• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu evliligi surdurmek mantiklimi

ebisim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
13
0
6
İzmir
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar

2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar

arkadaşım kusura bakma ama bu kadar mantıksız bişeyden kimse boşanmayı düşünmez o yüzden kimse cevap vermiyordur:47:

sewerek mi yoksa görücü usulüyle mi ewlendiniz?

Cocugu esine birakip bosanma davasi acabilirsin mesela...

Madem sevmiyordun neden evlendin?
Hadi evlendin, ne diye cocuk sahibi oldunuz?
O kadar kolay mi bir yuva kurmak ve ardindan "ah ben simdi anladim seni sevmiyor musum" diyerek bosanmak?
O cocuk ne olacak? Kendi isteklerin ve zevklerin ugruna cocugunu babasiz birakman ne kadar dogru olur??

Neler duyuyoruz, ne kadinlar var, ne sartlar altinda sadece evlatlari iyi olsun diye evliliklere katlaniyor...
Bence bosanmayi dusunmek yerine, esin ile arandaki iliskiyi nasil daha iyi hale getirirsin, ona tekrar nasil asik olursun onun yollarini aramalisin...

Saka dimi bu....sevmedigimi anladim derken...cocuk yaparken seviyor muydun

Hiçbir zaman sevdiğinden emin olamadıysan bunun bir çözümü yok ki? Sen daha çok mantık evliliği yapmış gibisin şu durumda. Lohusalık sendromu desem “hiçbir zaman emin olmama” ayrıntısından sonra olamaz.
Kalbin bu şekilde atmaz ki bu saatten sonra..

Benimki guya msntik evliligiydi daha once kotu tecrubelerim oldu askta. Yargilanmak icin yazmadim. Beni seven biriyle mutlu olurum sandim ama icimde kocamsn bir bosluk var

Tamam iste bosaninca dolacak mi o bosluk...dolduracak biri var mi ya da oyle sorayim..yorumum buna gore degisir

kalp atması her zaman olan bişey değildir ki. Karı koca sevgisi zamanla başka bir boyuta bürünüyor. El ele tutuştuğunda ellerin terlemiyor, birbirine bakarken içinden bişeyler akmıyor elbette ama bunlar yaşla da alakalı diye düşünüyorum. Oturun bi kağıda kocanızı neden sevdiğinizi yazın eminim bi sürü neden çıkacaktır. Kendinize zaman ayırın lunaparka gidin birlikte banyo yapın ilişkinizi tazeleyin.

Her evlilikde kalbin attığını mı düşünüyorsun? Yada şöyle söyliyim, her aşık olarak evlenilen adamla ömür boyu aşk olduğunu mu sanıyorsun?
Ben hiç görmedim ömür boyu heyecan, evlilikde saygı sevgi anlayış yürütür. Evlenince genç kız edası ile bakılmamalı evliliğe bence. Bu sorunları bende kendi içimde yaşıyorum, gözümden kıskandığım kocam aslında ama heyecan falan yok.

Benimki guya msntik evliligiydi daha once kotu tecrubelerim oldu askta. Yargilanmak icin yazmadim. Beni seven biriyle mutlu olurum sandim ama icimde kocamsn bir bosluk var

Mantık evliliğiymiş,oyuncak mı bu? Yazık ,günah değil mi o adamada? Duygularıyla oynamaktan başka birşey değil.Çocuğunuzada yazık,eşinizede...Yargılanmak için yazmadında ne diyelim şimdi biz sana.Aferin süper yapmışsın,eline sağlık.Kocayı,çocuğu bırak git başka mantık evliliği yap.Önceki kötü tecrübelerin acısını mı çıkarıyosunuz anlamadım ki.

Back
X