- Konu Sahibi VuslataDair
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
220 binsorması ayıptır ücreti ne kadar evin?
lsunhtabiki alın bir borca girmeden hiç bişi olmuyor borç zamanla bitiyor ve ev size kalıyor
bizde yani aldık anlattığınız kadar güzel değil küçük ama bize yetioyr
4 ay oldu daha ödüyoruz zormalaz sizi sanmıyorum alın
tabiki alın bir borca girmeden hiç bişi olmuyor borç zamanla bitiyor ve ev size kalıyor
bizde yani aldık anlattığınız kadar güzel değil küçük ama bize yetioyr
4 ay oldu daha ödüyoruz zormalaz sizi sanmıyorum alın[/Q
Hayırlı olsun
Eşimi korkutan onun borcu olacak olması 1 lira borcu olmamalı onunKaç senelik bir ödeme planı yapıcaksınız? Maaşın 1/4 ü sadece krediye gidecekse, eşinizi korkutan nedir ben anlamadım.
Ay seve seve vallaevin linkını ıstıyoruz:)
merak ettık
Ama borçsuz da bir şey olmuyor maalesef bu devirde, hele de maaşlı çalışan insanlar için. Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim bir de ne kadarını kredi olarak çekeceksiniz, yani kaç yıl borç ödenecek. Eşinizin gözünü bu korkutmuştur belki ama kira verecek olsanız o kadar gidecek zaten.Eşimi korkutan onun borcu olacak olması 1 lira borcu olmamalı onun
3 yıl boyunca ayda 3 bin ödeyeceğim korktuğu buAma borçsuz da bir şey olmuyor maalesef bu devirde, hele de maaşlı çalışan insanlar için. Eşiniz ne iş yapıyor merak ettim bir de ne kadarını kredi olarak çekeceksiniz, yani kaç yıl borç ödenecek. Eşinizin gözünü bu korkutmuştur belki ama kira verecek olsanız o kadar gidecek zaten.
3 yıl boyunca ayda 3 bin ödeyeceğim korktuğu bu
eşin krediye karşı olabilir mi borçtan ziyade..hayalleirnin evi için 220 bin gayet uygun ben sandım 450-500 diyeceksin..bence alınabilir.220 bin
bence de almalısın senammEv site içinde kameralı güvenlikli spor salonu fitness salonu hele içi nasıl güzel anlatamam ya