Sadece cinsellik isteyen konuyu açan hanım kızımız. Adam istemiyor.Olabilir ,eski konulardan hic haberim yok ,sadece ekran görüntülerini okudum.Ama her ne olursa olsun benimle sadece cinsellik icin yakinlasan birin de bir sıkıntı vardır
TEST ETME DİREKT SOR. MADEM SORAMIYORSUN ŞÜPHE DUYDUĞUN ADAMLA BİRLİKTE OLMA. NEYİNİ ANLAMIYORSUN ACABA? Daha hala herkes bana cephe aldı diyorsun ya. Ay banane ya ne diye kendimi sinir ediyorum. Salak ben.Ben de hatırladım sizi..
İçimde bir şüphe vardı ki test etmek istedim dimi ? Ama test ettiğim için herkes nerdeyse cephe aldı bana şaka gibisiniz
Tabi,kurt bakışlımın ayaklarını yıkamadan gün geçiremem dkeöeldkelelelİşte tam 20 yaşında ergen davranışı bu test etmeler falan. Hatta 20 yaş için bile fazla çocuksu. Eee ayaklarını yıkadın mı adamın bari?
Yani cephe alınca seviyor mu demek oluyor sizce??Ben de hatırladım sizi..
İçimde bir şüphe vardı ki test etmek istedim dimi ? Ama test ettiğim için herkes nerdeyse cephe aldı bana şaka gibisiniz
Bu o mu? Oğlu var adamın ??Sadece cinsellik isteyen konuyu açan hanım kızımız. Adam istemiyor.
Adam istemez tabi ki çünkü çocuğa bakacak, evi temizleyecek, yemeği yapacak biri lazım. Sadece seksi ne yapsın adam?
OvvvvvvSadece cinsellik isteyen konuyu açan hanım kızımız. Adam istemiyor.
Adam istemez tabi ki çünkü çocuğa bakacak, evi temizleyecek, yemeği yapacak biri lazım. Sadece seksi ne yapsın adam?
Harikasın. Adam da ne kurt bakışlı yarebbim. Erkek güzeli resmenTabi,kurt bakışlımın ayaklarını yıkamadan gün geçiremem dkeöeldkelelel
Cici annecilik pahalıya patladı desene. Adam çocuğuna güzel annelik eden gencecik kızı kaçırmak istemiyor şimdi.Bana göre öyleydi zaten.Sevmeyen biri bana göre kabul ederdi bu tarz bir birlikteliği. Kafam karışık olduğu için zaten buraya soru sordum. Orda şunu kast ettim yani cevap olarak bunları yazsaydınız keşke zarfa takıldı herkes gereksiz yere diye
Başlarda istemedim ama sonradan aşık oldum sanırım.. Veya takıntı yaptım bilemicem.Bu yaştaki adamı ne yapacaksın babanla bazı sıkıntıların mi var ? 20 yaş yaşlı bir adamla sadece takılmak istersen adamın gözü korkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?