Bu evclik oyunundan çok sıkıldım

evliliklerde bazen kadınlar kocalarıyla ayrılmaz ikili gibi herşeyi beraber yapmak istiyorlar,

erkekler de bu durumdan çok sıkılıyorlar haliyle.. burayı genel olarak yazdım ama sizin durumunuzda da, ikinize özel

arada karı koca olarak paylaşmanız gereken şeyleri bile yapmayan ,yapmak istemeyen bir eşiniz var..

ama bence burdaki asıl mesele ; eşinizin size karısı gözüyle bakıp, sizi düşünmemesinden ziyade problemin kaynağı

kendisinin size insan olarak bile saygısının olmaması !!

evet eşinizin size saygı duyduğunu zannetmiyorum ..size karşı olan davranışlarından ben bunu anladım..sizi önemsemiyor,düşünmüyor, iki güzel kelam etmiyor,teşekkür etmiyor,azarlıyor,ithamlarda bulunuyor,ailenize değer vermiyor,sizin fikrinizi alma gereği bile duymuyor...daha pekçok şey...

bir kadın için saygı duyulmamak ve varlığının hiçe sayılmasından daha incitici ne olabilir..haklısınız incinmekle..

şimdi siz de ona mesafeli davranıyormuşsunuz umarım kendi tarzındaki davranışlar ona bişeyler öğretir,sizi bir nebze de olsa anlar..

eğer eşinizin sizi yok saymasının önüne geçemezseniz ,kendinize olan saygınızı kaybetmemek adına en uygun kararları almaktan da çekinmeyiniz..

bu dünyaya kimse kimsenin nazını çekmek için gelmiyor..siz de bir defa yaşayacaksınız hayatınızı ,neden yok sayılarak üstünüz çizilerek yaşayasınız...

bazen meseleler çok umutsuz da gözükse bir çözüme ulaşıyor,dilerim sizin istediğiniz minvalde çözüm bulur probleminiz..

sevgiler..

Son düzenleme:
Cok tanıdık geldi bana bu senaryo sanki onceden okumus olduum kitabı bida okur gibi oldum.. Kaçın kurtarın bence kendinizi sanırım cocuunuzda yok ve de calısıosnz.. Yepyeni 1 hayat kurun sizi kendinizi degerli hissettrcek insanlarla..

Çok teşekkür ederim. inanın kimsem yok anlatcak belki de birilerinden bunu duymaya ihtiyacım var.
akşam annesine gittik ev buz gibi neyse eşim uzandı üstüne battanye istedi getirdim. ben koltukta oturdum gel diyo battanyenin altına ayaklarım üşüdü
gelmiyorum iyi böyle dedim. ben çağırıyorum gel dedi gelmicem dedim.
anlıyo ona tavırlı olduğumu ama konuşmaktan çekiniyo çünkü duyacağı şeyleri az çok tahmin ediyo sanırım

yazdıklarınıokuyunca kendimi yaşadım bi anda bende aynı şeylerden çok rahatsızım benim eşimde ilgisiz alakasız ben çalışıyorum 2 çocuğumuz var çocukların tüm sorumluluğu benim üzerimde bi örnek arabamın lastiği patlar ararım toplantıdayım der keser sen nasıl halledersen hallet. Bazen düşünüyorum ben tüm yükü almaya alıştırdım onu nasıl olsa yapacak diyip umursamıyo bizde şuan küsüz 10yıllık evliyim kızdığım şeyler olunca ancak tek yapabildiğim suratımı asıp bi kenara çekilmek oda aylarca küs kalır yine dayanamam ben giderim yanına bu hep böyle gitti en son boşanmaya karar verdim ama oğlum çok etkilendi elimi kolumu bağlıyor.eşime bişey deseminadına yapıyor. şuan aynı evde konuşmadan yaşamaya çalışıyorum. çok zor ilgisiz bi koca çok zor güzelim allah sanada banada sabır versin ne diyeyim ben hep allaha havale ediyorum.başkada elimden bişey gelmiyo çünkü adam sen bana suratmı astın al bendende bu kadar diyo minneti yok .

allah yardımcınız olsun. gerçekten sizde benim durumumdaysanız üzülürüm. ben bu adamdan çocuk asla düşünmem.
ilgi asla yok sıfır ha benle uyumuş ha kankasıyla. ha ben yanındayım ha erkek arkadaşı.

Bir hafta oldu tam bir haftadır. sadece sorduğu şeylere cevap veriyorum.
ha değişen ne oldu normalde ben bıdır bıdır konuşur güler şakalaşırdım ama hep terslenirdim.
şimdi o akşam arıyo ne lazım? ben dolabı kapatırmısın dedim tabi kapatırım sen ne istesen yaparım ben demeler
akşam yemeğe çağırdım anında geldi. biyere gitmek istedim bıraktı ara gelirip hemen alırım dedi.
hayır anlamadığım şu tamam ben bu tarz davranan çok kadın gördüm beni ne olur yanlış anlamayın.
illa kocanın iyi olması kadını ezmemesi için bu tarzda bir kadın olmak mı lazım ha
madem karşında sana saygı duyan bir karın var niye kıymetini bilmiyosun haksızmıyım.
ki benden bu saatten sonra eskisi gibi davranmamı çok bekler. madem ben böyleyken sen kukla olcan ol valla canıma minnet.

Bir hafta oldu tam bir haftadır. sadece sorduğu şeylere cevap veriyorum.
ha değişen ne oldu normalde ben bıdır bıdır konuşur güler şakalaşırdım ama hep terslenirdim.
şimdi o akşam arıyo ne lazım? ben dolabı kapatırmısın dedim tabi kapatırım sen ne istesen yaparım ben demeler
akşam yemeğe çağırdım anında geldi. biyere gitmek istedim bıraktı ara gelirip hemen alırım dedi.
hayır anlamadığım şu tamam ben bu tarz davranan çok kadın gördüm beni ne olur yanlış anlamayın.
illa kocanın iyi olması kadını ezmemesi için bu tarzda bir kadın olmak mı lazım ha
madem karşında sana saygı duyan bir karın var niye kıymetini bilmiyosun haksızmıyım.
ki benden bu saatten sonra eskisi gibi davranmamı çok bekler. madem ben böyleyken sen kukla olcan ol valla canıma minnet.
hepsi böyle be şekerim..
herkes anlamaz güzel dilden naapcan...
demekki hangi dilden anlıyosa öyle konuşacaksın..
ama bu durum bi süre sonra sıkmasın adamı..
fazla naz usandırır hesabı...
sen hazır emrine girmişken bi konuşsan diyorum..
anlat düşüncelerini

Günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar.
çok kötüyüm bugün inanılmaz dibe vurmuş durumdayım nasıl bir çıkış yolu bulurum artık bilmiyorum.
dün akşam kaynanama gittik ki biz haftanın 2-3 günü gideriz ama eşim istediğinden değil bende bi sorun yaşamadığım için asla gitmeme taraftarı olmadım.
Neyse herşey iyi hoş kaynımla arkadaşı geldi açlarmış kaynanam bişeyler hazırlayalım dedi üst kat komşusu var evli kadın ama benden 5 yaş küçük kaynanama sen otur biz defneyle hazırlarız dedi.
sağolsun yardım etti. yemek yaparken bana senle konuşmamız lazım gözünü aç falan dedi. anlamadım dedim kaynanan bana defne parasını napıyo hadi oğlum borç ödüyo bunun parası napılıyo diyo dedi. sonra bana hep evinde ne varsa getiriyormuş ediyormuş ben hala kenara bir çeyrek koyamıyomuşum. acaba kendi annemlere mi veriyormuşum gibi şeyler söyledi. yemek hazırladık kız gitti bende arkasından gittim oturdum anlat dedim. ne biliyosa anlat. ama sakın kavga çıkarma dedi. işte bunlar evde konuşuyolarmış bir oğlan daha var ona ev almamız lazım ama abisi yengesi de yardım edecek diyolarmış. şaşırdım ama sonra aklıma geldi kaynım bi gün şakayla onlardayken yengem bana ev alacak falan dedi bende yok ya o bi kere olur bi daha borç mu tövbe dedim.
kaynana seni asla sevmiyo kabullenmiyo dedi. sen hafta sonları hep annene gidiyormuşsun ne işin varmış her hafta dedi. çalışan babam için babası çalışmıyo bu kesin parasını onlara veriyo demiş.
sanırım seni oğluna yakıştırmıyo dedi. sanırım mı bişey mi biliyosun dedim orasını sen anla dedi.
pazara gidince ne alsa sizde alıyomuş,çay şeker pirinçinizi hep o veriyomuş ama bu para nasıl yetmiyomuş.
bende çok sinirlendim baksanıza allah aşkına ben ondan bana bişey getir demem o kaynımın eline tutuşturup yolluyo ben her seferinde yollama bizde yiyen yok desemde saçma markalardan aldığı ucuz şeyleri getiriyo. bi poşetin içine 3 domates 5 salatalık 1 kıvırcık 2 mandalin 2 salkım üzüm yolluyo bize. ki 3 yıldır bu böyle ben asla altında art niyet aramamıştım. ama lanet olsun onun yolladıklarını inanın kendi oğlu kaynım yiyo zaten. aylardır evimin anahtarı kaynımda sürekli bizde kalıyo yıkanıyo yiyo içiyo yatıyo sabaha kadar internet başında. bi günde oğlum genç gelin o gitme demiyor.
ben uyurken gelip gardolaptan battanye alacak kadar da düşüncesiz halıların üstü onun kılları dolu küveti yıkanıp temizlemiyo bile.
çok uzun oldu ama inanın ben çok aptalmışım. okadar çok sırtıma binmişler ki ve ben buna okadar izin vermişim ki şimdi başkalarıyla olan konuşmalara bakın. ki ben evlendim evimde kaynanamın çöpü yok.

Mesela 3 yıla yakın süredir evliyiz ben ne zaman bir yere gidelim desem cevap hayır.
benim canım bişey istese hep boğaz düşün der sonra alma istemiyorum desem aman yemezsen yeme der.
ne zaman birilerinin düğünü nişanı olsa asla ne dansa kaldırır ne yanıma gelir ne aynı masada oturur çeker başkalarının yanına gider sonra bişey olmamış gibi davranır.
keni akrabalarının yanında neşe saçar ama söz konusu benim alieme gitmek olunca ha gelir ama surat tavır yemez içmez sürekli başım ağrıyo der.
ne zaman bi tatil bayram olsa daha bir kere benim annemler dışında bir kimseye gitmedi varsa yoksa köydeki dedesi babaannesi hep onlara gittik gık demedim bir bayramda ya seninkilere gidelim senin de deden anneannen var demedi.
ben söyledim amaaan tamam dedi hep ama hiç gidilmedi.
bu bayram sözde plan yok ve gezeceğiz herkesi ki ben onun yedi sülalesine hep gittim.
bayram günü akşam benim annemlere anca gidebildik niye paşam uyanmadı uyandı önce onun ailesine gittik sonra onun teyzesine sonra onun halasına akşam oldu ee hadi annemlere gidelim dedim ne var gideriz kaçmıyolar ya dedi.
ha sabahta uyandırdım diye bi ton azar işittim öğlen saat birde kalk artık bayram bugün ayıp gidilecek yerler var dedim duymadığım laf kalamadı. annemlerden çıktık onun dayılarına gideceğiz hemde kalmaya gık demedim gece saat 12 yolda bana ben köye gidicem dedi ne üst var ne bişey 9 saat yol patbadanak köymü olur ben gelmiyorum 2 gün için sen istersen git dedim iyiii sen annenlerde kal dedi gecenin o saati tekarar gerisin geri beni annemlere bıraktı arabadan inip görüşmedi bastı gitti.
köyden beni ne aradı ne sordu üstümde beş kuruş param yok.
gün içerisinde insan bir kere karısnı aramaz sormaz mı?
akşam tek laf etmez mi?
sofra hazırlarım 50 kere çağırırım yine bağırır gelir ama al artık yemek yiyebiliyosan ye.
ne yemek yapsam beğenmez
ne giysem alsam beğenmez
kadın olarak asla gururumu okşamaz
çalıştığım halde her sabah kahvaltı hazırlıyodum. bir gün geç kaldı uyanmadı bende bir kaç kere gittim aşkım balım kalk yok kalkmaz geç kaldık kalk kalkmaz, tekarar gittim öptüm kalkmadı. bende en son ama geç kaldık neden kalkmıyosun dedim açtı gözünü kapat çeneni inadına kalkmıyorum ne var ya 50 keredir çağırıyosun dedi kalktı söylendi hazırlanmış kahvaltı yapmadı çıktı evden.
daha çok şey yazabilirim ama sizi sıkmak istemem

birden yazıyı ben mi yazdım dedim :53:

birden yazıyı ben mi yazdım dedim :53:

sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben asla çocuk düşünmüyorum sende düşünme geçen ay başladım aylık iğne olmaya.
kaynanama komşusu olan kız demiş ki abla benden 5 yaş büyük daha bi çocukları olsun oda yok borçlarını bitirsinler diyomuş

sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben asla çocuk düşünmüyorum sende düşünme geçen ay başladım aylık iğne olmaya.
kaynanama komşusu olan kız demiş ki abla benden 5 yaş büyük daha bi çocukları olsun oda yok borçlarını bitirsinler diyomuş

haklısın canım ama sanırım siz ev almış onun borcunu ödüyorsunuz.. bizim öyle büyük bi borcumuz yok ama bitmiyorda... seneler boşa geçiyor.. bi aile düzenim, bi çocuğum, bi mutluluğum, eşimle paylasımlarım olmayacaksa ne anladım ben evlilikten bekarken daha mutluydum. en azından ay sonunu nasıl getircem diye düşünmüyordum..:17: yoruldum çok yoruldum ve çocuk falan istemiyorum artık, eşimi de istemiyorum..:14:

canım bu kazma değişmez kendini niye yıpratıyorsun neden ona yapışık duruyorsun bence sen doğru şeyin ne olduğunun farkındasında onay bekliyorsun ve sen bunca şeye rağmen yıkılmadıysan emin ol daha yıkılmazsın

hakkında hayırlısı neyse o olsun ve bu hayatını değiştirmek senin elinde bunu unutma inan değişme ışığı olsa eşinde yinede dene derim ama senin ki umutsuz vaka resmen :5::5::5::5: gerçekten donuk kaldım okurken Allah ım evlerden ırak:47: ayrılsanda en başta zorlanır 1 yıl sonra rayına oturmaya başlar tekrar evlenirsin belki daha iyi olur hem çocukda bir kadın için olmazsa olmazı bence bunu bile ertelettiriyorsa beklemeyin derim:43::43::43::43::43: yha gerçekten hala donukum ne insanlar var yha:5::5::5::5:

canım buarada kaynına iyi sabretmişin eğer düzelecek umudu varsa(önceki mesajını okumamıştım ilk yorumumda eğer ışık gördüysen) ilk önce açık ve net bir şekilde onu evinden gönder

canım bu kazma değişmez kendini niye yıpratıyorsun neden ona yapışık duruyorsun bence sen doğru şeyin ne olduğunun farkındasında onay bekliyorsun ve sen bunca şeye rağmen yıkılmadıysan emin ol daha yıkılmazsın

hakkında hayırlısı neyse o olsun ve bu hayatını değiştirmek senin elinde bunu unutma inan değişme ışığı olsa eşinde yinede dene derim ama senin ki umutsuz vaka resmen :5::5::5::5: gerçekten donuk kaldım okurken Allah ım evlerden ırak:47: ayrılsanda en başta zorlanır 1 yıl sonra rayına oturmaya başlar tekrar evlenirsin belki daha iyi olur hem çocukda bir kadın için olmazsa olmazı bence bunu bile ertelettiriyorsa beklemeyin derim:43::43::43::43::43: yha gerçekten hala donukum ne insanlar var yha:5::5::5::5:

değişmez doğru ama şunu dün anladım kaynanamın komşusu fark ettirdi bana. kaynanan seni hiç istemedi çok ağladı eşinle zamanın da çok kavga etti onu istemem diye.
fakat eşin inat etti inadına senle evlendi dedi. kaynanan seni oğluna yakıştırmıyor dedi. o ne güzel kızlara layık diyomuş çok üzgünüm çok kırgınım.
daha baştan sona hikayemi anlatsam varya donar kalırsın. ne yaparsam yapayım yaranamadım.

Yarın öbürgün kaynım evlenecekmiş bu arada kız arkadaşını kaynanamla tanıştırdı. çok sevmiş kızı.
bana ise her evine gittiğimde laf soktu. bir gün sevecen yaklaşmadı tek bir gün istemedi beni.
ama düşündüm taşındım herkesin defterini dürüp eline vericem.
hepsini dımdızlak bırakıcam ortada. neyim var neyim yok getirdiğim her şeyi alıp gidicem o evden.
ben bu kadar çamurun içinde bu kadar sevgisiz daha fazla katlanamıcam.
neymiş ben hafta sonları anneme gidiyomuşum oğluda geliyomuş erken gelmiyomuşuz çocuğu hep yorgunmuş dinlenemiyormuş
ona haftanın 3 günü gidince oğlunun üstünü battanyeyle örtüp uyutuyo bende koltukta soğuk evde donarak oturuyorum.
sanki ben işten gelmiyorum. ne de olsa el kızıyım dimi.

canım bu tip insanlar insanın özgüvenini kırar. bir kere bir insanın fiziği, görünüşü ile eleştirmek ne demek? ergen mi bunlar? senin güzel olduğuna da eminim. kaynana işte.... eşinin inada evlendiğini sanmam ama öyle ise eşin kendi hayatını bitirmiş. bir erkek sevmediği kadına tahammül edemez aynı evde dipdibe... şu an seviyor mu bilemiyorum. sen anlarsın ama ya...

canım sana boşan diyemem. ama otur kararını ver. gençsin, güzelsin, çalışıyorsun.... kadınlığını hissedirecek birini hakediyorsun. hani başlarda iyiydi sonra çocuk oldu falan desen olur o kadar derim. ama yarın eskaza çocuğun olur daha zor o zaman yeniden evlenmek... çocuklu kadınlar evlenemez mi tabiki evlenir kastım o değil ama çocuksuzken daha kolay yeniden başlamak...

senin kocan ana kuzusu, poposu havada, şımarık... belki de sen kaldırmışsın poposunu.. sebep neyse ne öyle odunluklar yapmış ki sana inanamadım....

tez zamanda sağlıklı bir karar ver ve kararına sadık kal. konuşup şans vereceksen, eskiyi unutmaya çalış açma eski defterleri. ayrılma kararı vereceksen bir kere çık o evden ve girme bir daha ya da eşini yollayacaksan neyse işte o girmesin eve bir daha. şu aşamada gel-git hareket edersen eşin iyice yüz bulacak.

Allah yardımcın olsun.

birde bende var ondan ..
artık kadın olak istiyorum ruhum beynim vücudum artık duygu istiyor dün saçlarımı boyattım farketmedi bile ..
ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin hesabı oldu bizim mevzu allah yardımcın olsun canım

canım bu tip insanlar insanın özgüvenini kırar. bir kere bir insanın fiziği, görünüşü ile eleştirmek ne demek? ergen mi bunlar? senin güzel olduğuna da eminim. kaynana işte.... eşinin inada evlendiğini sanmam ama öyle ise eşin kendi hayatını bitirmiş. bir erkek sevmediği kadına tahammül edemez aynı evde dipdibe... şu an seviyor mu bilemiyorum. sen anlarsın ama ya...

canım sana boşan diyemem. ama otur kararını ver. gençsin, güzelsin, çalışıyorsun.... kadınlığını hissedirecek birini hakediyorsun. hani başlarda iyiydi sonra çocuk oldu falan desen olur o kadar derim. ama yarın eskaza çocuğun olur daha zor o zaman yeniden evlenmek... çocuklu kadınlar evlenemez mi tabiki evlenir kastım o değil ama çocuksuzken daha kolay yeniden başlamak...

senin kocan ana kuzusu, poposu havada, şımarık... belki de sen kaldırmışsın poposunu.. sebep neyse ne öyle odunluklar yapmış ki sana inanamadım....

tez zamanda sağlıklı bir karar ver ve kararına sadık kal. konuşup şans vereceksen, eskiyi unutmaya çalış açma eski defterleri. ayrılma kararı vereceksen bir kere çık o evden ve girme bir daha ya da eşini yollayacaksan neyse işte o girmesin eve bir daha. şu aşamada gel-git hareket edersen eşin iyice yüz bulacak.

Allah yardımcın olsun.

dün akşam saat on falan eşimin telefonu çaldı anladım kaynımın olduğunu mutfaktaydım duymamazlıktan geldim çünkü eşim duymadı.
sonra telefonu hiç ellemedim bakmadım tabi kim diye sabah baktım aaa gece kardeşin aramış dedim. hep böyle yapıyo çünkü o saatlerde arıyo geliyorum diyo tabi telefon açılmayınca sanırım uyuduk sandı ve gelemedi ohhhh canıma değsin. bundan sonra böyle önceden ben koşar açardım tabi gel evdeyiz derdim ama her seferinde olsun gelsin diyodum artık demicem.
kaynanam olayı bakalım bu hafta ne arıcam ne gidicem ne bişey.
eşim de dün ben surat yapıyorum o şebeklik yapıyo ne oldu hergün ben gülerken beni bozarken iyiydi dimi.
dün evi süpürüyorum geldi makineyi çekti bırak yarın yaparım ben diyo seeeen hayret dedim.

günaydın,
olan biteni gün gün yazıcam buraya belki gün gelir baktığımda hatalarımı görmeme yardımcı olur bu sayfalar yada hatalarını.
dün akşam çıktım işten eve gidiyorum aradım eşimi çaldı çaaaaaldı açmadı telefonu bende bindim minibüse gittim eve.
bir saat geçti aradan baktım arıyo bu defa ben açmadım.
çok aradaı kapadı tekrar aradı kapadı tekrar aradı en son açtım.
nerdesin evdeyim dedim niye telefonu açmıyosun duymadım dedim. ben aradım sen nerdeydin duymadım dedi.
eee ozaman ne bağırıyosun dedim kapat telefonu dedi çat kapattı telefonu. geldi surat beş karış ama çıt yok bende açtım ağzımı yumdum gözümü.
bıdır bıdır etme sus kapat çeneni diyo kapatmadım bende saydım söyledim konuşmadım daha.

Günaydın,
Hala konuşmuyoruz eşimle düşünün kasımın 10'u falandı bizde gerginlik başladı tavır laf sokma falan daha da düzelmedi.
konuşmaya da yanaşmadı. özellikle 15 gün oldu ben hiç konuşmuyorum eve gidip yemek yapıyorum hazırlıyorum çağırıyorum toplayıp duş alıp yatıyorum.
sabah uyandırıyorum sonra tek laf etmiyorum yine aynı şekilde devam ediyor.
dün akşam kaynanamdayız bi akrabaları var ev aldı allah için kızı çok severim. sevindik tabi ev almasına eşim ballandıra ballandıra annesine anlattı evi sonra ya işte tek eksiği bulaşık makinesi yok ya makinesininin yeri boş kalacak dedi. ben mutfağa gittim geldi ona göre aramızda sorun yok ya bana diyo ki ben bulaşık makinesi baktım işte şukadar onun makinesi yok yeri boş kalmasın 2-3 kişi ortak alalım mı makine dedi. bende sen bilirsin dedim yüzüne bakmadım tabi. bana başlıcam suratına ha dedi.
bende tabi onun bulaşık makinesini düşün ben eşşek başıyım ya sen beni hiç düşünme hala milleti düşün dedim. çıktı gitti dinlemedi zaten.

Az önce hem ağladım hem yazdım şu msj yolladım eşime.

sen hep başkalarını düşün hep başkalarına yetiş olur mu?
ama asla beni düşünme neyin olduğum belli değil
asla karın olduğumu,eşin olduğumu hissettirme.
duymaktan korktuğun sözler için neyin var diye bile sorma.
belki umrunda da değil nasıl olduğum.
ama şunu bil ki asla bişeyler düzelsin istemiyorum.
sen benim içimdeki herşeyi bitirdin.
beni her defasında aptal,enayi,eşşek yerine koydun
ben bi gün sana böyle yapmadım.

cevap gelmedi daha

canım konunu baştan sona okudum. aynı benim eşimi anlatıyorsun ve evliliğimi. tabii seninki benimkini bir kat katlamış.çok üzüldüm. üzülme sebebim sensin. niye dersen mesajlarında bir umutsuzluk tükenmişlik var . böyle hırpalama kendini. herşey olacağına varırı. bence eşin duyasız ve olanların farkında bile değil. al önüne açıkca konuş ne olacaksa olsun ama kendini böyle yıpratma . sen bu dünyada bir teksin ve sana birşey olursa kim üzülecek arkandan onu düşün. biz kadınlar vericiyiz. hep erkeklere sunduğumuz tavizlerle bu hallere geldik. bazen bizde eşimle bitme noktasına geliyoruz ama her seferinde bir yol bulup çıktık. sizde bir bitiiştesiniz konuşun çözmeye çalışın. anlamadığını tahmin ediyorum ama sen üzerine git bir anlat durumu. olmadı duyarsız kal sil bitir herşeyi. ama ne olur böyle kendini bitirme...

Back
X