Bu erkekleri anlayan var mı?

Kararlılığınızı beğendim. Arkadaş tabiki de yazar falan ama durmadan durmadan da tadını kaçırmış. Kız arkadaşlarımızla bile hergün konuşmuyoruz. Lüzumsuz işte.

Ben de kadınları anlamıyorum çoğu zaman. Biz neyiz, biz şimdi neyiz, sevgilimiyiz ki biz, ay yok değiliz galiba, hoşlandım, yok yok hoşlanmadım, duygularım nüksetti.... uzaaar gideeer.

Hem tersleyip hem kızıp küsünce niye böyle diyorsunuz. Normal insanlar terslenince geri çekilirler. Kadın erkek farketmez.

Eksik yazmış olabilirim az önce bazı arkadaşlara da cevap verdim. Niyetim kendimi küçük düşürüp biz neyize getirmek değildi konuyu ama bende insanım duygularım var ve dayanamadım. Başka bir erkek arkadaşımın evine gidince bana hesap soruyor trip atıyor mesela ve ben anlamıyorum ne vasıfla? Sonra da bana kanka diyor. E ama bende insanım uzak durmaya çalıştıkça üstüme geliyor sonra kanka diyor nasıl iş anlamıyorum.

Kararlılığınızı beğendim. Arkadaş tabiki de yazar falan ama durmadan durmadan da tadını kaçırmış. Kız arkadaşlarımızla bile hergün konuşmuyoruz. Lüzumsuz işte.

Aynen bende bunu anlamadım evet flört etsek konuşalım her gün tanırız birbirimizi. Ama hem kanka diyorsun hemde ben her gün her gün ne vasıfla konuşacağız deyince bozuluyorsun anlamadım yani.

Sizin kanka ayaklarindan haberiniz yok heralde. 😂😂😂 Kizli erkekli arkadas grubumuzda herkes kankaydi ama kankayken sevgili olanlar oldu baya 😂
Kavak yelleri de mi izlemediniz. 😬

Haha izledim ama ne gerek var ki böyle şeylere:110: Hayır karşımdakinin ne hissettiğini bilmezsem bu da bana eziyet valla bıktım yahu:KK61:

Arkadaşlar öyle her gün gün boyu konuşmazlar ama o öyle direk biz neyiz diye giriş yapmanızda biraz tuhaf olmuş sanki

Benzerini ben de yasamistim.adam her gün yazar eder hatta hayatiyla ilgili hesap bile veriyordu Allah Allah sevgili de degiliz ben bir gun yazisirken sagol be arkadasim dedim bu bozuldu :))) sonra da yazmadi. Ne biliyim ben o gozle bakmamistim bir de hani cani isteyince yazar istemeyince yazmaz etmez ne biliyim sevgili mi olmak istedi :)) yani kanka dese ben de kankam neden hesap soruyor bozuluyor derdim sizin gibi

Haha izledim ama ne gerek var ki böyle şeylere:110: Hayır karşımdakinin ne hissettiğini bilmezsem bu da bana eziyet valla bıktım yahu:KK61:

Ben de hoşlanmam bu kankalik ayaklarindan doğrusu ve karşimdaki kişiden hoşlaniyor olsam hiç cekemem onun kanka muhabbetlerini ama "biz neyiz" diye sormazdim yani 🙄 sadece uzak dursaniz yetermiş. Cocuk kanka ayagi mi yapiyor bilemem ama kezban gibi gorunmeyeyim derken tam da öyle olmuşsunuz yani 😁

Merhaba hanımlar. Olayı fazla uzatmadan anlatacağım sıkılmayın. Arkadaş grubumda bir çocuk var tanışalı çok olmadı 1-2 ay gibi bir süreç. Bu arada 6 ay kadar önce sevgilimden ayrılmıştım. Neyse ilk tanıştığımızda bu çocuk hoşuma gitti ama bana kanka falan demeye başlayınca ben hemen çıkarmaya karar verdim aklımdan ve mesafeli davranmak istedim. Ama çocuk bana sürekli özelden mesaj atıyor her gün neredeyse. Bende şakayla karışık grupta konuşuyoruz zatene getirdim mevzuyu bozuldu sonra bu. Hayır bana özelden yazdıkça duygularım yoğunlaşıyor çünkü. Neyse bir süre yazmadı sonra yine özelden konuşmaya başladık ısrarla kanka diyor ama. Neyse bende Kezban gibi gözükmemek için bir şey demedim bir oldu iki oldu. En sonunda dayanamadım bana bir gün işte bana hiç yazmıyorsun hep ben yazıyorum falan deyince bende buna açık açık bak dedim biz sevgili miyiz değiliz, senin bir sürü kız arkadaşın olabilir ama ben alışık değilim dedim öyle erkeklerle özelden sohbetlere. Ara sıra elbette ki konuşabiliriz mesela bir konu olur grupta meşgul etmezsin insanları özelden sorarsın konuşursun ama onun istediği her gün her dakika mesajlaşmak. Dedim ki biz neyiz ki yani ben her gün seninle konuşayım dedim. Haklısın ne vasfım var dedi konuşmuyor şimdi benimle. Hayır hem kanka diyor hem böyle şekillere giriyor benim aklım ermiyor valla kızlar ne bu şimdi?
Sevgilisi var senden de hoşlanıyor
Ondan ayrılmak istemiyor seninle de konuşmak guzel

Arkadaşlar öyle her gün gün boyu konuşmazlar ama o öyle direk biz neyiz diye giriş yapmanızda biraz tuhaf olmuş sanki

Aslında direkt öyle demedim. Öncesinde bana hesap sormuştu bir erkek arkadaşımın evine gittim diye. neyse sonra bana kanka kanka deyince sürekli uzak durmaya çalıştım biraz ama soğuk davranmadım tabi ki bu da bana işte trip atınca niye yazmıyorsun hep ben yazıyorum deyince bende her gün her gün nasıl konuşalım dedim bozuldu bende haliyle açıkladım yani ne vasıfla her gün konuşalım dedim. Hayır benimde duygularım var üzülüyorum kanka dedikçe.

Benzerini ben de yasamistim.adam her gün yazar eder hatta hayatiyla ilgili hesap bile veriyordu Allah Allah sevgili de degiliz ben bir gun yazisirken sagol be arkadasim dedim bu bozuldu :))) sonra da yazmadi. Ne biliyim ben o gozle bakmamistim bir de hani cani isteyince yazar istemeyince yazmaz etmez ne biliyim sevgili mi olmak istedi :)) yani kanka dese ben de kankam neden hesap soruyor bozuluyor derdim sizin gibi
Ben kanka kelimesini kullanmam mesela bir gün bende buna dedim şaşırdı kaldı. Allahım yarabbim ya niye beni böyle insanlar buluyor:kızgın:

Ben de hoşlanmam bu kankalik ayaklarindan doğrusu ve karşimdaki kişiden hoşlaniyor olsam hiç cekemem onun kanka muhabbetlerini ama "biz neyiz" diye sormazdim yani 🙄 sadece uzak dursaniz yetermiş. Cocuk kanka ayagi mi yapiyor bilemem ama kezban gibi gorunmeyeyim derken tam da öyle olmuşsunuz yani 😁

Biz neyiz demedim yanlış anlaşıldım şu an. Her gün her gün konuşmak zorunda mıyız dedim o da buna bozuldu ve trip atmaya başladı bende konuyu ne vasıfla her gün konuşacağız sevgilimiz ki bize getirdim. Ayrıca uzak duruyorum ama o durmuyor hesap sormalar her gün yazmalar tripler ama sonra kanka anlamadım yani.

Sevgilisi var herkes bilmek zorunda değil benim sevgilim varken arkadaşlarım bilmiyordu

Her mesajın sonuna kanka yazması sana olan ilgisini gizlemeye çalışma çabası olabilir.

Back
X