• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ev ömrümü yedi ömrümü!

istanbulgibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
153
6
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar.:3: biz memurluk sebebiyle 1 seneye yakındır küçük bir ilçede görev yapmaktayız. yaşadığımız yer çok gelişmiş bir yer olmasa da yine de memnunuz. benim derdim evimle. çok küçük bir evim var. iş yerimize yakın olduğu için mecburen tuttuk burayı. vakumlu hurç en büyük kurtarıcım oldu.ama mutfakta çok sıkıntı yaşıyorum. binbir hevesle aldığım mutfak masam bile sığmıyor. onu geçtim erzakları tencere tabakları bile zor sığdırıyorum. çok az dolabı var.
nereye el atsam üstüme yıkılıyor. her taraf karman çorman. üstüne bir de ben pek de lüzumu olmayan mutfak alışverişine pek meraklıyımdır.:17:
sorum özellikle benim gibi küçük mutfak sahibi hanımlara.. mutfakta daha çok alan kazanmak için ne yapıyorsunuz? kullandığınız toparlayıcı ürünler var mı? şu mutfağı nasıl adam edebilirim?

Dolap içine çekmeceler yaptırabilirsin .
Her zaman kullanmadığın eşyalar için mutfak dolaplarının üstlerini kullanabilirsin .
Taşınabilir, katlanabilir masa sandalyeler tercih edebilirsin ama o aldığın masayı başka bir odada kullanabilirsin masa örtüsü falan kullanarak daha şık gösterebilirsin üstüne çiçekler koyarak .
Diğer odalar değil de mutfağın dar olması zor .

Back