- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.901
- 448
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Size Katılıyorum 170 mt 4+1 odaları banada küçük geldi,balkonuda küçük geldi biraz 3+1 170 mt olsa tamam derdim,kendi oturduğum ev 3+1 165 mt ama bu resimdeki evden geniş ve balkonlarıda geniş bence konu sahibi 4+1 düşünüyorsa 200 mt üzerinde ki evlere baksın derim.Yoksa evin içi güzel ona birşey demiyorum maaşallahı var.Canim heveaini kirmak gibi olmasin da 170 metrekare ev ve dort arti bir.. odalar kucuk olur. Benim eski evim 240 metrkare dort arti birdi hani han gibi degildi normal esyalarimiz yerlesmisti. Tabi sen bilirsin yinede bi evi begenip takilma iyice arastir bak sonra pisman olma. Ben de cok begenip luksune aldanip almistim. Senesi dolmadan sattirdim esime
Koymuş canım öbür sayfalarında var.evin fotoğrafını koyma imkanın varsa koy istersen bebeğim bizde hevesleniriz belki:) ayrıca alabiliyosan hiç düşünme bile al.. inşş bizede nasip olur
Aidat
50 tl ısınma merkezi sistem ama ısı pay ölçekli yani yaktığın kadar ödüyorsun
Aidat
50 tl ısınma merkezi sistem ama ısı pay ölçekli yani yaktığın kadar ödüyorsun
Eşim aynı fikirde değil canım pahalı diyor hiç borca girmeden elimizdekiye orta bir ev alalım diyor
valla canım 1. hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.bir şeylerden feragat edip ev sahibi olmak daha mantıklı.Merhabalar
eşim yurtdışında görevli Hamdolsun gelirimiz cok iyi maaşın tamamı benim hesabima yatar bir ev alacağız ben begendim esime pahali geldi ama pahali degil kredi odemesi maasin dortte birine falan tekabul ediyor eşim yapı itibariyle borctan nefret eder ama borclanmasak da olmuyor gelen gidiyor bir nevi
şimdi 2 sorum var
1. Sorum bu evin ödemeleri beni daraltirmi cunku esim beni boyle korkutuyor sen alıştın rahata odeyemezsin diyor ama ben zaten normalde birikim yapıyorum maaşın hepsini harcamıyorum
2. Sorum ev hayalini bile kurmadigim kadar güzel harika fakat benim suan oturduğum muhite uzak ve ben burda doğup büyüdüm acaba alışamadım olayı olurmu ama tekrar ediyorum cokguzel ev yaaa
lütfen fikirlerinizi benimle paylasin
akrabalarıma danışamam engel olurlar çünkü evim onların yol geçen hani gibi oldu eşim yok diye hep musait sanılıyoruz ben normalde misafiri cok severim ama gelen misafir gece 24 de kalkıyor bir duzen yok hayatımda bu sebebten uzak olsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
Valla ben olsam şimdiye ikinci evi alırdım .Asgari ücretliyiz eşimle maaşın nerdeyse yarısından fazlasını krediye vercez yine de çok mutluyumMerhabalar
eşim yurtdışında görevli Hamdolsun gelirimiz cok iyi maaşın tamamı benim hesabima yatar bir ev alacağız ben begendim esime pahali geldi ama pahali degil kredi odemesi maasin dortte birine falan tekabul ediyor eşim yapı itibariyle borctan nefret eder ama borclanmasak da olmuyor gelen gidiyor bir nevi
şimdi 2 sorum var
1. Sorum bu evin ödemeleri beni daraltirmi cunku esim beni boyle korkutuyor sen alıştın rahata odeyemezsin diyor ama ben zaten normalde birikim yapıyorum maaşın hepsini harcamıyorum
2. Sorum ev hayalini bile kurmadigim kadar güzel harika fakat benim suan oturduğum muhite uzak ve ben burda doğup büyüdüm acaba alışamadım olayı olurmu ama tekrar ediyorum cokguzel ev yaaa
lütfen fikirlerinizi benimle paylasin
akrabalarıma danışamam engel olurlar çünkü evim onların yol geçen hani gibi oldu eşim yok diye hep musait sanılıyoruz ben normalde misafiri cok severim ama gelen misafir gece 24 de kalkıyor bir duzen yok hayatımda bu sebebten uzak olsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?