• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evi alayım mi bana bir cesaret verin

o salak akrabalarından kurtulmak için hazır içine sinen bir yer bulmuşken al.
kocan efendi zaten yılda kaç kez geliyor,ikna et ve aldır.

Ev çok ucuz ve çok güzelmiş,keşke İstanbulda da böyle olsa. Hayırlısı olsun
Bence kirada oturun ama eşin yurtdışında çalışmasın,nasıl fikir... Benim vereceğim fikirler hep duygusal oluyor ama napayım:KK60:

evin fotoğrafını koyma imkanın varsa koy istersen bebeğim bizde hevesleniriz belki:) ayrıca alabiliyosan hiç düşünme bile al.. inşş bizede nasip olur:KK36:

Normalde de para biriktiriyorsanız bankada durana kadar o parayı eve yatırmak çok mantıklı. Erkeklerin geneli borçtan korkuyor ne yazık ki. Sanırım biz onlara göre daha gözükarayız :) Dediğiniz gibi borca girmeden hiçbir şeye sahip olunamıyor.

Canim heveaini kirmak gibi olmasin da 170 metrekare ev ve dort arti bir.. odalar kucuk olur. Benim eski evim 240 metrkare dort arti birdi hani han gibi degildi normal esyalarimiz yerlesmisti. Tabi sen bilirsin yinede bi evi begenip takilma iyice arastir bak sonra pisman olma. Ben de cok begenip luksune aldanip almistim. Senesi dolmadan sattirdim esimeo_O
Size Katılıyorum 170 mt 4+1 odaları banada küçük geldi,balkonuda küçük geldi biraz 3+1 170 mt olsa tamam derdim,kendi oturduğum ev 3+1 165 mt ama bu resimdeki evden geniş ve balkonlarıda geniş bence konu sahibi 4+1 düşünüyorsa 200 mt üzerinde ki evlere baksın derim.Yoksa evin içi güzel ona birşey demiyorum maaşallahı var.

evin fotoğrafını koyma imkanın varsa koy istersen bebeğim bizde hevesleniriz belki:) ayrıca alabiliyosan hiç düşünme bile al.. inşş bizede nasip olur:KK36:
Koymuş canım öbür sayfalarında var.

evi iyice gez gör içine sinerse kesinlikle al. bu ev olmasa bile başka bir ev alabilirsiniz.
geliriniz gayet güzelmiş. kredi olmadan artık kimse ev alamıyor ki zaten.
bizim kredimiz maaşımızın yarısıydı hiç zorlanmadık çok şükür.
insanın kendi evinde oturması büyük rahatlık.
helede sizin akrabaların durumu göz önüne alınırsa çok rahat edersiniz.

Senacım ev güzelmiş beğendim ben de ama burası ostim tarafında mı? cok ucuz geldi bana cünkü arkadaşım batıkentin ostim cıkışından 350 ye aldı bi iki ay önce

borclanilmadan ev sahbi daha dogrusu mal sahibi olunmuyoms ben bunu anladm. o yuzden rahata alismis olabilirsin ama boru degil sevecegin cok guzel bi evin olacak. bence degerlendirmelisin.

yeri tam nerede yokusu var mı ? yani ev çok ucuz duruyor sebebini araştırmak lazım

Merhabalar
eşim yurtdışında görevli Hamdolsun gelirimiz cok iyi maaşın tamamı benim hesabima yatar bir ev alacağız ben begendim esime pahali geldi ama pahali degil kredi odemesi maasin dortte birine falan tekabul ediyor eşim yapı itibariyle borctan nefret eder ama borclanmasak da olmuyor gelen gidiyor bir nevi
şimdi 2 sorum var
1. Sorum bu evin ödemeleri beni daraltirmi cunku esim beni boyle korkutuyor sen alıştın rahata odeyemezsin diyor ama ben zaten normalde birikim yapıyorum maaşın hepsini harcamıyorum
2. Sorum ev hayalini bile kurmadigim kadar güzel harika fakat benim suan oturduğum muhite uzak ve ben burda doğup büyüdüm acaba alışamadım olayı olurmu ama tekrar ediyorum cokguzel ev yaaa

lütfen fikirlerinizi benimle paylasin
akrabalarıma danışamam engel olurlar çünkü evim onların yol geçen hani gibi oldu eşim yok diye hep musait sanılıyoruz ben normalde misafiri cok severim ama gelen misafir gece 24 de kalkıyor bir duzen yok hayatımda bu sebebten uzak olsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
valla canım 1. hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor.bir şeylerden feragat edip ev sahibi olmak daha mantıklı.
2.sakinlik ister insan çok isteyen uzağa da gelir.eğer evin muhiti güzelse ve verdiğin paraya değecekse sık dişini ev sahibi olun derim ben.hayırlısı olsun şimdiden...

Merhabalar
eşim yurtdışında görevli Hamdolsun gelirimiz cok iyi maaşın tamamı benim hesabima yatar bir ev alacağız ben begendim esime pahali geldi ama pahali degil kredi odemesi maasin dortte birine falan tekabul ediyor eşim yapı itibariyle borctan nefret eder ama borclanmasak da olmuyor gelen gidiyor bir nevi
şimdi 2 sorum var
1. Sorum bu evin ödemeleri beni daraltirmi cunku esim beni boyle korkutuyor sen alıştın rahata odeyemezsin diyor ama ben zaten normalde birikim yapıyorum maaşın hepsini harcamıyorum
2. Sorum ev hayalini bile kurmadigim kadar güzel harika fakat benim suan oturduğum muhite uzak ve ben burda doğup büyüdüm acaba alışamadım olayı olurmu ama tekrar ediyorum cokguzel ev yaaa

lütfen fikirlerinizi benimle paylasin
akrabalarıma danışamam engel olurlar çünkü evim onların yol geçen hani gibi oldu eşim yok diye hep musait sanılıyoruz ben normalde misafiri cok severim ama gelen misafir gece 24 de kalkıyor bir duzen yok hayatımda bu sebebten uzak olsam diyorum
fikirlerinizi bekliyorum
Valla ben olsam şimdiye ikinci evi alırdım .Asgari ücretliyiz eşimle maaşın nerdeyse yarısından fazlasını krediye vercez yine de çok mutluyum

ben başlığı okur okumaz alın dedim içimden :D yine diyorum alın kira bitmez ama borç biter kira da değilseniz onu da belki diye düşündüm yine de alın... karınız olur (şapkalı a olucaktı) valla bn almış gibi sevindim he

maasın 1/4 ü 3000
özel sektorde çalıştıgım ve sizin 1/4 maasın yarısından daha az kazanmama rağmen boş yere para harcamayım biraz birikimim olsun diye bir sanıye düşünmeden kredi çektim. siz kadar kazansam demekkı krediyle dünyayı satın alırdım

eşinizi bir şekilde ikna edin babam memur maasıyla 2 ev 1 araba aldı siz ne duruyorsunuz

Back
X