• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evi alayım mi bana bir cesaret verin

Hayırlı o
tabiki alın bir borca girmeden hiç bişi olmuyor borç zamanla bitiyor ve ev size kalıyor
bizde yani aldık anlattığınız kadar güzel değil küçük ama bize yetioyr
4 ay oldu daha ödüyoruz zormalaz sizi sanmıyorum alın
lsunh
tabiki alın bir borca girmeden hiç bişi olmuyor borç zamanla bitiyor ve ev size kalıyor
bizde yani aldık anlattığınız kadar güzel değil küçük ama bize yetioyr
4 ay oldu daha ödüyoruz zormalaz sizi sanmıyorum alın[/Q
Hayırlı olsun

Eşimi korkutan onun borcu olacak olması 1 lira borcu olmamalı onun
Ama borçsuz da bir şey olmuyor maalesef bu devirde, hele de maaşlı çalışan insanlar için. Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim bir de ne kadarını kredi olarak çekeceksiniz, yani kaç yıl borç ödenecek. Eşinizin gözünü bu korkutmuştur belki ama kira verecek olsanız o kadar gidecek zaten.

Ama borçsuz da bir şey olmuyor maalesef bu devirde, hele de maaşlı çalışan insanlar için. Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim bir de ne kadarını kredi olarak çekeceksiniz, yani kaç yıl borç ödenecek. Eşinizin gözünü bu korkutmuştur belki ama kira verecek olsanız o kadar gidecek zaten.
3 yıl boyunca ayda 3 bin ödeyeceğim korktuğu bu

3 yıl boyunca ayda 3 bin ödeyeceğim korktuğu bu

Hiç düşünme bence o zaman eşin 12 bin tl maaş alıyorsa 3 binlira size hiç dokunmaz hem de sadece 3 yıllık mış bence kaçırmayın o kadar içinize sinmiş bir evi. Bir de şu var tamam borç var da karşılığı da var, havaya gitmiyor ki para. Olur da bir şey olsa evi geri verirsiniz. Borç bile sayılmaz aslında. Hem de durduğu yerde fiyatı artan bir şey ev.
Eve baktım da gerçekten çok güzelmiş, alırsanız şimdiden hayırlı olsun.

canım eve baktım muhteşem ama 4+1 dıyor. cok buyuk degıl mı.
bırde eryamandakı rezidanslara baktın mı hiç?
onlardada oyle fıtness salonları spor salonları var. ve sıfır.

ev güzelmiş. ama bu evin aylık giderini de bilmeniz lazım. site içinde evlerin aidatları yüksek olduğunu duymuştum... ona göre hesap yaparsınız...

Cnm ev çok güzel ve fiyatida çok iyi tek dikatimi çeken petekler odalara gore çok küçük. Su anki evimde bu skntyi yaşıyorum petekler odaya gore küçük ve isinmiyo gerçi yalıtım varsa çok problem olmaz bizde yalıtımda yok

Ev site içinde kameralı güvenlikli spor salonu fitness salonu hele içi nasıl güzel anlatamam ya
bence de almalısın senamm
en çok gelen giden olayı etkiledi beni ne kadar çok olurlarsa insanlar o kadar ilgilenemiyo çoluğu çocuğuyla
kaç yıl ödeyeceksiniz.. belki çoksa eşin ondan istemiyordur

Back
X