çok sağol canımgüle güle oturun canım :)
amin canım teşekkürlerAllah mesut etsin insallah.. bir yastikta kocatsin - simdiden tebrikler. Ayrica evinizde sirin olmus, güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin Rabbim.. sevgiler
evet canım onları alalı çok zaten :) teşekkür ederimorta sehpadaki cam süsler demode
onun dışında herşey şık güzel beğendim :)
oncelikle gule gule kullanin insallah.esyalar cok guzel.hepsi birbirinden zevkli,fakat cok duzensiz bir sekilde koyulmus yerlerine.ilk once yatak odasi hic iyi yerlestirilmemis.aynali komidinin yerine dolap sigar.oraya koyarsaniz,yatagi ortalayip.baslik komidinlerini yerlerine sigdirabilirsiniz.hemde yerde daha ferah ve gozu yormayacak sekilde dururlar.2. misafir odasinda oturacaksaniz neden pembeli koltuklari o odaya doldurdunuz? pembeli koltuklar hem fuzuli bir masraf olmus hemde calisma odasi veya cocuk odasi yapmanizi engellemis.cunku pc masaniz misafir odasina yakismamis.ve kitapliginiz kapi agzinda hic olmamis.iceri giren misafir paltosunu direk oraya asmaya calisacak.cunku fortmanto sanar insanlar.ve fortmanto yerinde hic olmamis.cok alakasiz biryerde? oraya koyacaginiza hic almasaymissiniz daha iyi olacakmis kanimca.
farkindayim cok sert bir dille yazmisim :) okuyunca bende kendimden korktumya ama cidden resimlere bakarken SIKILDIM ve yoruldum..bir yerinden bir zevk alarak bakamadim kusura bakma.her odanin her kosesinde yanlisliklarla dosenmis bir ev gordum.zaten beni ilk SIKAN mutfak oldu :) aman allahim bu ne karmasa dedim.tezgah yiginla dolu,masa yiginla dolu, ekmek sepeti ici disi yiginla dolmus.ve sari cok goz yoruyor.en azindan masa ortusu kullanma lutfen? perden,ortulerin,halin herseyin sap sari bir mutfak olmus.3 ayda kendin bile SIKILACAKSIN bu ortamdan.15 yillik evli bir ablan olarak gor ve dikkate al lutfen soylediklerimi..
teşekkür ederim canım beğenmene sevindimGüle güle oturun. Koltuk takımlarını ve salondaki halını çok beğendim.
nisanımm çok sağol canımmAyy kuzum çok güzel herşey güle güle oturunnn
Bu odaya bayıldım
sağol canım evet fazlalıklar olduğunun farkındayım aceleyle koyduk geldik hepsini.düğün sonrası inşallah düzene sokarım.canım öncelikle bir ömür mutluluk huzur yanınızda olsun.. ama madem koymuşsun bende görüşlerimi söylemek istiyorum:97: öncelikle mobilyalarına bayıldımmm özelliklede yatak odana okadar zarif ve sadeki.. ama gelgelelim evde öyle örtüler öyle aksesuarlar kullanmışsınkı o güzelim zevkle aldığınız eşyalar çok basitletmiş.. bence kaldır hepsini tabiki nacizane fikrim.. mutfaktakı örtüler el emeğinmiş sanırım tabi onu kullanmasan içinde kalır :82: ama özellikle o güzelim sade salon takımının ortasına sehpanın üstüne o sarılı yaldızlı vazolar öyle sırıtıyokıama herşeye rağmen mobilyaların gerçekten çok güzel.. mutluluklarrr
teşekkürler canım evet ev kalabalık görünüyo kaldırıcam inşallahhcanım eşyaların çok hoş.genelde beğendim.sanırım şu çeyiz serme olayından dolayı biraz kalabalık göründü gözüme.herşey ortalıkta gibi geldi özellikte mutfakta.tezgah üstünü biraz boşaltırsın kullandıkça.bide sarı ve tonlarını seviyosunuz sanırım.güle güle oturun mutluluklar.
teşekkür ederim canım izmir doğrucan mobilyadan aldım.görünüş güzel yatakta oluyo ama sanırım biraz sertthayırlı olsun cnm allah gule gule oturmayı nasıp etsı evın cok guzel olmus bende bu koltuklarına bayıldım nerden aldın sorabılırmıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?