Bu ev kimin nasıl öğreneceğim ??

Apartmanin kapicisi kimse ona sorsun kardesiniz su dairede oturan adami taniyor musun bi tanidigimin ismi acaba o mu degil mi merak ettim vs derken evli mi bekar mi coluk cocuk herseyi ogrenmis olur

Isim benzerligi olabilir ama babanizin ismi yaygin bi isim degilse bu ihtimal duser tabi soyadiniz da ayni sekilde bunu ogrenmenin tek yolu babanizi takip etmek sanirim ya da o semtin bi bakkali marketi falan varsa apartmana yakin oralara illa ki ugramistir sorabilirsiniz ya da bi fis kredi karti ektresi falan ipucu olabilir

Babanizin aksam evde olmadigi sirada, kardesiniz is kiyafetiyle gitsin isim soy isim soylesin sorada bin bir ozur yanlis olmus diye cikip gitsin. Olmaz mi ki?

Babanizin aksam evde olmadigi sirada, kardesiniz is kiyafetiyle gitsin isim soy isim soylesin sorada bin bir ozur yanlis olmus diye cikip gitsin. Olmaz mi ki?
Yada akşam babam evdeyken de olabilir ? Bakalım çıkan kişi ne diyecek veya başka adam çıkarsa zaten sorun olmaz diye düşünüyorum. İnşallah ben yanılıyorumdur ama annem adına incelemek görevim. Çünkü içim rahat olmuyor malesef

Kızlar buldum. Kardeşim bugün klimasını yapmaya gittiği adamın evine tekrar gidicek ve açık açık adama sorcak yaşlı bir amcaymış zaten 2 gündür de krdeşim oraya gidiyormuş samimiyet illaki olmuştur. En azından nerede çalıştığını yaşını vs öğrenebiliriz diye düşünüyorum

+1

Yani aynı ad soyad olan yüzlerce kişi var niye bu kadar abartınız ki?
Ne yazıkki erkeklere güven olmuyor. Onlr bizimki gibi çetrefilli düşünemiyor düz mantık ilerledikleri için o an 'ay kendi adımı yazmayim de belki bulurlar' diye düşünemiyorlar. Yakalanırsam nasılsa bir xy ben miyim bahanesini kendine kılıf diye uyduradabilir

+1

Yani aynı ad soyad olan yüzlerce kişi var niye bu kadar abartınız ki?
Ne yazıkki erkeklere güven olmuyor. Onlr bizimki gibi çetrefilli düşünemiyor düz mantık ilerledikleri için o an 'ay kendi adımı yazmayim de belki bulurlar' diye düşünemiyorlar. Yakalanırsa da nasılsa bir xy ben miyim bahanesini kendine kılıf diye uyduradabilir

baban niye kardesinin dukkaninin yanindan bi ev kiralasinki
ev mi yok, çok saçma tam kenari olmasi
bence isim benzerligi

Çiçekçiden çiçek yaptırın, çiçeksepetinden getirmiş gibi yapın, sonra bi şekilde öğrenirsiniz.

Ben baban o evdeyse karsilassinlar da utansin diye demistim hani baban aksam evde yoksa belki ordadir diye

Bence en kesin yanıtı babanız evden çıkınca pusu kurup bekleyip gözünüzle görerek alırsınız

Babanız kardesınızın iş yerinin yan apartmanında ev tutup zilede kendi ismini soyismini yazacak kadar saf değildir diyecem ama Allah mı şaşırtıyor nedir bir tanıdığımızın olayı bire bir yapmışlığı var oğlu yakalamış bir kaç ay sonra.
İş yeri evrak fikri mantıklı bu arada belirtmeden geçemeyeceğim çok sıradan bir isim soyisme sahip değilim ama muhtarda işim varken aynı bölgede benden 2 tane daha olduğunu öğrenmiştim bence isim benzerliği çıkar

Tabiki o mahalleye bakan muhtarlıktan öğrenirsin

Bu kadar tesaduf olamaz.. yalancinin mumu yatsiya kadar yanar derler buda boyle birsey olsa gerek.. pesini birakmayin..

Yarın işin gerçeğini öğreniyorum bayanlar inşallah biz yanılıyoruzdur elbette inşallah birçoğunuzun dediği gibi de isim benzerliğidir.. yarın ola hayrola

isim benzerliğidir değilse de uzun yıllardır aldatıyordur ki zile ismini yazdıracak kadar çevre edinmiş

İsim benzerliğidir baban o kadar saf olamaz en azından girip çıktığının görülmesini istemez ve sizinle bağlantılı semtlerden uzak durur diye düşünüyorum
Bunun dışında babanın ikameti neredeyse oranın muhtarı babanı sisteminde görür yani o mahallenin muhtarı ikameti orada değilse babanı göremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…