bu ev benim mii?

farkindayim cok sert bir dille yazmisim :) okuyunca bende kendimden korktum ya ama cidden resimlere bakarken SIKILDIM ve yoruldum..bir yerinden bir zevk alarak bakamadim kusura bakma.her odanin her kosesinde yanlisliklarla dosenmis bir ev gordum.zaten beni ilk SIKAN mutfak oldu :) aman allahim bu ne karmasa dedim.tezgah yiginla dolu,masa yiginla dolu, ekmek sepeti ici disi yiginla dolmus.ve sari cok goz yoruyor.en azindan masa ortusu kullanma lutfen? perden,ortulerin,halin herseyin sap sari bir mutfak olmus.3 ayda kendin bile SIKILACAKSIN bu ortamdan.15 yillik evli bir ablan olarak gor ve dikkate al lutfen soylediklerimi..

güle güle oturun canım :)
çok sağol canım
Allah mesut etsin insallah.. bir yastikta kocatsin - simdiden tebrikler. Ayrica evinizde sirin olmus, güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin Rabbim.. sevgiler
amin canım teşekkürler
orta sehpadaki cam süsler demode
onun dışında herşey şık güzel beğendim :)
evet canım onları alalı çok zaten :) teşekkür ederim

öncelikle yorumların için teşekkür ederim.herşeyin bende yerli yerince yerleşmesini isterdim tabiki ama eşyalar eve gelipte yerleştirmeye başlayınca hiçte tahmin ettiğin gibi olmuyo malesef.1)yatak odasını bizde böyle düşünmemiştik elbet.sen burdan bakınca bi seferde koyuvermişsin gardrobu şifonyerin yerine ama biz ölçüp biçtik sığdıramadık ne yazık ki.2)yazın evet salonda oturucam geniş oda da oturmak varken niye sıkışayım küçük odaya orda da inşallah kışın oturmayı düşünüyorum.ayrıca her iki tarafta dışarda ve gelen gidenimiz çok olucak yatılı yatak olabilen koltuk bizim için ihtiyaç.çok şükür ki bi odamız daha var.istersek orayı da çocuk odası yapabiliriz (ki biz kiracıyız çok fazla ilerde ne olucak bilinmez)pc masasınıda oturduğum yerde kullanmayı tercih ediyorum rahatlık meselesi.3)portmanto da malesef sığmadıııııı atsamıydım acabaa :) şaka bi yana apar topar yerleştirip geldim evimi.oturdukça daha çok değişecek şeyler var.hayırlısııı

canım öncelikle bir ömür mutluluk huzur yanınızda olsun.. ama madem koymuşsun bende görüşlerimi söylemek istiyorum:97: öncelikle mobilyalarına bayıldımmm özelliklede yatak odana okadar zarif ve sadeki.. ama gelgelelim evde öyle örtüler öyle aksesuarlar kullanmışsınkı o güzelim zevkle aldığınız eşyalar çok basitletmiş.. bence kaldır hepsini tabiki nacizane fikrim.. mutfaktakı örtüler el emeğinmiş sanırım tabi onu kullanmasan içinde kalır :82: ama özellikle o güzelim sade salon takımının ortasına sehpanın üstüne o sarılı yaldızlı vazolar öyle sırıtıyokı ama herşeye rağmen mobilyaların gerçekten çok güzel.. mutluluklarrr

canım eşyaların çok hoş.genelde beğendim.sanırım şu çeyiz serme olayından dolayı biraz kalabalık göründü gözüme.herşey ortalıkta gibi geldi özellikte mutfakta.tezgah üstünü biraz boşaltırsın kullandıkça.bide sarı ve tonlarını seviyosunuz sanırım.güle güle oturun mutluluklar.

sağol canım evet fazlalıklar olduğunun farkındayım aceleyle koyduk geldik hepsini.düğün sonrası inşallah düzene sokarım.
teşekkürler canım evet ev kalabalık görünüyo kaldırıcam inşallahh
hayırlı olsun cnm allah gule gule oturmayı nasıp etsı evın cok guzel olmus bende bu koltuklarına bayıldım nerden aldın sorabılırmıyım??
teşekkür ederim canım izmir doğrucan mobilyadan aldım.görünüş güzel yatakta oluyo ama sanırım biraz sertt

cnm herşeyden önce allah mesut etsin. tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama senin ev,n benim tarzıma uygun değil belkide o yüzden pek beğenemedim. mesela çok sarı renk var mutfakta yatak odasında. gözü çok yoruyo. rengarenk olması pek hoşuma gitmedi. bide masalrın üstü evin geneli pek dağınık gelsi gözüme. belki daha eşyaları yerleştiremdin o yüzdendir. am dağınık olacak gibisin. az ve öz eşya kullanmanı tavsiye ederim. mutfağın tıkış tıkış görünüyo. benden tavsiye derli toplu olman işini kolaylaştırı. annemin bir sözü var vucudunu temiz tut ecelin gelir evini temiz tut misafirin gelir öptüm cnm

güzelmiş evin güle güle otur....canım mutlu ve mesut..........

canım güle güle otur evin çok şık... pembe kanepelerin benimkilerin tıpkısı 4 yıl sonra hala tercih edildiğini görmek güzel :)) tabii benimkilerin üzerinden bir bebiş geçti :)) inşallah senin kanepenin üzerinden de bebişlerin geçer bol bol kirletir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…