30 yaşındaki bir adamın kendine kıyafet almıyor oluşu şımartılmasıyla alakalı bir durum olamaz saçma sapan şeyler söylemeyin lütfen!
Şımartılan biri ekstra şeyler alır zora sokar aileyi, alır alır giymez ama seneden seneye kendine kıyafet bile almayıp annesine aldıran birinin psikolojik rahatsızlığı falan vardır. Eşin de bu rahatsızlığı bildiği için alıyordur, uğraşıyordur.
Neyse Eşine koronadan mütevellit çemkirebilirsin ona hakkın var ama senin bu tahammülsüzlüğünün koronayla alakalı olduğunu sanmıyorum genel bir çekememezlik var kaynanaya, kayna karşı korona yı bahane olarak kullanıyorsun sadece...
Aynen öyle eş aileleri gelini rahatsız edici hareketleri yaparken iyi, gelin bundan darlanınca da kötü gelin oluyor. Neymiş tohommölsöz çökömöyör hadi yaBende bunu anlamıyorum herkes her şeyi yapıyor karşı taraf tepki gösterincede tahammülsüz, hoşgörüsüz, fesat ilan ediliyor. Ne yapsın mesela tabiki kocacım, lafımı olur git al coronada neymiş hamileysem hamileyim ne olmuş mu desin. Sussun mu bu insanlar, ezilsin büzülsün mü hep. Doğruları kimse konuşmasın mı. Konu sahibinin tahammülsüzlüğü gayet yerinde ve anlaşılabilir bir durum kaldı ki hakaret mi etmiş, saygısızlık mı yapmış, ağır bir tepki mi vermiş hayır. Gayet tahammüllü bile davranıyor.
Annesi ölürse ne yapacak beyefendi sorunları varsa tedavi için uğraşsın annesi kıyafeti için değil,salgın dönemi dusuncesizlik yapmış annesiEşim kardeşinin çok sorunlu olduğunu biliyor kendisi asla gidip almaz diyor ben almazsan 1 yıldır üzerindeki aynı kıyafetlerde devam edecek diyor ki onları da 1 yıl önce biz almıştık. Ama kardeşinin böyle olmasının nedeni zaten ailesi sürekli el üstünde şımartılıyor ama içki kötü alışkanlık hepsi onda. Onla aynı evde kalmaya 1 saat bile tahammul etmek zor. artı aldıklarımız yalvar yakar annesi aylar sonra anca giydirebiliyor. Corona olmasa tamam ama niye onun için kendimiz riske atalım eşler de geröekten anlamıyor kardeşim için değil almazsam annem üzülecek diyor tam çıldırmalık. Kardeşinin umurunda değil asla gidip almaz yani öz bakım sıfır psiatrik sıkıntıları da var bence ama asla doktora gitmeyi de kabul etmiyor ağam paşam idare ediyorlar şu anda.
Eşim annem netten almamı kesinlikle istemiyor onları kandırmam diyor hem olur da anlarsa çok kötü olur diyor