Erkekler bizim kadar bebek meselasine takilmiyolar canim olursa olur modunda olduklari ixin ayni psikolojide olmuyoruz oyuzden takma benim esimde yorgun oldugunda dunya yansa umrunda olmaz uykudan gozunu acamaz...
Bizde ikinci bebis icin deniyos ama3aydir olmadimalesefbenimkine yumurtlama hesabi yaptigimda kiziyo cok takinti yaptin olursa olur gibisinden konusup duruyo ins sende bu ay kavusursunbebisine
Cok zor olur senin icin canim yaaa komsumunda kizlari arasi 1yas kiz bi deri bi kemik kaldi yardim edenin olursa rahat olursun
erkekler nedenmi bu kadar ÖküZZ...CVP veriyorum beyne giden kablolarindan 2 sini yanlis baglamislar ondan
Ben oglak burcuyum yükselenim terazi ve özelikklerini tasiyorum..Tavsiye ederim seker gibi burctur
erkekler nedenmi bu kadar ÖküZZ...CVP veriyorum beyne giden kablolarindan 2 sini yanlis baglamislar ondan
geri çevrilmenin hazımsızlığını yaşıyorum
ya be adam sana kaç günden beri demiyo muyum bu günler yumurtlama günüm ,akıntımda var gel değerlendirelim karlı çıkalım ,yedirmiyo muyum cevizli sucukları fındıkları
benim mi üstüne atlamamı bekliyosun anlamıyorum ki
şimdi horul horul uyuyo yorgunmuş ya anlıyorum bende her dakka meraklı değilim ama işin ucunda bi ödül var
iyi güzel gittik yatağımıza başladı bugün böyle oldu şöyle oldu ''ya sabır dedim içimden bekle biraz'' tamam sustu, susuş o susuş böyle mal gibi duruyoruz yatakta
en sonunda dayanamadım pozitif enerji yüklüyosun heralde düşünce gücüyle mi yapçaz biz bu çocuğu ,sonra sırnaşmalar bilmem neler bende heves gitti mi gidiyo kızdım mıda kızıyorum yani sanki içimde tanımlayamadığım bişey beni gazlıyo ,inat ki ne inat domuz inadıdüşüncesiz bencil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?