Bu erkekleri anlayan var mı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhabbetini seviyordur grup harici de konuşmak istiyordur. Şimdi biz neyiz en sevmediğim muhabbet benim de. Bir şeyseniz zamanla belli olur zaten.

Tamam ama her insan farklıdır ben ona bu durumun bana ters olduğunu söyledim üstüne basa basa da dedim ki senlik bir durum değil sana göre çok normal kızlarla sohbet muhabbet saygı da duyuyorum ama ben alışık değilim dedim. Buna da bozuluyor duramıyor tekrar yazıyor. Hayır ben geri kafalı bir insan değilim arkadaş grubum kızlı erkekli zaten ama bu şekilde olunca duygularım haliyle nüksediyor ve ben mesafeli durmaya çalışıyorum.

Bence siz çok güzel bir cevap vermişsiniz. Muhabbet tamam da kanka ne oluyor? Tam bir gerzekmiş. Öyle yaklaşmaya çalıştı herhalde. Maalesef yanlış yola sapmış.

Aynen ve konuşmaları çok samimi. Ama sonunda hep kanka. Bu da bana eziyet yani. Aklımdan atmaya çalışıyorum.

Şimdi kanka demese flört ediyor olcaksınız
Eleman da bunu istemiyor kapılar kapansın istemiyor yani
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı
Bence iyisini yapmışsın
Aklını karıştırmasına izin vermemişsin en azından
Yoksa nur topu gibi bi platoniğin olacaktı

Ayy arkadaş ortamları tanışması 😍 eşimle tanışma hikayemiz geldi aklıma.. Başta birbirine gıcık olan bir tiplerken birkaç vakit geçirmeden sonra hoşlanmıştım ama o itiraf edene kadar belli etmedim sonunda itiraf geldi tabi.. :KK60:
Belli etmemek iyidir karşıdaki sürünür ve istiyorsa kendi eder.. Olacağı varsa oluyor vesselam..

Bence haklısın; ama ilgisi varsa ,erkekler ürküyor genellikle biz neyiz muhabbetinden

Şimdi kanka demese flört ediyor olcaksınız
Eleman da bunu istemiyor kapılar kapansın istemiyor yani
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı
Bence iyisini yapmışsın
Aklını karıştırmasına izin vermemişsin en azından
Yoksa nur topu gibi bi platoniğin olacaktı

Oldu da zaten çünkü o böyle sürekli benimle konuştukça ki samimi konuşuyor ya inanır mısınız bir kere başka bir erkek arkadaşımın evine gittim diye bozuk attı üstelik yine kızlı erkekli bir gruptuk. Hayır sana ne oluyor ki?

Ayy arkadaş ortamları tanışması 😍 eşimle tanışma hikayemiz geldi aklıma.. Başta birbirine gıcık olan bir tiplerken birkaç vakit geçirmeden sonra hoşlanmıştım ama o itiraf edene kadar belli etmedim sonunda itiraf geldi tabi.. :KK60:
Belli etmemek iyidir karşıdaki sürünür ve istiyorsa kendi eder.. Olacağı varsa oluyor vesselam..

Bizde ilk başta bir tartışma yaşadık büyük bir tartışma. Çok saçma ama bende de ondan sonra alevlendi bir şeyler. Tabi geri çektim kendimi ama ben çektikçe o geliyor kanka diyerek.:kızgın:

Bence haklısın; ama ilgisi varsa ,erkekler ürküyor genellikle biz neyiz muhabbetinden

Ben aslında asla gelin güvey olmuş gibi öyle konulara girmem. Ama bir kere bana hesap sordu başka bir erkek arkadaşımın evine gittim diye tabi başkaları da vardı ama yanımda. bende içimde sana ne oluyor yani dedim. Neyse ben uzak durdukça o böyle davranmaya devam edince bende ne vasıfla her gün seninle konuşayım dedim. Olay böyle gelişti aslında. Yani bende insanım duygularım var ve zorlanıyorum konuşmak istemiyorum. Düşünsenize etkilendiğiniz kişi size kanka diyor:kızgın:

Erkekleri anlayan var mı demissiniz yani her erkek farklı demek istedim öncelikle.
Diğer konuda da doğru olanı yapmışsınız açıkça sorarak, kanka olayi da tamamen kendine bağlamamak adina olabilir. Önce arkadasca durumu.ilerleteyim sonra işi baska sekle çeviririm.demistir ama elinde patlamış. Kanka ayagina yazılmış kisaca :KK70:

Erkekleri anlayan var mı demissiniz yani her erkek farklı demek istedim öncelikle.
Diğer konuda da doğru olanı yapmışsınız açıkça sorarak, kanka olayi da tamamen kendine bağlamamak adina olabilir. Önce arkadasca durumu.ilerleteyim sonra işi baska sekle çeviririm.demistir ama elinde patlamış. Kanka ayagina yazılmış kisaca :KK70:

Ben hiç anlamadım açıkçası. Hem yakın davranıyor hem kanka diyor. Biz kadınlara derler anlamak güç diye ama bence tam tersi durum.:KK50:

Ben de kadınları anlamıyorum çoğu zaman. Biz neyiz, biz şimdi neyiz, sevgilimiyiz ki biz, ay yok değiliz galiba, hoşlandım, yok yok hoşlanmadım, duygularım nüksetti.... uzaaar gideeer.

Hem tersleyip hem kızıp küsünce niye böyle diyorsunuz. Normal insanlar terslenince geri çekilirler. Kadın erkek farketmez.

Back
X