin derim:)

dün gece sarımsı uzayan bi sıvı geldi sümüksü dedikleri :26: yumurtlama döneminden mi ki bu yoksa bikaç günden beri kasıklarımda rahmimde bi ağırlık burukluk kıpırtı atma gibi hareketlenmeler var kasık ağrısı gibi değil ,ben en son 14 ünde adet oldum 30 31 günde bir adet oluyorum hamilelik bukadar erken belirti verir mi

2 senelik evlisin ve ikinci çocuğu istiyorsun
Ben de neredeyse iki senelik evliyim ama yerimde sayıyorum geç mi kaldım ne
Bu ay o bahsettiklerin bende de vardı ben de şüphelenmiştim ama şimdi adetim
Bence kafana takma onu gerçi sen daha iyi bilirsin kendini hamilelik yaşamışsın çünkü

cok güldüm yorumunuza
hahahaha... ama inan Erkekleri birkac cümleyle cok güzel anlatmissin !!! Aferin sanaaa

kızlar sümüksü akıntıdan sonra süt beyaz akıntı gelmeye başladı çok değil ama hafif hafif ...
yoksa geliyo mu
daha adetime çok var ama biter bitmez başlamıştık çalışmalara erken döllenme olmuş olabilir mi

olabilir tabiiki... eskiden Ovulasyon testlerimi vardi :) nenelerimiz 6-7 cocuk dogurmus. Hemden hamile kalmislar....
Insallah hamilesindir canim.

Canim ne desem bilemedim ki aslinda cinselligi cocuk yapmak icin degil de tam tersine onu arzuladiginizi yansit. Degisik giyin ne bilim tarz yap haha ben topuklularimi giyerim oyle benim Ökuzum kudurur :))))

Haydi kolay gelsin

Erkekler mesele bebek bile olsa hiç birşeye
bizim gibi duygusal bakmıyorlar malesef, evet genelde öküzler :)
Bu arada bebek meselesini oluruna bırakın, takibini yapın tabi ki ama
kendinizi sıktığınızda da bebek olmuyor.
bir de biliyorsunuzdur mutlaka her kadının yumurtlama tarihi farklı,
geç te olabilir erken de olabilir.
Ben de oğlumu ilaç tedavisiyle kucağıma aldım, hatta doktorun
yumurtaların büyümemiş bu ay olmaz dediği ay hamile kaldım.
Ben bunu o ay nasıl olsa olmayacak diye rahat bırakmama bağlıyorum.
Beyinde engelliyor bazen.
Hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebeğinizi Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…