ne biçim anneler var ya. ben annemin ağzından salak lafını bile duymadım. ne düşük laflar bunlar... babanız destek çıkar mı ya da bu ilişki için bu sorunları göze alabilir misiniz bilmem. pek kaşrı çıkılacak bi kadına benzemiyor.
Kuzenimden nefret eder annem . Kuzenimin bana bu kisiyi ayarladigini dusunuyo . Annemin standartlari var kafasinda . Yanlis yapmis olabilirim hata da olabilir ki hata farkindayim okadar abarttiki artik dedim ben 21 yasindayim git kime soyluyosan soyle gorustugum insanlar olacak dedim oda duzgun insan olcak dedi bende daha tanimiyosun ki dedim o cocuklar iste dedi birinin lafiyla ortalik karisti gercekten igrendim
peki çocuk ve çevresi gerçekten kötü tipler mi? siz bilmiyor olabilirsiniz ama belki gören kişi biliyor.
Kötu derken gece hayati olan bi insan ve gezen . Bu kadar ve bugun konustugumuzda bunlarin bidaha asla olmaycagini soyledi bilmiyorum ki ya kafam karisik
annenin lafları yenilir yutulur gibi değil bunu bir kenara bırakıyorum ama adam hakkında anneler genelde doğru hisseder diyorum.. 21 yaşın verdiği enerji ile çok farklı bir gözle bakıyor olabilirsin, genellikle "bir daha asla olmayacak" tutulan bir söz değildir..
sizin bunlar bi daha olmasın gibi bi talebiniz oldu mu?
gezmek veya gece hayatı burdan bakınca o kadar kötü şeyler değil ki? gece hayatı derken napıyomuş uyuşturucu mu mesela yoksa gece çıkıp eğleniyor mu? sonuçta ikisi arasında fark var.
ayrıca şunu belirteyim. belli bi düzeni yaşayan insanların karşılarına biri çıkına apar topar büyük sözler vermesi bana inandırıcı gelmiyor.
Biz cok kucuk biyerde yasiyoruz herkes tanir birbirini gece hayati dedigim . Gece oturup arabada alkol icmek .
Ankarada pavyon kültürü vardir malesefki bu da var ve okudugu icin calismiyo kurulu duzeni yok ben nisan attigim icin ailem isi gucu yerinde potansiyel damat istiyo
Haklisin hata yapmis olabilirim . Sonucta bi bulusma yani bi cafede oturup cay icmek bunlari haketcek bisey yaptığını dusunmuyorum . Annemin dedikleriyle cocuktan da sogudum zaten bi saat olmadan ayrilmayi dusunuyorum ne olcak bilmiyoeum
herkese potansiyel damat gözü ile yaklaşılmaz. yaşınız küçük tabi ki ilişkileriniz olacak. ama pavyona vs gidiyorsa bi daha düşün derim yani.
haklısın, sadece cafe değil tatile de çıkmış olsan bu lafları hak etmedin.. benim sana tavsiyem annene karşı açık ol, ona zaman ayır, sohbet et, seni tanımasına izin ver.. genellikle ergenlik dönemi ve sonrasında içe kapanan çocuklar ile anneler arasında ciddi bir iletişim kopukluğu oluyor, onu onarmak biraz da sana kalmış bir durum.. eğer annenle aranda kuvvetli bir bağ oluşturursan hem gelecekte birlikte olacağın insanı yanlış seçmezsin ani bir sinirle hem de ailenle iyi bir bağın olur ablacığım.. öfkeyle düşünme kesinlikle..
Gidiyo evet ama bidaha olmayacak dedi ya inanin bilmiyorum safligima mi geldi ama suan ne kadar komik bi durumda olup bidaha olmayacak dedi diyorum ...
Inandirdi galiba yani yillardir tanirim ilk defa gordum oyle onu ilgi sevgi hosuma gitti belkide zaten hoslaniyodum anneme hak veriyorum okadar abarttiki arkadasimin ailesini fln aramis bide
anneniz ortalığı ayağa kaldırmadan önce sizle sakince konuşmalıydı. orda hata yapmış. bence bi süre erkek arkadaşınızı gözlemleyin. olacağı varsa, düzgün biri ise olur zaten.
Annenizin sarf ettiği sözler çok kaba.. Ama sizin yaptığınız da hiç doğru değil. Sürekli yalan söylüyorsaniz ve hiç güven vermeyen biriyle beraberseniz tepki vermesi normal.. Söylemi haricinde..
Annenizin sarf ettiği sözler çok kaba.. Ama sizin yaptığınız da hiç doğru değil. Sürekli yalan söylüyorsaniz ve hiç güven vermeyen biriyle beraberseniz tepki vermesi normal.. Söylemi haricinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?