- 10 Şubat 2017
- 61
- 45
- 38
- 37
- Konu Sahibi Beyaz Hatun
-
Yada akşam babam evdeyken de olabilir ? Bakalım çıkan kişi ne diyecek veya başka adam çıkarsa zaten sorun olmaz diye düşünüyorum. İnşallah ben yanılıyorumdur ama annem adına incelemek görevim. Çünkü içim rahat olmuyor malesefBabanizin aksam evde olmadigi sirada, kardesiniz is kiyafetiyle gitsin isim soy isim soylesin sorada bin bir ozur yanlis olmus diye cikip gitsin. Olmaz mi ki?
İsim benzerliğidir o zaman canım. Metresine ev tutup da kapıya kendi ismini yazmaz herhalde
Ne yazıkki erkeklere güven olmuyor. Onlr bizimki gibi çetrefilli düşünemiyor düz mantık ilerledikleri için o an 'ay kendi adımı yazmayim de belki bulurlar' diye düşünemiyorlar. Yakalanırsam nasılsa bir xy ben miyim bahanesini kendine kılıf diye uyduradabilir+1
Yani aynı ad soyad olan yüzlerce kişi var niye bu kadar abartınız ki?
Ne yazıkki erkeklere güven olmuyor. Onlr bizimki gibi çetrefilli düşünemiyor düz mantık ilerledikleri için o an 'ay kendi adımı yazmayim de belki bulurlar' diye düşünemiyorlar. Yakalanırsa da nasılsa bir xy ben miyim bahanesini kendine kılıf diye uyduradabilir+1
Yani aynı ad soyad olan yüzlerce kişi var niye bu kadar abartınız ki?
Ben baban o evdeyse karsilassinlar da utansin diye demistim hani baban aksam evde yoksa belki ordadir diyeYada akşam babam evdeyken de olabilir ? Bakalım çıkan kişi ne diyecek veya başka adam çıkarsa zaten sorun olmaz diye düşünüyorum. İnşallah ben yanılıyorumdur ama annem adına incelemek görevim. Çünkü içim rahat olmuyor malesef
Tabiki o mahalleye bakan muhtarlıktan öğrenirsinArkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun inşallah.. sizlerden akıl almam gerek. Kardeşim bugün çalışırken bir apartmana gitmiş ve apartman girişinde zil de babamın adı ve soyadının olduğunu görmüş. Belki babam veya değil bilemiyoruz. İsim benzerliği de olabilir elbette ama bundan 8 ay önce aldatma olayı söz konusu olduğundan güvenimiz ona karşı sıfır. Şuan anneme birşey demiyoruz doğal olarak. Ama kardeşim (erkek) ile düşünüyoruz. Kardeşim klimacı. Ne yapsak ne etsek de o evin sahibini öğrensek ? Sizlerdeki o parlak fikirleri bugün de bekliyorumm teşekkürler :)
Ne yapmayı düşünüyosunYarın işin gerçeğini öğreniyorum bayanlar inşallah biz yanılıyoruzdur elbette inşallah birçoğunuzun dediği gibi de isim benzerliğidir.. yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?