• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ev beni çildirtiyor kocam da deli ediyorr

Bu arada bacım evin kurtlanmış sen nerdrysin adam haklı vallahi.bütün gün evde boş oturup mu bekliyon napıyon? Az temizlik yapaydın yahu,duvara trmanacak kadar glişmiş orda yaratık :D

Gece gece ne oldu bi bilseniz . .
kullanmadgimiz sifonu bozuk olan tuvalete grdim kovayla su dokerim artık diye . Onceden peçete unutmusuz icde klozetin minik minik kurtcukmudur nedir ole sşeyler vardı icnde bi döktüm suyu . Şu gderinden cikti tum pislikler . O gtsin diye su döktüm gitmiyo öyle kaldı sonra biraz gtti ama hala su var o da yetmezms gibi içinden 2 metre kurt çıkms ya da herneyse çok uzundu duvara tirmaniyordu . Minik minikde heryerde doldular eşime dedim ilk öldürmeye çalıştı olmayınca gdip yattı . Basliycam evinede dedi umruna dahi takmadi . Nolcak sabaha kadar evi basarlarsa dedim eve gelmem bnde o zmn dedi . Cildircam ben ya . Gece gece bi bu eksikti . Onları öldürdüm klorak döküp kapıyı kpattm smdilik . Napacagim blmiyorum . .
Eşim evin hicbirseyyle ilgilnmiyor .
Erkk isi olan seylerini dahi yapmıyor ben ugrasamam yapamam diyor .
Sabahtan aksama kadar çalışıyor evdede is düşünüp suratı 5 karş oturup anca telefonunda ne kadar mal video varsa izleyip tv de de maç acıyor . Onu çok özlüyorum bütün gün . Ama aksamda cok konusuyorsun biraz kafamı dinliycem diyo . 3 gun once 1. yilimizi kutladk o gun de isteydi 3 saat anca gormusumdur. Güzel kutladk ama islerindende biktm 2 3 is birden yapiyor . Kendi işimiz dükkanda var araba alip satiyor çok yoğun .
Eve gelincede hâliyle yine aklında arabalar oluyor .
Of of ...

Daha da klozete oturamam artık! :KK70:

Ya eşiniz sizle iglilenmiyo da siz de tuvaletle ilgilenmiyosunuz ben sizin wc nin yerinde olsam size trip atarım. 2 metre kurt ne ya :KK70:

Evi kurtlar basmış resmen:KK57:Eşinizin yerinde ben olsam bende bende aynı tepkiyi verirdm valla ne yalan söylim:KK14:.
Neyse olan olmuş. Domestos serpseniz bolca ama hepsi ölür herlade. En son bolca klozete de dökün. Bence o kocaman kurt yalnız değildi orda.:KK57:
2ay daha o vcye gitmeseniz pitona dönüşecekmiş baksanıza. 2metre nedir ya:KK57::KK57:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Kurtların klozette ne işi var diyenler için bir fikir yürütttüm ben ama şimdi daha kahvaltı yapmayanlar olabilir diye yazmıyacağım :D

(Aç karna kabak çekirdeği yiyin konu sahibi :D )

Aman allahım forumdaki ilk banımı almadan uzaklaşayım ben burdan. Neler diyorum

kullanmadgimiz sifonu bozuk olan tuvalete grdim kovayla su dokerim artık diye . Onceden peçete unutmusuz icde klozetin minik minik kurtcukmudur nedir ole sşeyler vardı icnde bi döktüm suyu . Şu gderinden cikti tum pislikler . O gtsin diye su döktüm gitmiyo öyle kaldı sonra biraz gtti ama hala su var o da yetmezms gibi içinden 2 metre kurt çıkms ya da herneyse çok uzundu duvara tirmaniyordu . Minik minikde heryerde doldular eşime dedim ilk öldürmeye çalıştı olmayınca gdip yattı . Basliycam evinede dedi umruna dahi takmadi . Nolcak sabaha kadar evi basarlarsa dedim eve gelmem bnde o zmn dedi . Cildircam ben ya . Gece gece bi bu eksikti . Onları öldürdüm klorak döküp kapıyı kpattm smdilik . Napacagim blmiyorum . .
Sabahtan aksama kadar çalışıyor evdede is düşünüp suratı 5 karş oturup anca telefonunda ne kadar mal video varsa izleyip tv de de maç acıyor . Onu çok özlüyorum bütün gün . Ama aksamda cok konusuyorsun biraz kafamı dinliycem diyo . 3 gun once 1. yilimizi kutladk o gun de isteydi 3 saat anca gormusumdur. Güzel kutladk ama islerindende biktm 2 3 is birden yapiyor . Kendi işimiz dükkanda var araba alip satiyor çok yoğun .
Of of ...

Korkudan bayılırdım ben ya da kapıyı çekerek kaçar giderdim evden . :mad:

Of of ...
Ne kocalar var yaa yüz verme sende suna hatta gerekirse bosanmakla tehdit et

işi başında olduğundan eminsen şükret... Allah başka dert vermesin
klozeti değiştirin kurtçuk hasta da eder sizi

Back
X