- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
sağol canım cidden hoş durmamış ışık lambanın camından kaynaklıbende küçük odanın ışığını beğenmedim odanın duvarları bi tuhaf durmuş kırış kırış gibi önce heryer tül sandım ama güle güle otur canm..salonun renkleri güzelmiş bide arkadaşında dediği gibi bilgisayar yeri olmamış...
evet canım çok şükür bitirdik biz hazırlıkları darısı kardeşinin başına inşallah herşey gönlünce olur.sen söyleyince farkettim masalarımız aynıymış :)Cnm, kardesimin kina gecesi ile dugunun ayni gun ve benim nikah gunum de 26 haziran..Masallah hazirliklar bitmis yerlesmissin bile bizimkiler daha esya duzuyorlar.
Evin cok guzel masallah,mutfak masalarimiz da ayni sanirim..Simdiden mutluluklar dilerim..
huzurla oturun herşey gayet güzel
evet o ev senin :))) güle güle ağız tadıyla otur inşaallah...
bir yastıkta kocayın
öncelikle mutlulukla oturmanızı diliyorum
mobilya seçiminiz gayet hoş..ancak mutfaktaki o örtü bolluğu bakarken bile gözümü yordu..
ben dantellerin mobilyaları basitleştirdiğini düşünenlerdenm..ama dediğim gibi mobilya seçimleriniz güzel..güle güle oturun tekrar :)
sağol canım beğenmene sevindimmCıvıl cıvıl bir ev..Güle güle oturun.
amin canım çok teşekkür ederimhuzurlu ve mutlu oturmayı nasip etsin rabbim...eviniz çok güzel
hayırlı ve uğurlu olsun Bir ömür sağlık mutlulukla oturun inş.benim de düğünüm 26 haziranda :)aynı gün evleniyorum bende İzmirdeyim hem. güle güle oturun ağız tadınız bozulmasın hiç
hayırlı uğurlu olsun Allah mesut etsin canım
eviniz çok güzel huzurla oturun inşallah
herşeyin çok güzel evinede yerleştirmişsin güle güle mutlu günlerde otur
ömür boyu mutluluklar .mutfaktaki ekmeklik olan dolabı nerden aldın canım çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?