Bu erkeklerde normal mi?

birazdaboyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
72
57
3
25
Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımla kavga etmiştik sonra cinsel ilişki sırasında içimdeyken yumuşadı kavga ettiğimiz için psikolojik olduğunu,zevk aldığını,benden kaynaklı olmadığını filan söyledi. Bu önceden de bir kaç sefer olduğu için (kavga etmemiştik başka nedenle canı sıkkın mıydı hatırlamıyorum) ve ilk ilişkim olduğu için merak ediyorum,kimseye de soramıyorum.Böyle bişey olması erkeklerde normal mi yoksa sağlıksal bir problem olabilir mi? Kendisi istekli yaklaşmıştı çünkü ilk. Ben 23 o 25 yaşındayız.

Normal evet, sürekli olmadığı sürece stres, üzüntü gibi durumlarda ereksiyon kaybı yaşanabilir.

Merhaba arkadaşlar,erkek arkadaşımla kavga etmiştik sonra cinsel ilişki sırasında içimdeyken yumuşadı kavga ettiğimiz için psikolojik olduğunu,zevk aldığını,benden kaynaklı olmadığını filan söyledi. Bu önceden de bir kaç sefer olduğu için (kavga etmemiştik başka nedenle canı sıkkın mıydı hatırlamıyorum) ve ilk ilişkim olduğu için merak ediyorum,kimseye de soramıyorum.Böyle bişey olması erkeklerde normal mi yoksa sağlıksal bir problem olabilir mi? Kendisi istekli yaklaşmıştı çünkü ilk. Ben 23 o 25 yaşındayız.
Erkekler de makine değil yani duyguları var, bi dönem geçiriyor olabilir, kafasında başka bir stres olabilir, uykusuz veya yorgun olabilir, tek tük böyle şeyler olabilir. Sıklaşırsa (haftada 2-3 gibi) o zaman bir sağlık sorunu aranabilir.

Çoğu genç erkekte bile bu sorun olabiliyo başka birşeye kafası takıldı ise odaklanmama vs. psikolojik. Çok sinir bozucu insan kendisi ile alakalı sanıyor bu sefer.

Sürekli oluyorsa sağlıkla alakalı bi durumda olabilir ama kavgadan sonra ki seks te olmaması gereken bi durum😂 zira kavga sonrası olay hep oraya bağlanır 😁😁

Back
X