Bu evi alayım mi bana bir cesaret verin

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.637
12.691
Merhabalar
eşim yurtdışında görevli Hamdolsun gelirimiz cok iyi maaşın tamamı benim hesabima yatar bir ev alacağız ben begendim esime pahali geldi ama pahali degil kredi odemesi maasin dortte birine falan tekabul ediyor eşim yapı itibariyle borctan nefret eder ama borclanmasak da olmuyor gelen gidiyor bir nevi
şimdi 2 sorum var
1. Sorum bu evin ödemeleri beni daraltirmi cunku esim beni boyle korkutuyor sen alıştın rahata odeyemezsin diyor ama ben zaten normalde birikim yapıyorum maaşın hepsini harcamıyorum
2. Sorum ev hayalini bile kurmadigim kadar güzel harika fakat benim suan oturduğum muhite uzak ve ben burda doğup büyüdüm acaba alışamadım olayı olurmu ama tekrar ediyorum cokguzel ev yaaa

lütfen fikirlerinizi benimle paylasin
akrabalarıma danışamam engel olurlar çünkü evim onların yol geçen hani gibi oldu eşim yok diye hep musait sanılıyoruz ben normalde misafiri cok severim ama gelen misafir gece 24 de kalkıyor bir duzen yok hayatımda bu sebebten uzak olsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum

Merhabalar
eşim yurtdışında görevli Hamdolsun gelirimiz cok iyi maaşın tamamı benim hesabima yatar bir ev alacağız ben begendim esime pahali geldi ama pahali degil kredi odemesi maasin dortte birine falan tekabul ediyor eşim yapı itibariyle borctan nefret eder ama borclanmasak da olmuyor gelen gidiyor bir nevi
şimdi 2 sorum var
1. Sorum bu evin ödemeleri beni daraltirmi cunku esim beni boyle korkutuyor sen alıştın rahata odeyemezsin diyor ama ben zaten normalde birikim yapıyorum maaşın hepsini harcamıyorum
2. Sorum ev hayalini bile kurmadigim kadar güzel harika fakat benim suan oturduğum muhite uzak ve ben burda doğup büyüdüm acaba alışamadım olayı olurmu ama tekrar ediyorum cokguzel ev yaaa

akrabalarıma danışamam engel olurlar çünkü evim onların yol geçen hani gibi oldu eşim yok diye hep musait sanılıyoruz ben normalde misafiri cok severim ama gelen misafir gece 24 de kalkıyor bir duzen yok hayatımda bu sebebten uzak olsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
bence alın herşey gençken oluyor çocuklar büyüyünce masraflarda büyüyor

ödeyecek gücünüz varsa alın tabi ki.alışırsınız merak etmeyin.insanlar doğdukları yerden kilometrelerce uzağa gidiyor da alışıyor.sizin aynı şehirde farklı muhite alışmanız daha kolay olacaktır.ama sadece ev değil çevrede çok önemli.sanırım üç tane çocucğunuz var ve eşiniz yurtdışında.onları rahatlıkla büyütebileceğiniz bir çevrede mi bulduğunuz ev?

Merhabalar
şimdi 2 sorum var

fikirlerinizi bekliyorum

Bir yerden başlamanız lazım bu sekılde karamsar dusuncelere kapılırsanız ileride hiç bişey sahibi olamazsınız..
hem borcunuz olursa Daha motive olursunuz.. bi bakmışşsınız biti vermiş.. Evin muhiti neresi fiyat araştırmasını iyi yapın...
bi yerden başlamak gerek..:KK9:

Merhabalar
şimdi 2 sorum var

fikirlerinizi bekliyorum

bence tereddüt etmeden alın borca girmez iseniz hiçbirşey sahibide olamıyorsun malesef .Uzaklığı yakınlığı geç yani gitmek istediğinizde araç ile gider özlemini gederirsin.O senin evin oluyor neden alışamıcan hiç öyle düşünme belkide rahata daha çok kavuşacan

sonunu düşünen kahraman olamazmış :KK53: o yüzden bence alın.

muhite zamanla alışırsınız ev çok güzel ve istediğiniz gibiyse kaçırmayın derim. madem sadece maaşın dörtte biri gidecekmiş maddi açından da sorun olmaz.

Cesaret geliyor valla En Büyük KK
gelsin tabiki.şuan keşke öyle bir imkanım olsa aslaa düşünmem.insanlar çok zorluklarla alıyorlar evlerini.sizin ne güzel imkanınızda varmış.bunu düşünün.ben olsam bir dakika düşünmem.ev sahibi olmak gerçekten çok önemli türkiye şartlarında.

bence de almalısın hem çok beğenmişsin hem de en sonda yazdığın sebeplerden :)

ayrıca maaşın 4te birine denk geliyor demişsin ben ödemede zorlanacağınızı düşünmüyorum.

tabiki alın bir borca girmeden hiç bişi olmuyor borç zamanla bitiyor ve ev size kalıyor
bizde yani aldık anlattığınız kadar güzel değil küçük ama bize yetioyr
4 ay oldu daha ödüyoruz zormalaz sizi sanmıyorum alın

tabiki alın bir borca girmeden hiç bişi olmuyor borç zamanla bitiyor ve ev size kalıyor
bizde yani aldık anlattığınız kadar güzel değil küçük ama bize yetioyr
4 ay oldu daha ödüyoruz zormalaz sizi sanmıyorum alın

Güle güle, huzurla oturun evinizde. :KK68:

Kaç senelik bir ödeme planı yapıcaksınız? Maaşın 1/4 ü sadece krediye gidecekse, eşinizi korkutan nedir ben anlamadım.

X