başka biri ne mi aşıksın?
hayir kimseye asik degilim esime olmayi isterdim ama oda sonradan olmuyo galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başka biri ne mi aşıksın?
hayir kimseye asik degilim esime olmayi isterdim ama oda sonradan olmuyo galiba
O kadar zorki bu karar aslinda haklisiniz sanirim. Esim beni seviyor ve bende sevdim sandim sanirim. Dua ediyorum onu sevmek icin insanlar yargiliyorlar ama ben ayrilma delisi degilim ama insan bu duyguyla karsisindakinede yazik eder sanki surdurse bile. Sonucta oda genc bi erkek ona asik bi kadinla cok daha mutlu olacak belkide bilmiyorum iyice karisti kafam
inan bilgim yok tangodan mesaj atti bana cep telefonumu bilmesine imkan yok sadece mail adresim eski
Benimki guya msntik evliligiydi daha once kotu tecrubelerim oldu askta. Yargilanmak icin yazmadim. Beni seven biriyle mutlu olurum sandim ama icimde kocamsn bir bosluk var
2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
sagol umarim oyle olur tabi. Birazda eksik anlatmam sonucu herkes beni kotu sandi evet esim iyi bi insan ama melek degil beni bu hale getirende onun yapmis oldugu davranislar ben kavgaya alisik bi insan degilim mesela ama o durup dururken sinirlenip ardindan bisey olmamis gibi davranabilen. Beni ailem karsisinda defalarca uyarmama karsin rezil edebilen. Sadece bencilliginden ailemi bile kiskanabilen her dedigi mutlak dogru olanda bir adam ve bu davranislar sonucu cocugumun mutlulugunu bile yasatmayan bana. Yinede tum sucu uzerime alip yeterince sevseydim psikojik siddete bile katlanabilirdim diyorum ne bilim hayat insanlar ruh halleri garip yuzeysel bakildiginda tum suc benim ama onun hic sucu yokmu kimse sirmadi bile ne ilginc yargilamak yerine sorgulamiyoruz hic birkez daha farkettim yinede ilgilenen herkese tesekkurlerSenin daha önce kötü birşeyler yaşayıp aşktan sogumanda kocanın ne suçu var peki.Adam seni sevmiş seninde onu sevdigini sanmış ki halada öyle sanıyor peki bu adama ortadaki çocuga bu insanın sana harcamış oldugu zamana günah degilmi.Kendini birşeylerden sıyırmak için bir başkasının hayatını mahfedemezsin.Aynı şeyi eşinin sana yaptıgını düşünsene ne hissederdin? 2 yıl boyunca sadece mantıgı için seninle ve yine o mantık dogrultusunda senden bir çocuk sahibi . Ahhh arkadaşım birşeyleri bu raddeye gelmeden düşünpte hareket etseniz ya.Bir adamla evlenirken bu adam beni seviyor beni mutlu eder mantıgında yürürsen sonunda böyle pişmanlıklarla kalırsın.Sevmedigin bir insanı belki sevebilirim ümidiyle hayat geçmeç.İster boşan ister boşanma ama ardında bırakacaklarını dur bir düşün hiç bir suçu olmayan bir adam ve babasız büyümek zorunda kalacak bir evlat.Hepsiyle baş ederim diyebilyosan seçim senin.Hayat sana umut mutluluk getirsin ne diyim başka
sagol umarim oyle olur tabi. Birazda eksik anlatmam sonucu herkes beni kotu sandi evet esim iyi bi insan ama melek degil beni bu hale getirende onun yapmis oldugu davranislar ben kavgaya alisik bi insan degilim mesela ama o durup dururken sinirlenip ardindan bisey olmamis gibi davranabilen. Beni ailem karsisinda defalarca uyarmama karsin rezil edebilen. Sadece bencilliginden ailemi bile kiskanabilen her dedigi mutlak dogru olanda bir adam ve bu davranislar sonucu cocugumun mutlulugunu bile yasatmayan bana. Yinede tum sucu uzerime alip yeterince sevseydim psikojik siddete bile katlanabilirdim diyorum ne bilim hayat insanlar ruh halleri garip yuzeysel bakildiginda tum suc benim ama onun hic sucu yokmu kimse sirmadi bile ne ilginc yargilamak yerine sorgulamiyoruz hic birkez daha farkettim yinede ilgilenen herkese tesekkurler
canım şuan ne durumdasın?evliliğin devam ediyor mu?sagol umarim oyle olur tabi. Birazda eksik anlatmam sonucu herkes beni kotu sandi evet esim iyi bi insan ama melek degil beni bu hale getirende onun yapmis oldugu davranislar ben kavgaya alisik bi insan degilim mesela ama o durup dururken sinirlenip ardindan bisey olmamis gibi davranabilen. Beni ailem karsisinda defalarca uyarmama karsin rezil edebilen. Sadece bencilliginden ailemi bile kiskanabilen her dedigi mutlak dogru olanda bir adam ve bu davranislar sonucu cocugumun mutlulugunu bile yasatmayan bana. Yinede tum sucu uzerime alip yeterince sevseydim psikojik siddete bile katlanabilirdim diyorum ne bilim hayat insanlar ruh halleri garip yuzeysel bakildiginda tum suc benim ama onun hic sucu yokmu kimse sirmadi bile ne ilginc yargilamak yerine sorgulamiyoruz hic birkez daha farkettim yinede ilgilenen herkese tesekkurler
niye mantıksız olsun ki bence gayet mantıklı bi durum sevmediğin bi erkekle aynı yatağı paylaşmak zor olmalı.insan ev arkadaşına bile katlanamazarkadaşım kusura bakma ama bu kadar mantıksız bişeyden kimse boşanmayı düşünmez o yüzden kimse cevap vermiyordur![]()
görücü usulü mü evlendiniz?2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
Sen ciddimisin yoksa bizimi kekliyosun hem aşık değilim diyorsun hemde çocuk yapıyosun sen sevmediğin her erkekle birlikte mi olursun maşallah çok ensest bir ilişki2.5 yil once evlendim 9 aylik bir kizim var. Esim iyi bir insan her evlilikteki ufak sorunlar bizdede var ama asil sorun şuki hicbirzaman onu sevdigimden tam olarak emin olamadim. Insan olarak seviyorum onu uzmekte istemiyorum ama suan biliyorum yanlis karar verdigimi .ne yapmaliyim bilmiyorum bana bi akil verin ama kalbim atsin istiyorum boyle nereye kadar
ne eksık anlamadım?Ev arkasi gibi yasamak dogrumu yani omur boyu nesi mantiksiz