- 1 Kasım 2021
- 1.640
- 1.046
- 83
Daha önce bu konuyu arkadaşlarımla konuşmuştum zaten.Ss leri attım :))ya o da senin gibi şüpheciyse ve kabul etmediği için kıvırdığını düşünürse içten içe, al şimdi başına belayı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce bu konuyu arkadaşlarımla konuşmuştum zaten.Ss leri attım :))ya o da senin gibi şüpheciyse ve kabul etmediği için kıvırdığını düşünürse içten içe, al şimdi başına belayı![]()
Kolay gelsin bacım ne diyeyim. İnşallah adam tez zamanda kurtarır kendiniSevip sevmediğini anladım içimdeki şüphe az çok gitti
Test ettiğimi sonradan söyledim zaten biliyor bunuİrkikliri givinimiyırım.
Erkekler size neden güvensin? Bir daha güvenebilir mi bu adam, takılak mı bundan sonra diyen bir kadına?
Test ettiğimi sonradan söyledim zaten biliyor bunu
Biri beni denese terk ederdim mO an yazışırken zarf attığımı düşünmedi,cevapları ona istinadendi.Konuşma bittikten sonra söyledim ona gerçeği.
Hanfendi. Başlarda zarf attığımı anlamadı diyorum. SONRASINDA KENDİM SÖYLEDİM.YANİ ŞUAN FARKINDA ONU TEST ETTİĞİMİ.DAHA NE DEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSINIZ SİZAdamin su kadarcikAkli varsa size selam dahi vermez.
Demek ki sevmemişsinizBiri beni denese terk ederdim m
Gözünü seveyim kulağıma haykır.Konuşmalarda başka bir şey dikkatimi çekti ama bunu söylersem infial olacak. En iyisi gidip kuyuya haykırayım.
Toksik ilişkilerimize kılıf: çok sevmekten ;(Demek ki sevmemişsiniz
Adamin su kadarcikAkli varsa size selam dahi vermez.
Siz sevmeyi ne zannediyorsunuz acaba ? Bunu yapan kişinin ilişki yaşama biçimi sağlıksızdır ve o tarz insanların hayatımda yeri olmaz. Siz adama durumu açıklayınca tepkisi ne oldu?Demek ki sevmemişsiniz