Bu evclik oyunundan çok sıkıldım

canım konunu baştan sona okudum. aynı benim eşimi anlatıyorsun ve evliliğimi. tabii seninki benimkini bir kat katlamış.çok üzüldüm. üzülme sebebim sensin. niye dersen mesajlarında bir umutsuzluk tükenmişlik var . böyle hırpalama kendini. herşey olacağına varırı. bence eşin duyasız ve olanların farkında bile değil. al önüne açıkca konuş ne olacaksa olsun ama kendini böyle yıpratma . sen bu dünyada bir teksin ve sana birşey olursa kim üzülecek arkandan onu düşün. biz kadınlar vericiyiz. hep erkeklere sunduğumuz tavizlerle bu hallere geldik. bazen bizde eşimle bitme noktasına geliyoruz ama her seferinde bir yol bulup çıktık. sizde bir bitiiştesiniz konuşun çözmeye çalışın. anlamadığını tahmin ediyorum ama sen üzerine git bir anlat durumu. olmadı duyarsız kal sil bitir herşeyi. ama ne olur böyle kendini bitirme...

teşekkür ederim. çok sağol ama gerçekten tükendim. bu ilişki 10 yıllık 7. senemizde evlendik biz.
ki nelere kimlere katlandık yeri geldi sokaklarda birbirimize girdik. yeri geldi o benim peşimden koştu yeri geldi ben onun peşinden koştum.
kıt kanaat evlendik. herşeyi beraber yaptık. ama şuan herkes çok değerli çok kıymetli.
alemin evinin eksik bulaşık makinesini düşünüp fiyat öğrenen adamın buz dolabı bom boş bir domates bile yok.
gel alışveriş yapalım demez yada bir kilo meyve alıp eve gelmez.
ben buna kızıyorum. biz markete gitsek bir bize bir annesine şekilde alışveriş yapan adam kendi evinde zerre yokken umurunda değil.
düşünsenize benim bir çocuğum olsa napardım ben bununla.
ama şuan kafamdaki kesinlikle boşanmak.
en kısa zamanda bunu söylicem kendisine.

yanlıs anlama ama ne dersen de anlamayacak esım ve cevremdekı evlılıklerden bılıyorum. 7 yıllık evlıyım burada yazan her sorunu yasadım sonunda ben kendımı yıprattıgımla kaldım . erkekler duygusal degıl olamıyolar evlendık bıttı dıyolar kadın ılgı beklıyo evlenırken boyle ılgılıydı soyle ılgılıydı sımdı ne oldu dıyo.. anladıgım kadarıyla hersey sıhırını kaybedıyo malesef genel olarak kadınların yasadıgı sıkıntı bu. valla ben alıstım senın gıbı kac defalarca ılgısızlıgınden yakındım bı ılgılenıyo sonra aynı anlıcagın tasıma suyla degırmen tası donmez sen ne dersen de ılk anlıcak sonra yıne aynı doganın kanunu galıba bu.

yanlıs anlama ama ne dersen de anlamayacak esım ve cevremdekı evlılıklerden bılıyorum. 7 yıllık evlıyım burada yazan her sorunu yasadım sonunda ben kendımı yıprattıgımla kaldım . erkekler duygusal degıl olamıyolar evlendık bıttı dıyolar kadın ılgı beklıyo evlenırken boyle ılgılıydı soyle ılgılıydı sımdı ne oldu dıyo.. anladıgım kadarıyla hersey sıhırını kaybedıyo malesef genel olarak kadınların yasadıgı sıkıntı bu. valla ben alıstım senın gıbı kac defalarca ılgısızlıgınden yakındım bı ılgılenıyo sonra aynı anlıcagın tasıma suyla degırmen tası donmez sen ne dersen de ılk anlıcak sonra yıne aynı doganın kanunu galıba bu.

Hayır bence doğanın kanunu bu değil.
ben bu kanunu bozan evlilikleri görüyorum daha da zoruma gidiyo ha kıskanmıyorum allah daha iyi etsin.
ama yapan yapıyo ne kadınları görüyorum kocaları gözlerinin içine bakıyo eli elinde gözü gözünde.
aman yorulmasın diye adam karısının etrafında pervane oluyo.

pekı soyleyerek ne kadar anlatabıldın esının ılgısızlıgını anlasa bıle nekadar devam ettı ılgıye. ozaman esının yada bızım gıbı arkadasların eslerının kanunu bu. yada sen ne yaptın esının ılgısını kazanmak ıcın. ınanırmısın ben cok sey yaptım ama olmayınca olmuyo bunu anlatmaya calısıyorum arkadasım. benım cevremdede var ılgılı es ama tas catlasa 3 tane genel olarak ılgısıxlık var ..

teşekkür ederim. çok sağol ama gerçekten tükendim. bu ilişki 10 yıllık 7. senemizde evlendik biz.
ki nelere kimlere katlandık yeri geldi sokaklarda birbirimize girdik. yeri geldi o benim peşimden koştu yeri geldi ben onun peşinden koştum.
kıt kanaat evlendik. herşeyi beraber yaptık. ama şuan herkes çok değerli çok kıymetli.
alemin evinin eksik bulaşık makinesini düşünüp fiyat öğrenen adamın buz dolabı bom boş bir domates bile yok.
gel alışveriş yapalım demez yada bir kilo meyve alıp eve gelmez.
ben buna kızıyorum. biz markete gitsek bir bize bir annesine şekilde alışveriş yapan adam kendi evinde zerre yokken umurunda değil.
düşünsenize benim bir çocuğum olsa napardım ben bununla.
ama şuan kafamdaki kesinlikle boşanmak.
en kısa zamanda bunu söylicem kendisine.

Diğer konularını da okumuştum, bence bu adam kesinlikle seni hak etmiyor. Umarım boşandıktan sonra sana değer verecek biriyle karşılaşır bu adamla kaybettiğin zamanı telafi edersin ve hayatının sonuna kadar mutlu olursun. Bunu hak ettiğine eminim.

Diğer konularını da okumuştum, bence bu adam kesinlikle seni hak etmiyor. Umarım boşandıktan sonra sana değer verecek biriyle karşılaşır bu adamla kaybettiğin zamanı telafi edersin ve hayatının sonuna kadar mutlu olursun. Bunu hak ettiğine eminim.

Buna bende artık eminim işine gelen insanları düşünüyo ama konu ben olunca asla düşünmüyor.
beni evlilikten çocuktan aile hayatından soğuttu. içimden geçen gerçekten artık bu saçma evliliğin bitmesi.
inşallah bu akşam bana bir şey söyler eğer kızılca kıyamet kopmazsa ne olayım.
istemiyorum ne başkasını ne onu ben mutlu huzurlu olmak istiyorum.
inanın işyerinde tekim evde tekim mahallede tekim okadar yalnızım ki.
ama onun bütün ailesi arkadaşları hep yanında. kimle mutluysa ona gitsin.

Buna bende artık eminim işine gelen insanları düşünüyo ama konu ben olunca asla düşünmüyor.
beni evlilikten çocuktan aile hayatından soğuttu. içimden geçen gerçekten artık bu saçma evliliğin bitmesi.
inşallah bu akşam bana bir şey söyler eğer kızılca kıyamet kopmazsa ne olayım.
istemiyorum ne başkasını ne onu ben mutlu huzurlu olmak istiyorum.
inanın işyerinde tekim evde tekim mahallede tekim okadar yalnızım ki.
ama onun bütün ailesi arkadaşları hep yanında. kimle mutluysa ona gitsin.

canım ya yazdıklarını okudukça kendimi görüyorum. bazen bende ailesi arkadaşları hobileri kursları özel alanı falan filan onu eğlendiren ama bana yer ayıramadığı ne varsa alsın başına çalsın. bıraksın beni onlarla mutluluğu daim olsun diyorum. ama sonra sinir geçiyo yaşanan eski güzel şeyler, çıkarken yazdığım aşk mektupları geliyor aklıma ve dönüyorum başa :43:
o yalnızlığı bilirim bende öyleyim yalnızlık bitiriyor zaten insanı .

Evlenmişsiniz ama aile olamamışsınız susarak idare ederek yılarınız geçmiş keşke kavga etseydiniz haklarınızı savunsaydınız neden mücadeleden kaçtınız? Burasını anlamadım?

canım ya yazdıklarını okudukça kendimi görüyorum. bazen bende ailesi arkadaşları hobileri kursları özel alanı falan filan onu eğlendiren ama bana yer ayıramadığı ne varsa alsın başına çalsın. bıraksın beni onlarla mutluluğu daim olsun diyorum. ama sonra sinir geçiyo yaşanan eski güzel şeyler, çıkarken yazdığım aşk mektupları geliyor aklıma ve dönüyorum başa :43:
o yalnızlığı bilirim bende öyleyim yalnızlık bitiriyor zaten insanı .

Ben aslında bu zamana kadar susmakla içime atmakla hata ettim.
susarak çözerim anlar beni dedim hep ya küstüm 3-5 gün sonra barışıp eskiye döndüm senin gibi.
bende onca yıla kıyamadım aman huzurum kaçmasın dedim.
hiç başımı ellerimin arasına alıp düşünmedim mutluyum sanıyordum.
aslında değilmişim. şimdi de oyun oynamak kimseyi memnun etmek istemiyorum.
ben neyim ben niye mutlu edilmiyorum benim hakkım yok mu gibi sorular kafamın içini yiyince soğudum herşeyden

Evlenmişsiniz ama aile olamamışsınız susarak idare ederek yılarınız geçmiş keşke kavga etseydiniz haklarınızı savunsaydınız neden mücadeleden kaçtınız? Burasını anlamadım?

ilk evlendiğimiz zamandı kardeşimin kına gecesi vardı. kalalım dedim beyefendi kalmadı surat beş karış tabi eve geç geldik kınadan. ki ertesi gün ben izinliyim.
eve gelince biz tartışmaya başladık sus dedi susmadım yüzümü sıktı sus diye.
sanırım korktum o günden sonra bi daha hiç tartışmadım.
oda aldı başını yürüdü.

Anladım eşiniz ilk evlilik günlerinde kediyi duvara çarpmış, şu an ne karar aldınız? Ayrımısınız? Yoksa halen idare mi ediyorsunuz?

benm eşim bir dönem sizinki gibiydi..aslan burcudur kendileri kötü oldumu feci oluyolar..benciil nankör egoist sürekli kendi istediği olan birde inat gitmeyi çok severdi bana..bende her dediğini olur canm tamam aşkım..birgün baktım bu benden iyice uzaklaştı bende mutlu değilim. ogün pes dedim merhamet yok artık..eve geldi ne hoş geldin dedim,evde oldu hadi git biraz senin arkadaş çevren yokmu dedim..yemek istedi gittim kendi kafama göre birşeyler yaptım..çok ateşli ben alevimi söndürdüm oturdum aşşağı..ailemle arkadaşlarımla kahkahalar ata ata muhabbet etmeye başladım..o bana hadi gezmeye gidelim dedi istemiyorum çok meşgulüm dedim..bu baktı olmuyo kendisi çekti beni köşeye bana neden soğuksun hiç böyle değildin başladı birşeymi var vs..ben dedim mutlu değilim seninle ama ciddi ciddi..sen beni mutlu edemiyosun seni sevmiyorum..gidicem ailemin yanına babama çıtlattım huzurlus oldugumu dedim..bu başladı sözler vermeye..tuttuda sözlerini ama birdaha hiç taviz vermedim..kaçan kovalanır hesabı oluyor anlıyacağın kötü olanı kocaların kaçması,,ne kadın memnun oluyor nede erkek budurumdan..en güzeli çark dönsün kadın egosunu tatmin ettirsin..bizler mutlu olunca etrafımızada yansıtıyoruz..inş sorununuz hallolur arkadaşım

benm eşim bir dönem sizinki gibiydi..aslan burcudur kendileri kötü oldumu feci oluyolar..benciil nankör egoist sürekli kendi istediği olan birde inat gitmeyi çok severdi bana..bende her dediğini olur canm tamam aşkım..birgün baktım bu benden iyice uzaklaştı bende mutlu değilim. ogün pes dedim merhamet yok artık..eve geldi ne hoş geldin dedim,evde oldu hadi git biraz senin arkadaş çevren yokmu dedim..yemek istedi gittim kendi kafama göre birşeyler yaptım..çok ateşli ben alevimi söndürdüm oturdum aşşağı..ailemle arkadaşlarımla kahkahalar ata ata muhabbet etmeye başladım..o bana hadi gezmeye gidelim dedi istemiyorum çok meşgulüm dedim..bu baktı olmuyo kendisi çekti beni köşeye bana neden soğuksun hiç böyle değildin başladı birşeymi var vs..ben dedim mutlu değilim seninle ama ciddi ciddi..sen beni mutlu edemiyosun seni sevmiyorum..gidicem ailemin yanına babama çıtlattım huzurlus oldugumu dedim..bu başladı sözler vermeye..tuttuda sözlerini ama birdaha hiç taviz vermedim..kaçan kovalanır hesabı oluyor anlıyacağın kötü olanı kocaların kaçması,,ne kadın memnun oluyor nede erkek budurumdan..en güzeli çark dönsün kadın egosunu tatmin ettirsin..bizler mutlu olunca etrafımızada yansıtıyoruz..inş sorununuz hallolur arkadaşım

Arkadaşım benim eşimde böyle inat işin kötü tarafı 15 aydır evliyiz daha 1 kere SENİ SEVİYORUM demedi. Ben iyiysem bana iyi davranıyo az tartışsak günlerce yüzüme bakmıyo. İnsanlara karşıda çok soğuk. Neden evlendin diyeceksin ; görücü usulü gibi bişey oldu birbirimizden hoşlandık.Konuştuk falan anlaşabileceğimizi düşündük. ama ben nerden bileyim bu kadar romantizm düşmanı olduğunu :44: senin yaptığını yapsam herhalde güle güle der. 15 aydır sabrediyorum alttan alan güleryüzlü davranan benim o da evde ne olsa suçu önce bana atar mesela kombi su akıtmıştır elimi bile sürmediğim halde suçlusu benimdir.. Bizimkiler boşanmamı istemezler kolay kolay ama biraz daha sabredicem hala bu tutumuna devam ederse sabrım tükenecek. zaten çocuk falanda yok..Alıp başımı gidicem. Haa hep mi kötü, değil tabii. yoksa bu kadar süre evli kalmazdık. huyuna suyuna gidersen iyi zaten ben böyle davrandığım sürece hangi erkek olsa bana iyi davranır ya neyse. Geçenlerde bana (ki bu söylediği en büyük iltifat) "sen eşine az rastlanan bir kadınsın" dedi. Eşimi seviyorum kimseye göstermediğim ilgiyi, şevkati ona gösteriyorum. Fazla naz aşık usadırır derler. :41:

Arkadaşım benim eşimde böyle inat işin kötü tarafı 15 aydır evliyiz daha 1 kere SENİ SEVİYORUM demedi. Ben iyiysem bana iyi davranıyo az tartışsak günlerce yüzüme bakmıyo. İnsanlara karşıda çok soğuk. Neden evlendin diyeceksin ; görücü usulü gibi bişey oldu birbirimizden hoşlandık.Konuştuk falan anlaşabileceğimizi düşündük. ama ben nerden bileyim bu kadar romantizm düşmanı olduğunu :44: senin yaptığını yapsam herhalde güle güle der. 15 aydır sabrediyorum alttan alan güleryüzlü davranan benim o da evde ne olsa suçu önce bana atar mesela kombi su akıtmıştır elimi bile sürmediğim halde suçlusu benimdir.. Bizimkiler boşanmamı istemezler kolay kolay ama biraz daha sabredicem hala bu tutumuna devam ederse sabrım tükenecek. zaten çocuk falanda yok..Alıp başımı gidicem. Haa hep mi kötü, değil tabii. yoksa bu kadar süre evli kalmazdık. huyuna suyuna gidersen iyi zaten ben böyle davrandığım sürece hangi erkek olsa bana iyi davranır ya neyse. Geçenlerde bana (ki bu söylediği en büyük iltifat) "sen eşine az rastlanan bir kadınsın" dedi. Eşimi seviyorum kimseye göstermediğim ilgiyi, şevkati ona gösteriyorum. Fazla naz aşık usadırır derler. :41:

arada aşk olmalı bence eşler arasında bile..görücü usulü evlenmek fark yaratmazki ben yinede nazımı kurumu esirgemezdim şahsen..aşık etmek için kendime her yolu denerdim yine yeni yeniden..eşiminde ilgisini böyle taze tutuyorum diyebilirim..hep iyi olmaz insan bazen ben bile sıkılıyorum ayy bu ara tartışmıyoruz diyorum :)bir tartışma bulup sonra barışıp tazeleniyoruz:D ama birşey diyim ufak tartışmalarda kadınlar çirkef yüzünü göstermemeli bence onlar hep bizi sakin hanım hanımcık narin görmeli ama sopa istiyosada eli maşalıyımdır..eve almadığım çok oldu.yinede riskli dönemleri atlattınmı problemler daha kolay halloluyo...sende görücü usulü evlendim nasılsa deme bazen hiçbir fark kalmaz..romantizm düşmanı olmasınada ne desem bilemedim benmki yine arada yapar..ama genelde ben adımı atarım karşılık beklemediğimi görünce oda alıştı:))

aaa bu arada ben 3.5 yıllık evliyim bir dönem 1.5 sene falan hiç seni seviyorum lafı duymadım..onuda sonrasında derin bir tartışma esnasında hallettik:)üstüne gitmemeye karar verdim:D

yazdıklarını okuyunca kendimi yaşadım bi anda bende aynı şeylerden çok rahatsızım benim eşimde ilgisiz alakasız ben çalışıyorum 2 çocuğumuz var çocukların tüm sorumluluğu benim üzerimde bi örnek arabamın lastiği patlar ararım toplantıdayım der keser sen nasıl halledersen hallet. Bazen düşünüyorum ben tüm yükü almaya alıştırdım onu nasıl olsa yapacak diyip umursamıyo bizde şuan küsüz 10yıllık evliyim kızdığım şeyler olunca ancak tek yapabildiğim suratımı asıp bi kenara çekilmek oda aylarca küs kalır yine dayanamam ben giderim yanına bu hep böyle gitti en son boşanmaya karar verdim ama oğlum çok etkilendi elimi kolumu bağlıyor.eşime bişey deseminadına yapıyor. şuan aynı evde konuşmadan yaşamaya çalışıyorum. çok zor ilgisiz bi koca çok zor güzelim allah sanada banada sabır versin ne diyeyim ben hep allaha havale ediyorum.başkada elimden bişey gelmiyo çünkü adam sen bana suratmı astın al bendende bu kadar diyo minneti yok

ben de kocama küsmeye korkarım neyin var demez tam tersi o hep hazırdır küsmeye.ben bir surat asıyorsam o 10 asar.nazlanmak, hoşgörülmek,gönül alınması...bunları hiç yaşamadığım gibi huzurumuz kaçmasın diye hep alttan alan ben olurum.yoksa aynı evin içinde aylarca küs yaşayabilir benim kocamda.nerden çatmışız bu tiplere bilmiyorum.Allah bize sabır versin
sude arkadaşım hiçbir bağın yok senin bu adamla,attığın imza dışında.ne çocuk ne sevgi...eee neden mahvolmayı tercih ediyorsun

ben de aynı durumdayım surekli surat asan herseye surat yapan kusen bir erkek. nerden çattık bilmiyorum benim bildiğim kadınlar küser, surat yapar dırdır yapar. bizimkinde hepsi bendekinin 10 katı haliyle var. şu anda ben de mutsuzum, artık en ufak şeylerden kavga çıkmasına usandım. mutlu çiftlere gıpta ile bakıyorum ve aşk hayatında aradığını bulamamış olmak beni çok üzüyor. boşanmayı düşünüyorum bu şekilde hayatımı sürdürmek istemiyorum. ha bir daha evlenir miyim büyük konuşmam ama asla. Allah korusun o kadar dilim yandı. İnsan yalnızken mutlu gibi geliyor artık bana.

lipstick sen de 2 çocuklusun ama işin gücün varsa bu hayatı çekmek zorunda değilsin. ne kadınlar var, herşeye sıfırdan başlıyorlar. kendi hayatını düzenleyebilirsin belki. Allah hepimize sabır versin...

Son düzenleme:
Anladım eşiniz ilk evlilik günlerinde kediyi duvara çarpmış, şu an ne karar aldınız? Ayrımısınız? Yoksa halen idare mi ediyorsunuz?

Günaydın,
evet hep çarptı zaten. şuan hala bir karar alamıyorum ne olur yardım edin bana benim yerimde olsanız ne yapardınız bana onu söyleyin.
hala aynı evdeyiz ama 15 gündür ayrı yatıyoruz o bazı geceler geliyor yatağa ben dün gece yatmadım yatağımda.
hiç konuşmuyoruz. ama hala yemek çay falan yapıyorum. iki yabancının aynı evi paylaşması gibi işte.

simay bende düşünüyorum aslında artık olmuyo böyle ben gidiyorum demek istiyorum.
ama bi tarafım acıyor ona onu çaresiz bırakmak istemiyorum.
fakat şuan ben çaresizim. ki dün ona yazdığım msj ne cevap verdi. ne de akşam ya bana bu msj attın ama gel konuşalım demedi.
ki telefonunu karıştırdım msj var ve okumuş.

inanın ben eşime yaptıklarımı buraya yazsam şaşırırsınız.
ben çok merhametliyimdir. ki söz konusu sevdiklerim olunca saçlarının kılına zarar gelmesin diye uğraşırım kırmamak için yutarım susarım ama kırmam.
ben hala eşimi bir gün kırmadım.
annesi yemek yapmaz,ütüsünü ona yaptıran,banyosuna laf eden ki annesinin sofrasını hazırlayıp bulaşık yıkayan eşim.(bekarken tabi)
biz evlendik bir gün ondan iş beklemedim. herşeye koştum peşinden dağınıklığını topladım.
daha bir gömlek ütülememiştir. ama bir günde eline sağlık sağol dememiştir.
aynı şekilde ailesine de kardeşine de yetiştim. ama söz konusu benim ailem olunca ayda bir surat asa asa gelir.
artık gel demiyorum zaten.

Back
X