Bu evden defolup gitmek istiyorumm?

Hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. Biraz ağır konuşmuş olabilir ama anne. Çocuğunuz olduğunda anlarsınız.

Ya Allah yardimciniz olsun ama bugukler herseyi bilir onlari dinleyin tamam annenizin dedikleride hos degil ama o sizin pisman olacaginiz bir hayati yasamanizi istemiyor bence .gidin konusun annenizle o sizi dinler

Simdi gidip ozur diledim haklisin dedim ama bana senden hic bisey olmaz ne umutlarim vardi senden bisey olmaz dedi resmen gururumla oynuyo
Ya Allah yardimciniz olsun ama bugukler herseyi bilir onlari dinleyin tamam annenizin dedikleride hos degil ama o sizin pisman olacaginiz bir hayati yasamanizi istemiyor bence .gidin konusun annenizle o sizi dinler

Surekli yalan soylemiyorum evden cikmayan bi insanim zaten genellikle . 2 kere yalan soyledim ve bunlar oldu

Koruma refleksi o zaman.. Sanırım ilk ilişkinizde size tercih hakkı verildi.Olumsuz oldu nisan attınız Hayırlısı olsun tabi.. Anneniz hiç karışmadı.. Bundan sonra doğru düzgün biri ben bulayim Mudahil olmalıyım modu...

Iste yalan soylemeniz .buyuk bir hata cumku birkere yalan soylediyseniz onun size guvenizi sarmis olmalisiz .

Ben daha annelik duygusunu tatmadim .insallah o mertebeye gelir ve o duyguyu tadarim .bende sizle ayni yasta sayiliriz. Emin olun buyuklerinizi dinleyin cumku inu dinlerseniz hic bir zaman yurudugunuz yolda engele takilmazsiniz.ben hep oyle yaptim .her derdimde her bir sorunumda anneme anlatirdim .o hep yanimdaydi . S ondan hic bisey saklamazdim..sizde oyle yapin ve ne olursa olsun sizde saklamayin .gidin konusun o sizin buyugunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…