nerden anladınızAnlamayacak bi şey tok,bal gibi sevmiyor
Test etmek için mi ayrılalım dediniz? Hey Allahım yamalesef erkeklerin geneli cinsellik için kullanıyor genelde hep
Erkeklerin bir çoğu cinsellik için kullanabiliyor hayatlarındaki kadını.Sevmese bile malesef sadece cinsellik için tutan bir çok şerefsiz var.Ben de onu test etmek istedim.
Cinsellik yaşamak istemiyorsanız yaşamayın. Zorunda değilsiniz. Böylece kendinizi suçlamaz ve daha güvende hissedersinizTamam deseydi sevmediğini anlayacaktım
Şimdi barışın ölene dek mutlu mesut yaşarsınız. Eee adam kabul etmemiş noldu şimdi, ayrıldınız mı? Sevgilicilik oynamaya devam mı?Tamam deseydi sevmediğini anlayacaktım
Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
güvenemiyorum.Ve bugün zarf attım kendisine,bu arada zarf attığımı anlaması imkansız çünkü uzun zamandır soğuk yapıyordum zaten.
Sevip sevmediğini anladım içimdeki şüphe az çok gittiŞimdi barışın ölene dek mutlu mesut yaşarsınız. Eee adam kabul etmemiş noldu şimdi, ayrıldınız mı? Sevgilicilik oynamaya devam mı?
Hanfendi test ettiğimi sonrasında söyledim zatennnsen takmışsın cinselliğe ama öyle bir durum yok gibi duruyor. seninle cinsellik için mi görüşüyor denemek isterken artık adam onunla sadece cinsellik için görüştüğünü düşünecek.
Sorunsal kelimesini görünce kaşınıyorum100 kere ayrılıp barıştığınız insana güvenmemeniz normal değil mi?
Ek olarak sizi de sorunsallar kovalasın.
söyleyin lütfenKonuşmalarda başka bir şey dikkatimi çekti ama bunu söylersem infial olacak. En iyisi gidip kuyuya haykırayım.
Farkında değil demişsiniz , yaş kaçtı ?Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
Zarf attiginizin farkindaysa neden evet takılalım desin ? Sanki sadece takılmak istiyormuşsunuz gibi zaten ne kadar lakayt bir tutumunuz var . Bu tavırla takilmayani bulmanız zor çünkü kabul etseniz de etmeseniz de siz ciddi bir ilişkiye hazır değilsiniz .Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
ya o da senin gibi şüpheciyse ve kabul etmediği için kıvırdığını düşünürse içten içe, al şimdi başına belayıHanfendi test ettiğimi sonrasında söyledim zatennn
O an yazışırken zarf attığımı düşünmedi,cevapları ona istinadendi.Konuşma bittikten sonra söyledim ona gerçeği.Farkında değil demişsiniz , yaş kaçtı ?
bu arada zarf attığımı anlaması imkansız çünkü uzun zamandır soğuk yapıyordum zaten.
Ciddi olmadığımı ve test ettiğimi oda biliyor zaten..Zarf attığımın kendiside farkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?