bu ev benim mii?

güle güle mutlulukla huzurla otur canım. benim beğenmediğim iki şey: mutfak masasındaki kül tablaları ve salon masasındaki sigara..

güle güle oturman dileğiyle çok güzel bir gelin evin var..

Hayırlı olsun.Huzur ve mutlulukla oturun inş...herşey çok güzel.Bu arada senin çiçek koltuklarının kırmızısı benim benim evimde

sağol canım yanlış anlamam tabiki ev dağınık durumdaydı biz yerleştirirken bir hafta kaldık orda malum onun dağınıklığı.bilg. masası konusunda hepimiz hemfikiriz,salon sehpasına gelince o salonun sehpası değil aslında henüz sehpa almadım o mobilyalarla bize hediye geldi rengi de siyah zaten uymuyo mobilyalarıma alıcaz inş istediğimiz gibi bişi,dediğin gibi zamanla herşey daha kullanışlı bi hal alır canım
Hayırlı olsun . Huzur we mutlulukla oturun inşaallah , amiiiinnn
amin canım teşekkürler..
evet canım yakakent :) biz kiracıyız inş bigün bizde kendi evimizi alırız...
güle güle mutlulukla huzurla otur canım. benim beğenmediğim iki şey: mutfak masasındaki kül tablaları ve salon masasındaki sigara..
teşekkür ederim canım mutfak masasını unutmuşlar getirmeyi ertesi günde bizim dönmemiz gerekiyodu zor zahmet getirtik ortalıkta ne varsa koydum üstüne :) salondaki sigarada babamın
güle güle oturman dileğiyle çok güzel bir gelin evin var..
sağol canım beğenmene sevindimm
Hayırlı olsun.Huzur ve mutlulukla oturun inş...herşey çok güzel.Bu arada senin çiçek koltuklarının kırmızısı benim benim evimde
teşekkürler canım seviyorum bu koltukları eminin kırmızısı da çok hoştur..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)
amin canım teşekkürlerr

Canım güle güle otur evin çok sıcak.

Bu arada düğününe de çok az kalmış Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah..

Canım güle güle otur evin çok sıcak.

Bu arada düğününe de çok az kalmış Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşaallah..

sağol canım beğenmene çok sevindim.evet az kaldı çok heyecanlıyımm

hayırlı olsun canım düğünümüz aynı gün benımde 26 hazıranda ve benım evım hala yerleşmedi... evın tadılatı bıttı pazartesi salı temızlık yapılacak sonra eşyalarımız gelecek 19 hazıranda çeyiz sermesı yapılacak siz erken yerleştirmişsiniz sanırım??

Sarıyı çok seviyorsunuz sanırım mutfak takımınız ve yatak örtünüz sarı size bir tavsiye benden naçizane, mutfak dolapları örtüsüz daha güzel duracak. şimdi yeni gelinsiniz ama bence sonra kaldırın herşey çok güzel mutlulukla oturun.

teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun.evet erken yerleştirdik farklı bi şehirde oturucam git gel zor oluyordu bide bu aralar komşu düğünleri falan var bu zamana sarkmasın dedik.hem birazda dinlenmiş olucaz düğüne kadar.hayırlısıyla yerleştirirsiniz inşallah sizde..

evet sarıyı herşeye yakıştırrım canım.haklısın örtüsüz daha ii bencede ama o kadar ördüm bi görünsün dedim :) teşekkürlerr

herşeyin çok güzel evinede yerleştirmişsin güle güle mutlu günlerde otur

ömür boyu mutluluklar .mutfaktaki ekmeklik olan dolabı nerden aldın canım çok hoşuma gitti

Canım güle güle oturun çok güzel.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.Yalnız keşke oturma odanın halısını daha farklı alsaydın.Rengi ve modeli koltuklarla çok uyumlu gelmedi bana.

herşeyin çok güzel evinede yerleştirmişsin güle güle mutlu günlerde otur

ömür boyu mutluluklar .mutfaktaki ekmeklik olan dolabı nerden aldın canım çok hoşuma gitti
teşekkürler canım.balıkesirde oturuyorum ben burda bir züccaciyeden aldım çok kullanışlı..
Canım güle güle oturun çok güzel.Allah huzurla oturmayı nasip etsin.Yalnız keşke oturma odanın halısını daha farklı alsaydın.Rengi ve modeli koltuklarla çok uyumlu gelmedi bana.

amin canım sağol halıları öyle sıkışık bi zamanda aldım ki bu kadar uydurduğuma bile şaşırıyorum

İzmir Çiğlikoop! evliliğimizin ilk yılı bizde orda oturduk çok güzel yürüyüşler yapardık arka tarafta ormandır manzarası çok güzeldi evlerde uygundur orda en kısa zamanda kendi evinizi alırsınız inşallah evinide güzel döşemişsin yatak odası küçük değilmi... ben ortadaki odayı giyinme odası yapmıştım yatak odasınada yatak komidin ve şifonyeri koymuştum orda en az bizim kadar mutlu olun inşallah balkonda benim yerimede çay için özlemişim yaw..

Son düzenleme:
Güle güle oturun inşallah hayırlı olsun :)
Mutluluklar diliyorum :)

evett canım çiğli koop :) bizim evde tam dereye bakıyo kurbağa sesleri falan :) çayı da çok severim senin yerinede içerim canım.evet yatak odası küçük geldi orta odayı giyinme odası yapma fikri güzelmiş keşke aklıma gelseydi.şimdilik ardiye olarak kullanıcam orayı.güzel dileklerin için teşekkürlerr
Güle güle oturun inşallah hayırlı olsun :)
Mutluluklar diliyorum :)

sağol canım amin inşallah..

bende küçük odanın ışığını beğenmedim odanın duvarları bi tuhaf durmuş kırış kırış gibi önce heryer tül sandım ama güle güle otur canm..salonun renkleri güzelmiş bide arkadaşında dediği gibi bilgisayar yeri olmamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…