- Emoji Skoru
- 196
- Puanlar
- 23
Kadınları anlamıyoruz diyorlar ya. Erkeklerin de gerçekten anlaşılmaz gelen özellikleri var. Erkek arkadaşımın arabası bendeydi, benimkisi bakımdaydı. Geri bırakmaya gidiyorum. O nun muhite döndüm. Işıklara yaklaşırken arkadan korna - sellektör bi araba geliyor. Geçebileceği alan da var yani sol şerit bomboş. Dedim heralda kullandığım araba filan yanıyor. Neyse yavaşlaladım zaten ışık yanmış. Bakan adam bi an şaşırdı. Erkek arkadaşımın arkadaşlarından bi tanesi. Yakınen tanımam ama simayen tanıyorum yani birkaç kez görmüşlüğüm var. Yenge çok özür dilerim, ben xxx ( erkek arkadaşımın adını diyor ) sandım diyor. Kusuruma bakma diyor. Elli kere filan özür diledi. Daha ben erkek arkadaşımın yanına gitmeden O nuda arayıp özür dilemiş sen sandım, zorbalayım dedim arabada yenge varmış. Kusuruma bakma demiş, tekrar özürlerimi ilet demiş.
Ya arkadaş bu nası bi iletişim şekli ya? Erkeek arkadaşım sadece gülerek tepki verdi, arada yaparız tanıdık arkadaşlar birbirimize dedi. Neden diye sordum ama tabi mantıklı bir cevap alamadım. Zaten öyle bi beklentimde yoktu. Ya aslında birçok erkekde ( kuzen - abi - normal arkadaş vb. ) gördüm bunu erkeklerde. Bi insan, trafikte arkadaşını görünce niye zorbalar ya? Kasten yaptığını sanmıyorum çünkü bildiğin kıpkırmızı oldu utancından, yüzüme bile bakamadı. Zaten ince bi film olduğu için beni fark etmesi zor. Ama erkekler, sürücüden değilde birbirini plakalarından tanıyorlar ya. Diyorum senin pilakanı nerden biliyor? Bende O nun ya da yakın arladaşlarımın plakasını bilirim diyor. Ama bi sipariş versen, yarısını unutur...
Ya arkadaş bu nası bi iletişim şekli ya? Erkeek arkadaşım sadece gülerek tepki verdi, arada yaparız tanıdık arkadaşlar birbirimize dedi. Neden diye sordum ama tabi mantıklı bir cevap alamadım. Zaten öyle bi beklentimde yoktu. Ya aslında birçok erkekde ( kuzen - abi - normal arkadaş vb. ) gördüm bunu erkeklerde. Bi insan, trafikte arkadaşını görünce niye zorbalar ya? Kasten yaptığını sanmıyorum çünkü bildiğin kıpkırmızı oldu utancından, yüzüme bile bakamadı. Zaten ince bi film olduğu için beni fark etmesi zor. Ama erkekler, sürücüden değilde birbirini plakalarından tanıyorlar ya. Diyorum senin pilakanı nerden biliyor? Bende O nun ya da yakın arladaşlarımın plakasını bilirim diyor. Ama bi sipariş versen, yarısını unutur...