- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
Hayır babam bizimle yaşıyor. Ama aynı zamanda başka bir apartman da başka bir semtte adı ve soyadının yazılı olduğu bir zil gördü kardeşim. İsim ve soyisim benzerliği olabilir mi ? Olabilirse de eğer o ev sahibi babam mı değil mi nasıl öğreneceğimBabanız evden ayrıldı ve yaşadığı yeri mi arıyorsunuz?
İnşallahh öyledir diye umuyorum. Akşam gidilse sanki daha net öğrenilir diye düşünüyorum değil miyanlış adrese gitmiş gibi iş kıyafeti ile kardeşiniz gidebilir.
ya da anket bahanesi...
ancak isim benzerliği vakıası daha büyük ihtimal. ki inşallah öyledir.
Nasıl olacak anlayamadım :/bence kargo ya da posta gelmiş gibi yapılabilir. gelen kağıt da atıyorum bi yrin katalogu filandır ki alan kişi almaya çekinmesin. kardeşin bi yerden kargocu kıyafeti ayarlasın.
Evet ondan dedim zaten anlayamadım diye canımama bu durumda da alan kişi babanız adına mı yoksa isim benzeri kişi adına mı almış olur bilemeyiz gibi.
Haklısınız o an ki şaşkınlıkla aklına gelmediyse demek daha görüşemedik mesajda konuştuk akşam detayını konuşalım yarın akşaö gidim öğreneyim dedi o yüzden bi sorim dedim sizlereKlima taktığı evin sahiplerine sorsaydı keske.kim bu kişi.kaç yaşlarında falan diye.o bilgilere göre babanız olup olmadığını belki anlardınız.. .
Bir ahmet mehmet değil ama onun gibi sıradanlığı var evet :)Babanızın isim ve soyismi sıradan bi isim soyismi mi?
Bir ahmet mehmet değil ama onun gibi sıradanlığı var evet :)
Evet canım oda öyle ama yine de dedim ya önceden aldatma olduğundan tedirgin oluyorumPeki soyism?
Zile basıp kapıyı açan kişiye, babanızın çalıştığı yeri söyleyerek ben şu firmadan geliyorum x bey dosya unutmuş onu verecektim iş arkadaşıyım deyin, babanız değilse ev sahibi söyleyecektir zaten x orda çalışmıyor ki diye, böyle anlayabilrsiniz belki.Hayır babam bizimle yaşıyor. Ama aynı zamanda başka bir apartman da başka bir semtte adı ve soyadının yazılı olduğu bir zil gördü kardeşim. İsim ve soyisim benzerliği olabilir mi ? Olabilirse de eğer o ev sahibi babam mı değil mi nasıl öğreneceğim
Evet canım oda öyle ama yine de dedim ya önceden aldatma olduğundan tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?