bu ev benim mii?

Cnm, kardesimin kina gecesi ile dugunun ayni gun ve benim nikah gunum de 26 haziran..Masallah hazirliklar bitmis yerlesmissin bile bizimkiler daha esya duzuyorlar.
Evin cok guzel masallah,mutfak masalarimiz da ayni sanirim..Simdiden mutluluklar dilerim..

sağol canım cidden hoş durmamış ışık lambanın camından kaynaklı
evet canım çok şükür bitirdik biz hazırlıkları darısı kardeşinin başına inşallah herşey gönlünce olur.sen söyleyince farkettim masalarımız aynıymış :)
huzurla oturun herşey gayet güzel

teşekkürler canım aminn

evet o ev senin :))) güle güle ağız tadıyla otur inşaallah...
bir yastıkta kocayın

öncelikle mutlulukla oturmanızı diliyorum
mobilya seçiminiz gayet hoş..ancak mutfaktaki o örtü bolluğu bakarken bile gözümü yordu..
ben dantellerin mobilyaları basitleştirdiğini düşünenlerdenm..ama dediğim gibi mobilya seçimleriniz güzel..güle güle oturun tekrar :)

teşekkür ederim yeni gelin evi olunca önce bi örtmek istedim daha sonra kaldırmayı düşünüyorum canım zaten

huzurlu ve mutlu oturmayı nasip etsin rabbim...eviniz çok güzel

hayırlı ve uğurlu olsun Bir ömür sağlık mutlulukla oturun inş.benim de düğünüm 26 haziranda :)aynı gün evleniyorum bende İzmirdeyim hem. güle güle oturun ağız tadınız bozulmasın hiç

Cıvıl cıvıl bir ev..Güle güle oturun.
sağol canım beğenmene sevindimm
huzurlu ve mutlu oturmayı nasip etsin rabbim...eviniz çok güzel
amin canım çok teşekkür ederim
hayırlı ve uğurlu olsun Bir ömür sağlık mutlulukla oturun inş.benim de düğünüm 26 haziranda :)aynı gün evleniyorum bende İzmirdeyim hem. güle güle oturun ağız tadınız bozulmasın hiç

aminn canım hayırlısıyla atlatırız inşallah düğünlerimizi.sende eşinle huzurlu mutlu çok güzel bi yaşam sürersin umarımm

Allah mesut etsin insallah.. bir yastikta kocatsin - simdiden tebrikler. Ayrica evinizde sirin olmus, güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin Rabbim.. sevgiler

orta sehpadaki cam süsler demode
onun dışında herşey şık güzel beğendim :)

herşeyin çok güzel evinede yerleştirmişsin güle güle mutlu günlerde otur

ömür boyu mutluluklar .mutfaktaki ekmeklik olan dolabı nerden aldın canım çok hoşuma gitti

Eğer bulunduğun şehirde Evve mağazaları varsa bir bak çok benzerleri ve çeşitleri vardı en son gittiğimde.İstanbulda Ş.evler Şb.sine baktım ben yakınsan eğer bak arkadaşım...

oncelikle gule gule kullanin insallah.esyalar cok guzel.hepsi birbirinden zevkli,fakat cok duzensiz bir sekilde koyulmus yerlerine.ilk once yatak odasi hic iyi yerlestirilmemis.aynali komidinin yerine dolap sigar.oraya koyarsaniz,yatagi ortalayip.baslik komidinlerini yerlerine sigdirabilirsiniz.hemde yerde daha ferah ve gozu yormayacak sekilde dururlar.2. misafir odasinda oturacaksaniz neden pembeli koltuklari o odaya doldurdunuz? pembeli koltuklar hem fuzuli bir masraf olmus hemde calisma odasi veya cocuk odasi yapmanizi engellemis.cunku pc masaniz misafir odasina yakismamis.ve kitapliginiz kapi agzinda hic olmamis.iceri giren misafir paltosunu direk oraya asmaya calisacak.cunku fortmanto sanar insanlar.ve fortmanto yerinde hic olmamis.cok alakasiz biryerde? oraya koyacaginiza hic almasaymissiniz daha iyi olacakmis kanimca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…