- Konu Sahibi Almanyada1turkkizi
-
yalniz annenin isi yok ve turk vatandasi baba iyi bir isi var ve alman vatandasi. ben sanmiyom ki velayeti alabilsin
polisi ararsan durum bu bu bu anlatirsan gidecek yeri yok cocuklarini alamamis olaylar buyumeden gelin de gelsinler polis esliginde cocugu evden alsin Frauenhaus a yerlesmek istiyorum cocuklarim saglikli ortamda deyiller desin alsin ciksin o evden siginma evine yerlessin gelecek hazirlasin kendine turk yetkili ayarlarlar anlasabilmek icin gitmesin memlekete simdilik enazindan kimsecikler bulamaz onu hic korkmasin illede gidicem derse belki babanin onayi gerekebilir suan evliler ve velayet ikisinde ilk adim almanyada kalip toparlansin mahkemesini acsin catir catir alsin velayeti siddet varsa sahitinin olmasi isini kolaylastirir Frauenhausta once yatakli oda verirler aylik baglanir almanca kursuna yazdirilir cocuklarin okuluyla ilgilenilir ve 1 yil icinde ev bulmaya Ardimci oluyorlar miss gibi eve cikar arti sunuda diyim hernereye gitse öncelik taniyorlar Frauenhaustan gelen bayana
cok tesekurler herkese. kadin evini ariycam yarin.
cok tesekurler herkese. kadin evini ariycam yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?