malesef erkeklerin geneli cinsellik için kullanıyor genelde.. bundan emin olmak istedimIliskinizin iç yüzünü bilmediğim için ortada çok normal bir erkek ve saçmalayan bir kadın görüyorum
malesef erkeklerin geneli cinsellik için kullanıyor genelde.. bundan emin olmak istedim
malesef erkeklerin geneli cinsellik için kullanıyor genelde hepIliskinizin iç yüzünü bilmediğim için ortada çok normal bir erkek ve saçmalayan bir kadın görüyorum
Erkeklerin bir çoğu cinsellik için kullanabiliyor hayatlarındaki kadını.Sevmese bile malesef sadece cinsellik için tutan bir çok şerefsiz var.Ben de onu test etmek istedim.Hayatimdaki bu kadar sacma bir sey daha once ne gordum ne de duydum
Ne zarfi atmis oldunuz simdi
Simdi yani cikarci olup olmadigini mi olctunuz?
Cinsellige kullanilma gozuyle bakiyorsaniz yasamayin boylece ne olup olmadigini anlayin
Bunu baska baska yollarla da anlayabilirdiniz yani
Sık sık ayrilma sebebiniz ne
Konusmalariniz o kadar cok sacma ki ne diyeyim bilemedim sacmadan baska
Adam da samimi bir sekilde şok olmus gibi geldi bana
Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkındaKusura bakmayın ama yazışmaları yayınlamak neden?ortada birsey yok ama ayrılalım ten uyumu aşırı sacmalamissiniz.
Adam size daha güvenmez,sen bu olamazsın diye yazıp durmus
Zarf atmak mı kaldı.asiri itici bir davranisCiddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
Tamam deseydi sevmediğini anlayacaktımYaptığınız çok saçma bence . Kendi değerinizden ödün vermişsiniz . Adam tamam dese suçlu olacak bir de . Kimseyi denemeyin . Birgün çok fena denenirsiniz
İkinizde bu anlamsız yazışmanın neden olduğunu biliyorsa, amac ne o zaman?Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?