• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu evliligi surdurmek mantiklimi

Ve ne yazikki suda var 6 yil onceki sevgilim bana ulasti gecenlerde onu cok sevmistim cok heyecanlandim ve dusundumki aslnda biraz olsun heyecan olmasi gerek insanda surdurebilmek adina. Ha su anlasilmasin o insnla o an kestm gorusmuyorum yani esimiboyle biseyle asla uzmem

bence de üzmeyin, onun adı heyecan değil başka birşey olur cünkü. Boşanın ne yapıyorsanız yapın.

Ve ne yazikki suda var 6 yil onceki sevgilim bana ulasti gecenlerde onu cok sevmistim cok heyecanlandim ve dusundumki aslnda biraz olsun heyecan olmasi gerek insanda surdurebilmek adina. Ha su anlasilmasin o insnla o an kestm gorusmuyorum yani esimiboyle biseyle asla uzmem

Sizin gibi insanlar hayatta mutlu olamaz..
Tek bir erkek sinyalinde kafanız uçup gidiyor.
Kesin zaten sevmeyerek evlenmişsiniz, kesin çocuğu da sevmeyerek yapmışsınızdır..
Bi erkek size ulaşmış aldatma potansiyeline girmişsiniz. Sizden pek hayır gelmez bu evliliğe, boşanın.

Sizin gibi insanlar hayatta mutlu olamaz..
Tek bir erkek sinyalinde kafanız uçup gidiyor.
Kesin zaten sevmeyerek evlenmişsiniz, kesin çocuğu da sevmeyerek yapmışsınızdır..
Bi erkek size ulaşmış aldatma potansiyeline girmişsiniz. Sizden pek hayır gelmez bu evliliğe, boşanın.

Aldatma potnsiyeline falan girmedim girmem. Sadece eski duygularimin yogunlugunu anlatmaya calistim onceki mesajda okursan anlarsin belki . Anlamadanbana ahkam kesmeyin

2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar

ya kalp atması dediğin nedir heycan dediğin nedir?
ömrü var o duygunun
aşkla dolu dizgin evlen onun bile ömrü var bi yerde bitiyo heycan meycan
sakın böyle bi saçmalık yapma hayatının hatası olur
allaha dua et
imam nıkahınızı tazeleyın alahın izniyle düzelir

konuyu okuduğum an aklını karıştıran bırı olduğunu anlamıştım zaten..

mantık evlılıgı yapmışsın,sımdıde aşk derdine dusmussun..
gönül gözüyle bakarsan,aradıgın askı cocugunda ve kocanda bulursun zaten..

ben sizi anlıyorum arkadaşım..evlilik yıpranmış bana göre. aldatmayı düşünmüyorsunuz zaten ,sadece bir erkek tarafından sevilmiş öenmsenmiş olduğunuzu hatırladınız, o adam aradığında..kalp çarpıntısı o sebepten..
benim önerim,eğer kocanız emek vermeye değecek bir adamsa ,ilişkinizi canlandırmak için birşeyler yapmalısınız..yeniden aşık olmak sevmek sevilmek istiyosunuz ama bu kişi kocanız olabilr tekrardan...karşılıklı emek vermek gerekli..
ama bu saatten sonra olmaz diyorsanız da ,çocuk evet bir yere kadar ama ilişkiniz ,cinsellik olarak bile yoksa,sadece çocuk için sürdürmeye değmez diyorum..
anne baba mutlu olmadığı sürece çocukların mutlu olması da bekelenmez.

Hani sevmediniz tamam ola bilir ne diye cocuk yaptiniz sevmediginiz adamdan. O yavrunun gunahi ne. Hic bir cocuk anneden babadan yoksun buyumeyi hak etmiyor. Sacma sapan duygular yuzunden mahv etmeyin hayatini masumun

6 yıl oncekı sevgılın sana neden ve nasıl ulaşıyor?

evlı kadınları ayartmakla mı ılgılenıyor kendısı..

kesın birazdan oda evlı bırı çıkar..

bdv'nın senaryoları hep aynı..

Niye evlendin niye çocuk yaptin demeyecegim çünkü insan bazen sevildiği zaman sevdiğini de dusunebiliyor. Bunu şuan farkettiyseniz ya herşeye rağmen ayrilacaksiniz ya da boyle devam edeceksiniz.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Eski sevgili olayı aklıma gelmişti nedense. Beraberlik bile yaşamasanız ona karşı duyduğunuz heyecan eşinizden hepten soğutmuştur. Ama emin olun bunlar gelip geçici. Sevgilinizle de evlenseniz bugün yine şu halde olmayacağınızın garantisini kimse veremez.

Şunu bir erkek yazsa taşlarız yemin ederim
Evlenip bir evlat sahibi olmuşsunuz, şu an da aşktan daha mühim sorumluluklarınız var
Emin değilseniz çocuk yapmayacaktınız
Çocuğa kadar gelen süreçte ayrılmak olabilirdi ama şimdi durumunuz farklı
Ayrılmak aklınıza düşmüşse bunu zaten yapacaksınız
Evladınıza en az hasar verecek şeklini seçmeye gayret edin

Eski sevgiliniz size ulaşmayı nasıl sağladı ki evli biriyle ilgileniyor yani birde anne olan biriyle :26:

Niye evlendin niye çocuk yaptin demeyecegim çünkü insan bazen sevildiği zaman sevdiğini de dusunebiliyor. Bunu şuan farkettiyseniz ya herşeye rağmen ayrilacaksiniz ya da boyle devam edeceksiniz.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.
O kadar zorki bu karar aslinda haklisiniz sanirim. Esim beni seviyor ve bende sevdim sandim sanirim. Dua ediyorum onu sevmek icin insanlar yargiliyorlar ama ben ayrilma delisi degilim ama insan bu duyguyla karsisindakinede yazik eder sanki surdurse bile. Sonucta oda genc bi erkek ona asik bi kadinla cok daha mutlu olacak belkide bilmiyorum iyice karisti kafam

su akilli telefonlarin marifeti yoksa benim kendisiyle yillardir baglantim yok suanda yok zaten

Akıllı telefonların böyle bir özelliğimi var o nasıl oluyor deşmek değil amacım ama merak ettim yani etrafımızda herkeste var akıllı telefonlardan:51:

Son düzenleme:
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar

başka biri ne mi aşıksın?

Back
X