Daha önce evlendim boşandım ben canım, kızım 2 yaşında.Kızımın babası aldattığı için (tabi ailesinden kaynaklı sorunlarda vardı) boşandım ondan. Şu an birlikte olmaya çalıştığım kişi en yakın arkadaşımdı benim. Zor sürecimde hep yanımda olmuştu, o da benim gibi evlenip boşanmıştı. Zamanla aramızda bir elektriklenme oldu, aynı iş yerinde çalışıyorduk. Aramızda elektriklenme olduktan sonra işten ayrıldı, kendi işini kurdu, ama biz bağımızı hiç koparmadık. Görüşmelerimiz daha bile sık olmaya başladı. Hala aramızdaki durum net değil, beni sevdiğini biliyorum, davranışlarıyla, bakışlarıyla, hareketleriyle bana bunu fazlasıyla hissettiriyordu ama eskisi gibi ilgilenmemeye başladı. Annesinin hastalığıda buna neden olmuş olabilir. Annesinin durumu çok zor bunu da biliyorum. Onun evliliği ise eşinin geç saatlere kadar çalışıp onunla ilgilenmemesinden bitmişti. Bu nedenle ilgi gösterip göstermemek , bu kafamı karıştırıyor. Beni cepte bilsin istemiyorum, ama sanki bu aralar beni cepte görüp nasıl olsa bekler havalarında olduğunu seziyorum. Artık değerimi bilen biri olsun istiyorum, üzülmek istemiyorum. Bu nedenle şu an ikilemde kaldım. En iyisi benimde ona hiçbişey yazmayarak , aramayarak beklemem gibi geliyor.